Gå til innhold

Ruska

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruska

  1. Heisann.

     

    La nylig til min e-postkonto (hotmail) I gmail appen til samsung galaxy tab 2. Etter dette så vises ikke nye mail på pc, men bare på tableten :(. Jeg må altså inn på gmail appen for å se nye mail.

     

    Er det en innstilling som gjør at jeg får sett de nye e-posta på pc også eller noe annet som kan fikse dette?

     

    Edit: ops, denne skulle til hjelp til skadet telefon osv. Kan en mod flytte denne for meg? :)

  2. Heisann.

    Aner ikke om dette blir rett plass å spørre men, er det noen av dere som har skjermbeskytter som kan hjelpe meg? Sliter veldig med å få den riktig på plass over høytalerne. Det blir masse luft og det er helt umulig å få pressa vekk. Det blir bare masse riper og sprekker! Har allerede bytta en beskytter pga det, og da jeg prøvde i dag med en ny, så skjer akkurat det samme. Det virker som om skjermbeskytteren er for stor, da den dekker høytalerne .

     

    Skjønner ikke hva jeg gjør galt, da jeg gjør akkurat det samme som jeg har gjort på flere mobiler og iPad før.

     

    Jeg bruker: http://www.elkjop.no/product/data/tilbehor-nettbrett/F8N705CW/belkin-galaxy-skjermbeskytter-for-nettbrett-10-1

     

    :)

  3. Heisann :) Det nærmer seg jul og da skal jeg få en ny telefon av kjæresten, men jeg sliter med å finne ut hvilken telefon det er vi skal kjøpe.

     

    Det jeg ser etter i en telefon er:

    - God batteritid.

    - Ikke vanskelig å sende meldinger. Altså ikke en altfor liten skjerm og knotete å tekste med.

    - Skjermen skal ha klare farger, ikke noe kornete eller blurrete områder.

    - Noenlunde rask. Den trenger ikke å være veldig rask ved bruk av internett, men at den ikke lagger ved å kikke rundt i startskjermen eller bruker lang tid på å åpne enkle programmer som SMS.

     

    Jeg har tenkt litt på forskjellige telefoner:

    - Huawei Nero

    - Htc Desire S

    - Htc Wildfire S

    - SE xperia arc

    - Samsung Galaxy 2

    - Samsung Galaxy S pluss

     

    Jeg bruker for det meste telefonen til sms og ringing. Så for meg er det viktigst at telefonen er fin å skrive med og at batteriet varer en stund med normal bruk. Eier ikke en smarttelefon, så den må være enkel i bruk.

     

     

    Er det noen av disse telefonene jeg har ramset opp som kunne passet? Setter veldig pris på forslag til andre telefoner også :)

     

     

    Ruska.

  4. Har bestilt derifra mange ganger og har bare positive erfaringer. Den aller billigste sminka der inne mener jeg har samme kvalitet som f.eks. maybelline o.l. noen er også bedre enn det man vil kunne få kjøpt på vita og sånne butikker. Siden mye av det man kan kjøpe bare koster rundt 13 kr, så er det mye for pengene.

     

    Jeg vil heller anbefale deg å kjøpe fra studio merket. Mye bedre kvalitet :) ELF pleier å ha masse tilbud (nå har dem free shipping.), så vent med å kjøpe sminke til det er tilbud. Men husk å holde deg under 200 kr, da dette ikke er en norsk bedrift.

     

    Leveringstiden syns jeg kort. Når dem hadde 50 % avslag, så kom pakken min på 4 dager. Men som regel er den her på under 7 dager.

     

     

    Hvis du har facebook, så kan du like dem og der kan du finne mange tips og erfaringer med sminken.

     

     

    Lykke til :)

  5. Ikke verre.... Skjeia ut på en som var maks 2,5. Sånn hakket over mongo. Ho merka jeg bæda på det etterpå, så hun ga meg penger for at jeg skulle føle meg bedre :dontgetit:

     

    HAHAHAHAHA!

     

     

    Men trådstarter, slapp av! Du kommer over det. Som noen andre har sagt "fitte er fitte." Dere begge kosa dere og du kommer nok til å glemme trynet hennes når neste jente dukker opp. Får håpe hun ikke har lagt noe mer i det da, for noen av oss jenter har litt problemer med å skille sex og kjærlighet :p

    • Liker 1
  6. Hørtes mye bedre ut enn kompisen min som har 119 kroner i lønn, enda han er 20 og har jobbet der siden han var 18. Men sjefen hans er ei megge da.

