Gå til innhold

ketle

Medlemmer
  • Innlegg

    821
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ketle

  1. Ville aldri bestil noe derfra. Ser ut som de får masse 5 stjerners anmeldelser på Google og Trustpilot. Felles for disse er at de bare er noen få ord. Leser du de negative er de mer beskrivende. Klikker en inn på reviewer på Google så ser en at mange av de topp anmeldelsene er fra samme sted som de har kontor/butikk. 

    Det mest oppsiktsvekkende er at de har over 60% fem stjerners på Trustpilot.  Sammenlign det med Komplett, Elkjøp eller NetonNet så ser du at de skårer veldig mye lavere. Det er merkelig at Multicom som jeg bare hadde problemer med skiller seg så kraftig ut fra konkurrentene som jeg stort sett har hatt gode eller helt greie erfaringer med. Dette er et statistisk tegn på at de jukser og skriver sine egne reviews på TrustPilot og muligens også på Google og andre steder. 

    Så jeg ville vel vært skeptisk til å kjøpe noe derfra. 

  2. Har byttet begge mine Pods uten problemer. Den første døde etter 2 måneder. Den var nok feilvare. Den andre holdt til 1,5 time etter ett års tid. Byttet begge. Nå er begge relativt gode. AirPods er et av de beste kjøpene jeg har gjort. Elsker dem. 

     

    På den annen side. AirPods er ikke ment for å vare i 5 år. Det sier seg selv. Lite batteri og relativ tøff bruk. Sånn systemet er nå kan alle som kjøper AirPods i realiteten holde seg med gratis AirPods resten av livet ved å bytte de ut hvert annet år. 

  3. Kjøpte en Mac i 2012 fordi det faktisk var den beste laptoppen til rundt 12 000 da. Tenkte å kjøre Windows hvis jeg ikke var fornøyd med MacOS. Ble aldri noe Windows. MacOS er som Windows var før. Enkelt og greit å bruke. Ser ikke noe grunn til å kjøre andre operativsystemer på en Mac med mindre du har behov som er ut over vanlig kontorbruk (progging, programmer som kun kjører på Windows.) 

     

    Hver gang jeg må bruke Windows så er alle oppdateringene og det at det virker halvferdig veldig irriterende. 

  4. Må si jeg er skuffet over hva Sony lanserte i dag! Jeg hadde håpet at de kom med en ordentlig oppfølger til Xperia XZ2 Compact, men nei da. Nå seiler Samsung Galaxy S 10e opp som det eneste alternativet slik jeg ser det. De nye 10 og 10 pluss har ikke engang fått Snapdragon 855...

     

    Jeg trenger ikke noe større telefon enn XZ2 Compact og tror egentlig mange er enige med meg i det. Sony har vært en god leverandør og faktisk levert toppmodeller av slike telefoner, men tydeligvis ikke lenger. Så blir spørsmålet om man bare må vente til de forhåpentligvis kommer med noe til høsten eller neste år, eller å bytte til Samsung igjen.

     

    Min bror og jeg snakket om akkurat størrelse på mobil i helgen. Han har gått tilbake igjen til sin gamle iPhone 8.  Den nye Huaweien ble for stor. Passer ikke i lommer. Eller du må ta den ut av lomma for å sette deg. Du må bruke begge henda for å bruke mobilen. 

     

    Neste gang kommer også jeg til å kjøpe en mobil med 4,7" eller ytre mål lik en iPhone 8. 

  5. Tror nok ting demper seg kraftig etter jul. Da har de ivrigste fått kjøpt. og julegavestresset er over.

     

    Hva en tilfeldig selger sier i en stor butikk skal en nok ta med en klype salt. Snakket selv med en selger på Spaceworld som sa de ikke fikk noe før i februar. Jeg vet at de får noen bundles i morgen ettersom jeg snakket med daglig leder der forrige uke.

  6. Gleder meg til hardware.no skal begynne å gi andre produsenter like mye oppmerksomhet ved lanseringer.
    Men er det like spennendes å høre om alle lenovo, hp, dell maskinene da?

    Ettersom over dobbelt så mange nordmenn kjøper Lenovo-PC, over 3 ganger flere kjøper Dell-PC og over 6 ganger flere kjøper HP-PC, så skulle en tro at en representativ lesermasse også synes det er mer interessant å lese om disse. Det er godt mulig lesermassen til hardware.no ikke er representativ, men mer Apple-fokusert enn resten av befolkningen.

