Gå til innhold

Kristoffor

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristoffor

  1. Hei!

    Har prøvd å søke på nett og i forumet her, uten å finne svar.

    Opplever at når jeg setter mobilen i flymodus, så kommer det med jevne mellomrom en beskjed om "network error". Dette er vel egentlig formålet med flymodus i det store og hele.
    Så når jeg sitter på flyet, med mobilen i flymodus, og leser eller ser en film, så kommer det jevnlig opp en irriterende beskjed som legger seg over det jeg ser på. Blir liggende noen sekunder, før den kommer på nytt igjen 5 minutter etterpå.
    Jeg har fått opptil flere oppdateringer på telefonen, men denne popupen kommer stadig vekk.

    Andre som har erfaring med denne?

  2. Peppep skrev (2 minutter siden):

    Btw. Det virker ikke som markedet er like brennhett lengre? Jeg fikk tak i nå etter å bare ha prøvd skikkelig i noen få dager. Bommet med få minutter på NetOnNet i går. Er det generelt enkelt nå (med gode tips fra bra folk her) eller har jeg hatt flaks?

    Tror nok det er mange som fortsatt er ivrige etter å få tak i. Er nok mange som meg, som venter på en mulighet, som ikke har satt opp distill og heller ikke følger med her inne. Du kan sikkert bruke finn.no som målestokk på etterspørsel, dersom du ser antallet PS5 øker og prisene faller. Tror mange er fornøyde med raffle hver uke, hvor de slipper å måtte sitte på F5 hele dagen.

  3. Har lagt inn bestilling på CDON, hvor det står 30/7. Regner med jeg havner langt bak i rekken da jeg bestilte nå 14:30.

    Hva er andre sin erfaring så langt? Blir datoen bare pushet på, eller endrer de forventet leveringstid etterhvert som de ser at det ikke er realistisk å levere til oppgitt tid til nye bestillinger?

    Hva er opplevelsen med CDON og Qliro? Ingen problemer med eventuell avbestilling?

  4. Driver lite med spill på laptopen. Vil hovedsakelig være snakk om musikk, filmer, bilde, lett redigering, ørtogførti åpne faner i nettleseren, og en del ymse installert software. Det viktigste er at den er noe sterkere enn dagens maskin, taper seg minst mulig over tid (brukeropplevelsen), og mindre støy og varme enn dagens maskin. Den jeg har nå klarer ikke spille av 4K-film fra GoPro, men det er kanskje å vente?

  5. Kajac skrev (1 time siden):

    Det høres jo strengt tatt ut som MacBook Air er midt i blinken for deg. Eneste kravet ditt den ikke oppfyller er at du må over 13 000 for å få mer enn 256 gb lagring.

    Dit går jeg ikke... 😄

    :utakt skrev (1 time siden):

    Men én ting kan jeg si. Jeg har hatt en HP x360, riktig nok en Spectre og ikke Envy, men det er sikkert samme greia. Den 360-skjermen kommer du sannsynligvis aldri til å bruke noe særlig. En laptop er for stor og tung til å brukes som nettbrett. Det kan kanskje forsvares hvis du er mye på reisefot, da kan du brette vekk tastaturet og ha filmen i fanget, men utover det? Næh. Jeg hadde ikke lagt vekt på den funksjonen, hvertfall. 

    Å brette laptopen hele veien rundt er ikke et must, men av og til kjekt. Men å jobbe med den som et nettbrett med skjermtastatur blir bare makkverket.

     

    :utakt skrev (1 time siden):

    Av de jeg har hatt så har jeg best erfaring med Acer. Asus ble varm som et helvete og hadde kjip skjerm, HP-maskiner er de eneste jeg har opplevd at batteriet faktisk tar kvelden, tastaturet på Huaweien jeg har nå kommer jeg aldri til å like. 

    Thinkpad-serien til Lenovo pleier å ha gode tastatur. 

    Har i dag en Lenovo Yoga 900. Siden den ligger i bag under reiser, så ser jeg merker fra tastaturet på skjermen av og til, samt at den blir litt varm. Tastaturet er jeg veldig fornøyd med. 