     

    Men hvordan er tilleggene deres? Har skrevet ca våre ovenfor. :)

     

     

    Jeg får ikke annen tillegg enn 100% på helligdager osv, fordi jeg ikke har spurt etter ny kontrakt.(Begynte egentlig som sommerhjelp.) Men de andre jeg jobber med får rundt 10 kr eller mer etter visse tidspunkt. :) Så lønna er ikke så ulik.

  7. Resultat:

    Blant partiene som stiller til valg i Tønsberg kommune ligger dine svar nærmest

    Fremskrittspartiet

     

    Partiene i Tønsberg kommune og hvor enig du er med de enkelte:

    Fremskrittspartiet

    64 %

    Høyre

    63 %

    Bylisten mot bomring

    61 %

    Venstre

    55 %

    Kystpartiet

    54 %

    Kristent Samlingspar...

    51 %

    Kristelig Folkeparti

    50 %

    Arbeiderpartiet

    49 %

    Senterpartiet

    47 %

    Miljøpartiet De Grøn...

    41 %

    Rødt

    40 %

    Sosialistisk Venstre...

    35 %

     

    Kom ikke som et sjokk at frp var på første. De fem første partiene der kunne jeg faktisk stemt på. Ingen av de andre vil få en stemme fra meg.

  8. Hei :)

     

    Jeg ønsker å få datamaskina tilbake til det den var når jeg kjøpte den. Men jeg finner ikke ut hvordan jeg får gjort det. Det er en Acer Emachine em 350 netbook.

     

    Prøver å bruke emachine recovery management for å få den tilbake til fabrikkstandard, men det eneste programmet gjør er å restarte maskina. Har prøvd å trykke f8,f10 og f12 i oppstart, men her skjer det heller ikke noe.

     

     

    Hvordan skal jeg få tilbakestilt hele maskina?

  9. Hei :)

     

    Jeg trenger hjelp fra dere med oppgaven min på eksamen. Problemstillingen er: Hva skjer med språket vårt og hvordan henger språk sammen med identitet?

     

    Foreløpig har jeg kommet opp med dette:

     

    - Importord

    - Engelsk påvirkning

    - Dialekter viskes ut

    - Innvandring/kebabnorsk

     

    Innenfor for identitet tenkte jeg å skrive litt om hvordan man tilpasser språket til situasjoner, hvordan man snakker med venner vs fremmede, hvordan man bruker dialekt til å vise hvor man kommer fra.

     

    Etter en feil fra eksamensansvarlig om feil dato, så visste jeg ikke en gang at jeg skulle ha forberedelsesdag i dag eller eksamen om 48 timer, så føler meg kastet ut i dette.

     

    Hadde satt pris på om noen kunnet hjelpe meg med hva mer jeg burde skrive og få hodet til å fungere igjen :)

     

     

    Ruska.

  10. Hei

     

    jeg skal nå selge scooteren min og lurer på hva lovverket sier om det å inngå en kontrakt med en som er under atten år.

     

    Jeg mener at siden personen er under 18 år og dermed ikke myndig, så kan ikke han skrive under avtalen om kjøp eller skriver under på salgsmelding. Er dette riktig? Hvis dette stemmer, hva ska jeg i så fall gjøre? La en av en foreldrene skrive under og stå som eier?

     

     

    Ruska :cool:

  11. 1) De tre første ukene, så er det tabletter med hormoner, og den siste uka er det placebotabletter, altså ingen hormoner. Jeg pleier ikke å ta de "sukkerpillene".

     

    2) Hun skal begynne med den første pilla på den første mensdagen. Da trenger dere ikke å bruke kondom o.l. Begynner hun etter dag 1 av mensen, så må dere bruke tilleggsprevensjon i 7 dager.

     

     

    Kilde: http://www.felleskatalogen.no/pasientutgave/show.do;jsessionid=BEBBF16EADE674BD07351FD98B01E821

  12. P-ring er like sikkert som p-piller. Men man er aldri hundre sikker når man bruker hormonelle prevensjonsmidler, så det er alltid en liten risiko for at jenta kan bli gravid. Men risikoen er veldig liten. Ifølge Om P-ring så blir færre enn én av hundre kvinner gravide på ett år.

     

    Skal dere være hundre prosent sikker på at jenta ikke blir gravid, så bør dere slutte med samleie :whistle:

×
×
  • Opprett ny...