Gå til innhold

jaricho

Medlemmer
  • Innlegg

    481
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jaricho

  1. Nå har ikke jeg lest noen bøker eller noe slikt angående logisk tenking, men selv så vil jeg si at det viktigste innenfor emnet er å se en sak eller et problem fra flere sider og drøfte mye, men alikevel kort rundt saken eller problemet. Man kommer langt ved å tenke jordnært rundt noe og tar en avgjørelse deretter.

     

    Noen har den evnen at hvis de møter på et problem så sitter de i mange timer som du (TS) er bort i og plutselig så går det opp for dem, andre tenker kanskje på det nå og da og ser saken fra ett synspunkt nå og ett synspunkt etterpå.

    Selv så mener jeg at dette er veldig individuelt, men youtube og google burde lett dytte deg i gang. Matte er ikke alt med logisk tenking, kan ofte dreie som om moralske konflikter eller liknende også som kan forekomme i hverdagen.

  2. Det som blir regnet som ulovlig er det som er unødvendig eller urimelig bråk/støy relativt ofte og ikke som en gressklipper et par timer i uka. Men hvis bjeffinga til denne hunden forstyrrer flere husstander og det skjer ofte som jeg forstår det så er det veldig uansvarlig og idiotisk av eieren etter min mening.

     

    Sjansen er nok ikke den største for at politiet bryr seg så veldig, men er nok verdt et forsøk. Hvis du ikke kommer videre med det så kan du jo høre med dyrebeskyttelsen om de har noen forslag eller å bygge opp en sak for at du ønsker at hunden skal ha det bra og at den åpenbart ikke har det hvis den bjeffer konstant og er ute hele dagen(?). Okey, blir kanskje noe falsk, men funker nok.

  3. For meg er det logisk og så forstålig at jeg ikke trenger å trekke inn en magisk og usynelig ånd mange her liker å kalle gud. Til alle dere som måtte velge å tro på denne magiske ånden, vær så snill og tenk logisk og se tilbake. Zeitgeist: the movie (2007) formidler dette veldig bra, de første 40 minuttene.

  4. Har faktisk vurdert å bare ta en joggetur i uken, og noen sit-ups, armhevinger om kvelden frem til jeg er 16, men det ender bare opp med at jeg ikke gidder. Og jeg er ekstremt gira på å begynne å trene nå.

    Ikke ta dette ille opp, men hvis du ikke gidder såpass hjemme så gjør du mest sannsynlig ikke noe mer hvis du hadde gått på elixia pr. i dag.

    Du må på ingen måte tro at hvis du (eller andre) betaler for at du skal gå på elixia så får du garantert mer muskler og bedre kondisjon. Dette kan fint oppnås uten et treningssenter og uten fancy maskiner, hvis du ikke trenger noe hjemme så ender du nok opp med å gjøre det samme, bare at du når har et medlemsskap på et dyrt treningssenter.

    • Liker 1
  5. Jeg tror ikke at vi er alene, men tror heller ikke på at en "alien" er funnet her på jorda.

     

    Hvis aliens noensinne dukker opp på vår planet så blir det ikke i dems egen biologiske form, men av roboter eller andre mekaniske og tekniske skapninger.

    Hvorfor ? Fordi aliens må mest sannsynlig ligge veldig langt unna oss, og for alle biologiske skapninger er det veldig belastende med romreise, og mye mer krevende enn å frakte maskiner og roboter. Ta marsroverne som et eksempel.

    • Liker 1
  6. Hvis jeg vil bli fallskjermjeger senere, må jeg da ta laser før førstegangstjeneste så jeg har vanlig bra syn før jeg kommer inn, eller kan jeg fortsatt søke som fallskjermejeger med normal førstegangstjeneste (og da ta laser etter førstegangstjeneste) ?

     

    Ble litt rotete, men må man gå som fallskjermjeger i førstegangstjeneste for å søke seg inn på opptaket senere?

  7. Hater det når jeg starter på en by på europa server 1, også funker det ikke å logge inn (simcity serveren er utilgjengelig) ("nettverksproblemer") pga. diverste andre dårlige unskyldninger..

     

    Er jo kjipt å ha 3 byer som jeg så vidt har starta på forskjellige servere bare pga. 1 ikke funker, er ikke morro engang, har fått spilt kanskje en time i dag og to i går, står jeg har 16 timer spilletid... Mer 3-4

     

    Serverne nede? Tror de ikke vet hva det vil si å ha de oppe, ikke som jeg har fått merke isåfall :(

  8. Spilte nettopp litt, og gikk fra 33k til 24k innbyggere - for høye skatter, og mange selskaper og bygninger ble forlatt..

    1. Kan ikke stenge kloakk, politi eller helsevesen, for da hoper problemene opp seg der istedenfor.

     

    Har fra 2000-6000 i minus, og politiet krever mye pga. mye kriminalitet. (har tre kasinoer som drar inn 70k + i døgnet, men er ikke nok)

     

    Kan ikke ta opp flere lån, noen forslag? :)

  9. Samme her, de burde sette opp flere servere eller i det minste leie flere til trafikken synker..

    Er utrolig skuffa, og får stadig vekk at jeg ikke er kobla til serveren når jeg endelig klarer å få starta spillet og driver og bygger på en by, men det lagres ikke fordi jeg ikke er kobla til serveren.

     

    Hele systemet hittill er jo tøysete, en total katastrofe - de demostrerer jo fortsatt katastrofene fra spillet virker det som, for ser ikke ut som om det bedrer seg betydelig hittill.

    Glemet meg til å spille simcity i helga, men det slipper jeg vist.

×
×
  • Opprett ny...