Jump to content

jaricho

Medlemmer
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

About jaricho

 • Birthday June 15

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå har ikke jeg lest noen bøker eller noe slikt angående logisk tenking, men selv så vil jeg si at det viktigste innenfor emnet er å se en sak eller et problem fra flere sider og drøfte mye, men alikevel kort rundt saken eller problemet. Man kommer langt ved å tenke jordnært rundt noe og tar en avgjørelse deretter. Noen har den evnen at hvis de møter på et problem så sitter de i mange timer som du (TS) er bort i og plutselig så går det opp for dem, andre tenker kanskje på det nå og da og ser saken fra ett synspunkt nå og ett synspunkt etterpå. Selv så mener jeg at dette er veldig individuelt, men youtube og google burde lett dytte deg i gang. Matte er ikke alt med logisk tenking, kan ofte dreie som om moralske konflikter eller liknende også som kan forekomme i hverdagen.
 2. Kan ikke svare på det, men av ren nysgjerrigheten, hva har du/dere tenkt å bygge tanken ut ifra?
 3. Det som blir regnet som ulovlig er det som er unødvendig eller urimelig bråk/støy relativt ofte og ikke som en gressklipper et par timer i uka. Men hvis bjeffinga til denne hunden forstyrrer flere husstander og det skjer ofte som jeg forstår det så er det veldig uansvarlig og idiotisk av eieren etter min mening. Sjansen er nok ikke den største for at politiet bryr seg så veldig, men er nok verdt et forsøk. Hvis du ikke kommer videre med det så kan du jo høre med dyrebeskyttelsen om de har noen forslag eller å bygge opp en sak for at du ønsker at hunden skal ha det bra og at den åpenbart ikke har det hvis den bjeffer konstant og er ute hele dagen(?). Okey, blir kanskje noe falsk, men funker nok.
 4. For meg er det logisk og så forstålig at jeg ikke trenger å trekke inn en magisk og usynelig ånd mange her liker å kalle gud. Til alle dere som måtte velge å tro på denne magiske ånden, vær så snill og tenk logisk og se tilbake. Zeitgeist: the movie (2007) formidler dette veldig bra, de første 40 minuttene.
 5. Ikke ta dette ille opp, men hvis du ikke gidder såpass hjemme så gjør du mest sannsynlig ikke noe mer hvis du hadde gått på elixia pr. i dag. Du må på ingen måte tro at hvis du (eller andre) betaler for at du skal gå på elixia så får du garantert mer muskler og bedre kondisjon. Dette kan fint oppnås uten et treningssenter og uten fancy maskiner, hvis du ikke trenger noe hjemme så ender du nok opp med å gjøre det samme, bare at du når har et medlemsskap på et dyrt treningssenter.
 6. Bruk av å/og og da/når er irriterende når det er feil. F.eks.: "Når jeg var liten...."
 7. Aner ikke, men du har vel fått veiledning av læreren din? Edit: er vel litt for sent å spørre nå hvis du skal fremføre eksamen i morra?
 8. Flashpoint Oversatt som spesialenheten, veldig bra!
 9. Jeg tror ikke at vi er alene, men tror heller ikke på at en "alien" er funnet her på jorda. Hvis aliens noensinne dukker opp på vår planet så blir det ikke i dems egen biologiske form, men av roboter eller andre mekaniske og tekniske skapninger. Hvorfor ? Fordi aliens må mest sannsynlig ligge veldig langt unna oss, og for alle biologiske skapninger er det veldig belastende med romreise, og mye mer krevende enn å frakte maskiner og roboter. Ta marsroverne som et eksempel.
 10. Takk, gjorde det mye klarere, tror jeg forstår alt nå
 11. Okey, tusen takk ! Ble litt forvirret av det janovi sa til slutt.. Må man ta fallskjermjeger under førstegangstjenesten (perfekt syn) for å bli det senere, eller kan man ta vanlig førstegangstjeneste og etterpå søke seg inn på fallskjermjeger opptak, etter ferdig normal førstegangstjeneste?
 12. Hvis jeg vil bli fallskjermjeger senere, må jeg da ta laser før førstegangstjeneste så jeg har vanlig bra syn før jeg kommer inn, eller kan jeg fortsatt søke som fallskjermejeger med normal førstegangstjeneste (og da ta laser etter førstegangstjeneste) ? Ble litt rotete, men må man gå som fallskjermjeger i førstegangstjeneste for å søke seg inn på opptaket senere?
×
×
 • Create New...