Gå til innhold

Nicololai

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nicololai

  1. Hei. Etter å ha brukt windows live messenger en god stund fikk jeg for noen dager siden melding om at jeg måtte oppdatere den, og innstalere noe nytt jall for å kunne logge på msn. Etter at jeg instalerete det nye får jeg ikke logget på msn. Jeg kommer halvveis i innloggingen så får jeg bare feilmelding(http://bildr.no/view/521548) og msn avsluttes. Har avinstalert det og instalert på nytt men får fortsatt bare samme pisset.

    Noen som har samme problem/har hatt det og fått fiksa det som vet hva jeg kan gjøre?

  2. Hørt at det å spise gulerøtter hjelper på evnen til å se i mørket? Dette stemmer ikke, og kommer fra 2. verdenskrig. Britene la skylda på gulerøttenes forbedrende effekt av nattesynet, for å skjule at de hadde radar for tyskerne.

     

    Sikker på det? Gulrot inneholder jo mye vitamin a, som bedrer synet.

     

    Gulrot inneholder noe som heter caroten som jeg mener å ha hørt skal hjelpe på nattesynet.

  3. Jeg er netopp ferdig meg Vg1 El-Energi og skal fortsette med el-energi vg2 også, men i første klasse gikk jeg i samme klasse med en som har gjort som deg. Han hadde først gått 3år med realfag, så bestemte han seg for at han ville bli elektrikker. Tror ikke det var noe problem for han. Han søkte og kom greit inn, men siden han hadde gått 3år realfag, så slapp han fag som engelsk, matte, naturfag og norsk.

  4. Må jo seff uplombere KTM-en da.

     

    Er greit med en sykkel som klarer å holde farta i oppoverbakker da, Kolars. Dessuten er det greit å cruise i 100 uten å belaste motoren for mye også.

     

     

    Ja, men hvis jeg tar plomba på ktm'en vil det ikke bli over 15hk da? Det har seg nemlig slik at mamma er politi så det var liksom derfor jeg tok lett lappen for å slippe å kjøre ulovlig.

  5. Heisann som topic sier er jeg ute etter å høre hva dere anbefaler?

    Det jeg er interessert i er en sykkel som er god å kjøre, relativt stor (siden jeg er stor rundt 1.90) og som har ganske god toppfart :innocent:

    Jeg har en del kompiser som mener jeg burde kjøpe en ktm 125, men har ikke de bare 4,5hk?, eller noe rundt der?

    Ellers har jeg blitt fortalt at Husqvarna sykklene går bra.

×
×
  • Opprett ny...