Jump to content

espen1991

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About espen1991

 • Birthday 02/18/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Betyr dette at man ikke kan spille brukte spill? Høres rart ut. Har jeg forstått det riktig dersom spillet "online" er låst til en konto? Offline kan du vel spille det?Tror du misforstod litt. Jeg kjøpte en helt ny 3DS hvor Majoras Mask lå på micro SD-kortet fra fabrikk. Og siden min brukerkonto hos Nintendo er låst til en 3DS jeg hadde tidligere så lagde jeg en ny en på den nye 3DS'en. Dvs at Majoras Mask spillet ble da låst til den nye kontoen jeg lagde. Og hvis jeg vil legge inn min gamle konto, så må jeg fjerne den nye kontoen fra 3DS'en hvorav jeg må formatere konsollen. Jeg testet ved å ta backup av SD-kortet igår og formatere 3DS'en. Jeg logget inn på min gamle konto, satt inn SD-kortet, men ingen spill dukket opp. Formatertr igjen, logget inn på den nye kontoen (som jeg egentlig ikke vil bruke) så fant jeg Majoras Mask i "Redownload" listen på eShop. Ergo, når du kjøper en 3DS med forhåndsinstallerte spill så blir de låst til den første brukerkontoen du legger inn på konsollen. Uavhengig om du lager ny eller logger inn på en eksisterende konto.
 2. Hei igjen! Til info til evnt andre som lurer så går ikke dette. Jeg testet dette i går kveld og fant ut av at spillet låste seg til min nye NNID. Gikk ikke som jeg håpet, men da vet iallefall man det
 3. Hei! Det vet jeg. Tror du misforstod hva jeg mente. Jeg lagde en ny NNID på 3DS'en jeg kjøpte på lørdag fordi min gamle er låst til en 3DS jeg solgte i fjor sommer. Nintendo har bekreftet at de skal frigi min gamle NNID fra min solgte 3DS, slik at jeg kan logge inn på min gamle NNID på denne nye 3DS'en. Spørsmålet er om Zelda spillet som lå lagt inn på den nye 3DS'en fra fabrikk vil slutte å fungere når jeg legger inn min gamle NNID?
 4. Hei godtfolk! Jeg har et litt sært spørsmål rundt min nye Nintendo 3DS XL. Jeg hadde en 3DS jeg solgte i fjor grunnet at det skulle komme en ny 3DS i år. Jeg formaterte hele systemet, men jeg har tydeligvis glemt å deaktivere min NNID (Nintendo Network ID) på den før jeg solgte den, noe jeg trodde ville skje når jeg formaterte og satte den tilbake til fabrikkinnstillinger. Dette var tydeligvis ikke tilfelle. I helgen så kjøpte jeg med den nye 3DS'en, Majora's mask utgaven. Her kom konsollen med spillet forhåndsinnstallert på konsollen. Og når jeg skulle logge inn med min NNID fikk jeg beskjed om at accounten min allerede var linket til en annen 3DS. ÆSJ! Jeg har sendt Nintendo en mail, og fått bekreftet av dem at de skal frigjøre ID min til uken. Men! Her kommer spørmålet, siden jeg var såpass utålmodig på lørdagskvelden så lagde jeg meg en ny bruker kun får å laste ned Smash Bros demoen. Så jeg lurer, når Nintendo gir meg beskjed om at den er frigjort, og jeg unlinker den "nye" NNID'en min og legger inn min gode gamle NNID, vil Zelda-spillet som kom forhåndsinstallert bli slettet eller låst til den accounten jeg lagde på lørdag? Merk to ting. Jeg har ikke takket ja til å oppdatere Zelda etter at jeg linket 3DS til "jukse"-brukeren min. Og spillet ble ikke lastet ned til 3DS'en, det var allerede installert på maskinen når jeg startet den. Takk for svar!
 5. Sett det bildet selv på google, men det stemmer ikke med baksiden av TV'en min. Jeg har komponent, rett ved siden av den er en scart inngang. Ikke kompositt :/
 6. Heisann! Den 18 februar i år fikk jeg en Nintendo 64 av min samboer til bursdag. Jeg ble så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg Men, det er over 1mnd siden nå og jeg har fortsatt ikke fått brukt den noe særlig. Utfordringen min er å få koblet den opp til TV'en. Jeg har en Sony KDL46EX720, men denne har verken kompositt eller S-Video. Og jeg prøver å få det beste bildet jeg kan ut av N64. Jeg har kastet bort en del penger i det siste på ulike ting, jeg kjøpte først en AV to HDMI sak på eBay (ca 80kr), denne ga meg et forferdelig dårlig bildet. Bildet "danset" og hvitt ble lilla (generelt veldig bugget bildet). Deretter kjøpte jeg dette (da TV'en har scart): http://www.cableworld.no/adaptere/scart-adaptere/scart-adapter-med-switch-til-inout.asp http://www.cableworld.no/scartutstyr/scart-adapter/scart-adapter-hunnhunn.asp http://www.cableworld.no/scartutstyr/scart-kabel/scart-flatkabel-%2890-grader-vinkel%29-1,5-meter.asp Dette fungerer, men scart bildet er helt forferdelig. Jeg testet ved å koble N64 til TV'en på soverommet, en litt eldre Philips LCD TV, her koblet jeg den til med en S-Video kabel istedefor den gule på kompositt-kabelen og fikk et MYE bedre bildet. Bildet ble veldig skarpt og ble helt perfekt. Ulempen er bare at dette er TV'en på soverommet, og jeg vil spille på "grom-TV'en" i stua. Jeg har tittet på convertere, men de har noen ulemper. #1: De koster litt vel mye' #2: De converter kun bildet, ikke lyd (hverfall de jeg har funnet, evnt så kan de converte kompositt, men jeg vil converte S-Video for best bildet) Er det noen her som har noen form for tips til hvordan jeg skal få gjort dette? På forhånd, takk for alle tips!
 7. espen1991