    Må nok i butikk for å se på, når samfunnet åpner litt opp igjen. Har lest litt tester, men det blir for objektivt. Men gjennom testene jeg har lest har jeg endt opp på modellene jeg nevnte i toppen.

    Enda et spørsmål; vifteløse maskiner var i begynnelsen utstyrt med mobilprosessorer? Nå har de vel Intel i5 og lignende av nyere kaliber. Vifteløst er vel ikke negativt lengre, hvis en tenker på varme, strømtrekk og krefter tilgjengelig?

  6. Hei,

    Ønsker å høre hva dere der ute er fornøyd med av laptoper.
    Har en laptop som begynner å dra på årene, og har begynt å merke noen mekaniske irritasjoner på tastatur og museplate.
    Jeg er ikke lojal til merker, men min Lenovo maser litt med medfølgende programvare.

    Ser mye spennende hos Lenovo, Samsung, Asus og Huawei, men også Dell og HP har noen jeg er interessert i.

    Kriterier: 500Gb minne, USB-C, WiFi 6, lettvekter, 13-14", godt og behagelig tastatur, god på film, bilder, og gjerne god lyd. Pris, helst under 13.000,-.
    Blir ikke brukt til tunge redigeringsoppgaver. Så det er ikke snakk om workstation, samtidig som det er eneste pc jeg har, og blir brukt en god del på reiser. 

    Har sett på Lenovo Yoga, Yoga Slim, Galaxy Book Ion og Flex, Asus ZenBook og Vivobook, Huawei MateBook, Dell XPS, HP Envy x360.
    Elkjøp selger en del til nedsatt pris ifbm. lagertømming eller selger utstillingsmodeller for tiden, samt noe som blir solgt privat på finn.no. 
    Virker som at spesielt Dell ligger noe høyere i pris enn resten. Samsung er heller ikke rimelige.

    Noen som har lignende modeller som kan komme med anbefalinger? Noe jeg burde se etter, eller ikke legge vekt på?

  7. Hei!
     

    Satt meg opp med varsling på prisjakt.no, men det ser ut til at det er lite bevegelser på markedet.
    Noen av produktene jeg ser har bare gått sakte med stabilt nedover. 
    Ser eksempelvis etter HDD til NAS, IronWolf. Ser også noen anbefaler Exos, så disse er også høyaktuell.
    Ellers ser jeg etter god pris på Synology 1520+.

    Tror Komplett har kjørt egne "Lagringsdager" tidligere, men lenge siden sist jeg kom over noe. 

    Som sagt noen av prisene har gått stabilt nedover. Synology 1520+ har ramlet over 1.000,- siden oktober, men kan jeg forvente videre prisnedgang eller et salg i løpet av året?
    Og er det noen som har erfaring med forhandleren TekNett?

  8. Maniac skrev (1 minutt siden):

    Er selv ute etter digital versjon, har disk (uåpnet). Har ingen cd baserte spill på PS4 :D , alt er digitalt. Du gjør vel det samme på PC? Når det gjelder film og serier så er det streaming som gjelder tenker jeg. Men vet ikke, kanskje jeg beholder den, det er litt styr dette :D

    Du får gi beskjed om du skulle være interessert i å selge til utsalgspris. Regner med du har kvittering?

  9. BearCat skrev (34 minutter siden):

    Hei, bare et lite tips (hvis du ikke har lagt merke til det) DS620 slim støtter ikke 3,5" disker, kun 2,5".

     

    Edit: et spørsmål, hva slags audio/video ønsker du å overføre via HDBaseT/HDMI, som du ikke kan overføre via IP og en passende klient?

    Tusen takk, dette hadde jeg ikke fått med meg! 

    Ikke noe som ikke kan overføres via IP, tenkte kun å få kablet overføring til TV for å være uavhengig av nettverket for øvrig. Antakeligvis vil jeg tro alt jeg skal spille av enkelt går trådløst over nettverket. 

    Siden denne posten ble skrevet, så har jeg funnet ut at kablet overføring kanskje ikke vil være nødvendig. 

×
×
  • Opprett ny...