Jump to content

Synt4xx

Medlemmer
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

About Synt4xx

 • Birthday 09/12/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvilke paradokser er det snakk om?
 2. Hei! Kom over dette symbolet for litt siden, og er nysjerrig på hva det betyr, da det virker som det er flere meninger og synspunkter ute å går på nettet. Først og fremst vil jeg forklare min oppfatning av det. Slik jeg har forstått det, er det et symbol som skal symbolisere de 9 verdenene i norønn mytologi. Den er også på en måte som jeg ikke helt har forstått knyttet til guden Odin. Det er et tegn som "krigere" bruker, for å vise til Odin at de er dedikert til han, og er villig til å ofre livet sitt for han. Tegnet skal også gjøre det lettere for gudene å skille hvem som skal til valhall. Jeg har også fått med meg at det i disse dager ofte blir knyttet til ny-nazisme. (Hvorfor?) Er dette en korrekt oppfattning av symbolet? Setter stor pris på innspill på dette emnet, da jeg er veldig nysjerrig på det, samt norønn mytologi. Hva mener dere om dette symbolet? Synt4xx.
 3. Hei! Demonterte for litt siden bakhjulet på den første store sykkelen min, og har derfor ikke lagt mye mekking bak meg fra før. Når hjulet skulle på igjen passet ikke bremseskiva inn mellom klossene, og styrte derfor mye etterpå med å få denne til å passe. Etter mye knoting fant jeg ut at jeg skulle prøve å tømme bremsevæsken for å få presset "stempelet" som presser sammen klossene sammen tilbake. (fant etterhvert ut at man bare kunne presse den tilbake uten å gjøre noe annet.) Etter at dette ble gjort har jeg ikke hatt noen effekt på bakbremsa, så spørsmålet mitt er, hvordan går jeg frem for å få tilbake effekten? Jeg burde nevne at jeg nesten ikke tappet noe væske, men har i ettertid tappet mer for å prøve å tømme alt, for så å fylle på med ny væske. Har imidlertid ikke hatt noen suksess med dette da jeg ikke har riktig værktøy for jobben. Takk på forhånd!
 4. Kan noen gi meg en TL;DR av denne tråden? hvorfor er det så mange svar? Er det fordi at denne brukeren er en jente?
 5. Legen... Men da har man som regel en kjip sykdom i utgangspunktet... Som f,eks KOLS... eller rapsolje... Funker astma?
 6. Hvordan går man egentlig frem når man vil kjøpe av de som åpenbart bruker/selger på gymmen? Gratulerer!
 7. Hei, lurer på om noen av dere kan hjelpe meg angående rutine. Har drevet med en press/trekk rutine som var 4 dager/uken, osm jeg fikk anbefalt av Delevar fra forumet en stund nå, og har bygget meg opp litt styrke. Ser imidlertid enda på meg selv som en nybegynner. Jeg lurer på om det vil være en god ide å skifte rutine til Starting Strength av Mark Rippetoe, eller en versjon av denne rutinen. Slik ser "statsene" mine ut: Benk: 60kg 6x3 Mark: 100kg 5x3 Knebøy: 95kg 5x3 Skulder press: 45kg 6x3 Tenker imidlertid på å fortsette med min nåværende rutine litt lenger.
 8. Hva er deres syn på HIIT på hvile dager mens man bulker? Vil det gå utover muskel veksten?
 9. Hei, Leter etter en ninja 250 av en litt eldre generasjon. Det ser imidlertid ut som om det ikke finnes noen ninjaer som er under 07' i Norge. Stemmer dette? Hvor kan jeg isåfall få tak i de litt eldre ninjaene? Finnes det for eksempel noen svenske sider som selger dem? Takk på forhånd
 10. Er det noen her som vet om noen band som spiller samme type musikk som Tenacious D? Vet ikke om de strengt tatt spiller metal, men jeg tenkte jeg kunne spørre her. Takk på forhånd!
×
×
 • Create New...