  Evolve? (PS4)

  Noen som er gira på å game litt Evolve i ny og ne? Litt kjedelig å spille alene
 8. Hei! Nettopp kastet meg inn i moba-sjangeren. Spiller dota 2 på min stasjonære maskin, men har lagt inn dota (1) på min laptop da den ikke har dedikert skjermkort. Tenkte jeg skulle gjøre meg litt mer kjent med dota 1 så vil prøve mot bots først. Men botsene spawner ikke selv om jeg velger de før jeg starter spillet. Leste på nettet at jeg må skrive inn en command for å spawne de, men klarer ikke finne ut hvilken command. Noen som vet? Og skal commanden bare skrives i den vanlige chatten? Takk for svar!
 9. Hvordan får man den låsskjermen som Samsungen til høyre har? Den så veldig flott ut!
 10. takk for tipset. Skal prøve når jeg kommer hjem
 11. Skal ha siste driver, da den oppdaterte seg selv for noen dager siden. Nei jeg er ikke sikker, hvordan finner jeg det ut?
 12. Heisann folkens! Jeg har trøbbel med å kjøre Simcity (5)! Det som kom ut for bare noen dager siden. Merkelig nok kjører laptoppen mer krevende spill som Age of Conan, Diablo 3, Path of Exile, WoW, SWTOR etc på maks uten trøbbel. Men med Simcity så må jeg skru grafikken HELT ned for at det skal kjøre i 40-50fps. Med grafikken litt skrudd opp så detter jeg ned i 15fps. Jeg er veldig frustrert fordi maskinen er relativt sterk og klarer spill som blir ansett til å være mer krevende knirkefritt. "Can you run it" sier at jeg har mer enn nok kraft (lang over anbefalt maskinvare). En ting jeg selvfølgelig tenker på er at siden maskinen har integrert Intel HD 4000 så kanskje Intel "overkjører" skjermkortet mitt? Her er maskinen min: http://www.komplett....ku=761701#extra Takk for alle svar!
 13. Heisann! Ironisk nok så startet det plutselig å fungere rett etter at jeg startet denne tråden. Eneste jeg gjorde var å gå inn og ut av bios, merkelige greier:S Jaja, takk for tipset uansett:)
 14. Heisann! Kjøpte nettopp en ny laptop. Etter å ha brukt den en stund så fant jeg ut at jeg ville sette inn min SSD-disk og bruke den som primærdisk (maskinen har plass 2 HDD/SSD-disker) Etter å ha installert Windows 8 på nytt på SSD disken istede, så vil ikke den andre hard-disken vises i windows lenger. Den vises heller ikke i diskverktøy.. Jeg har testet om det kan være inngangen, så jeg byttet om plasser på dem og da bruker den HDD'en og jeg kommer inn i windowsen som fulgte med. Men om jeg kobler ut en av dem og bruker sekunderplassen til en disk så fungerer det også, virker som at noe stopper den fra og bruke begge to? Nettopp brukt 8000kr på en veldig kraftig og flott laptop, men er veldig på nippet til å kaste dritten i veggen av raseri.. men får høre om noen av dere vet hvordan jeg skal få til dette, før jeg begynner å grine:/ Takk for alle svar!
×
×
 • Create New...