     

    Geir: Esben Esther Pirelli Benestad er også gift med et kvinnfolk. (Beklager, jeg kunne ikke dy meg :p )

    Denne artikkelen har maaange flere kommentarer enn noen artikkel om HP, Asus, Dell eller Lenovo. Det skyldes ene og alene alle Android/Linux fanboisene som kaster seg over en hver artikkel om Apple produkter for å spy eder og galle. De skyter seg selv i foten. Dersom det kun hadde vært brukere av iMac som hadde kommentert iMac så hadde artikkelen vært en av de minst leste. Forstå det den som kan...
    • Liker 1
  7. Hmm, vurder å selge gaming riggen og kjøpe den beste modellen her. Hvordan vil den yte i spill da? Vis jeg instalerer w7 på med bootcamp ? Altså mac os til det meste og w7 til gaming :)

     

    Det vil fungere greit. GT 650 M er helt greit. Ulempen er at du ikke kan oppgradere. Du vil selvsagt få mer for pengene med en tradisjonell Windows desktop. På den annen side så får du OSX. Det er et vektig argument dersom du også har andre Apple produkter som feks iPad, iPhone, Apple TV.

     

    Når det gjelder hvor mye du sparer så er det ca 3000,- Jeg sjekket med en gamer PC fra komplett med ca like specs. Det som drar opp prisen mest da er skjermen. Gode skjermer er dyre også for Windows PC.

  8. Jeg skaffa meg spillet til Xbox igår, og syns det er ganske bra. Hvis noen har lyst til å spille, er det bare å legge meg til. Merk at jeg kun spiller for moro skyld, jeg er egentlig ganske dårlig. I alle fall når det kommer til K/D, får jo som regel en del poeng.

    Gamertag: lonehipster

    La deg til. Mitt nick er D0mitian på Xbox. Legg meg gjerne til om det flere som vil spille litt casual.

  9. For dere som tror at xbox versjonen ser så mye bedre ut;

     

     

    Er egentlig ikke så stor forskjell mellom de to, utenom at xbox versjonen er litt lysere og har litt mere farger=) Har også hørt/lest at ps3 versjonen har bedre textures, men dette tørr jeg ikke påstå med sikkerhet, siden jeg kun har prøvd ps3 versjonen!

    Nå er det faktisk mulig at spillet vil se bedre ut på release enn på betaen også. Det er pga en nyere build og at det er mulig at DICE har komprimert nedlastingen noe for å få minst mulig load på serverne når x-antall millioner skal laste ned betaen. Men dette er bare spekulasjoner. Uansett synes jeg det ser bra ut til å være konsoll og at kvaliteten på PS3 og Xbox er så lik at du neppe vil merke forskjell med mindre du har to hele like TVer ved siden av hverandre.

  10. Vurderer å kjøpe enten Sony Nex-5 eller Nex-3. Ser at Nex-5 har 1080 i videoformat og Nex-3 har 720. Kamerathuset på Nex-5 er litt mindre og har litt bedre byggekvalitet. Ingen av disse tingene har noe særlig betydning for min del. Burde jeg da spare litt penger å gå for Nex-3? Eller er det også andre forskjeller som gjør at jeg "sparer meg til fant" ved å velge Nex-3 og som gjør at Nex-5 er et bedre kjøp?

  11. Det er mange eldre modeller på listen og det tror jeg kan skyldes to faktorer. For det første er det sikkert mange som får telefon av jobben som har en eldre modell. For det andre er det trolig mange barn og litt eldre (50+) som har enklere og eldre modeller.

     

    Tror også bedriftsmarkedet er noe av årsaken til at så mange har iPhone. I følge mine observasjoner er det svært mange i det private næringsliv som har iphone.

     

    Det er noen her som skriver at de andre produsentene har mange merker å dele brukerne på. Jeg mener at uansett er det svært imponerende hva Apple har fått til på så kort tid.

  12. De aller fleste som har en iPhone har ikke en Mac. Det er bare å se på salgstallene for hendholdsvis Mac og iPhone så ser du det.

     

    Brukervennligheten til iPhone er per i dag minst ett par tre hestehoder foran Android, men det er ikke sikkert at det blir slik i fremtiden. Google har sagt at de skal fokusere mer på UI framover så da er det lov å håpe.

     

    Det er sikkert tilfelle at iPhone er et moteikon i en del kretser (les ungdom), men det er uansett en veldig bra telefon/økosystem. BMW blir ikke en dårligere bil fordi at det er noen som kjøper den for statusen sin del og ikke for kjøreegenskapene.

×
×
  • Opprett ny...