Gå til innhold

ExpulsioN

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ExpulsioN

  1. Dilemma!! Jeg hadde vt'n i handlekorga, funnet fram kortet og begynte plutselig å bli "fornuftig", og fant ut der og da at jeg for så vidt kan klare meg med min gamle laptop i et par mnd til dersom JT versjonen virkelig er rett rundt hjørnet.

     

    Er det noen som har noe info om ev. når den lanserers? Hvis det blir først til sommeren, vil jeg jo rekke og shoppe en VT hos komplett før de går tom igjen.

    Du må nok regne med at JT blir ca. 1000kr dyrere. Da den har i7. Bare spekulasjoner fra min side, men en talsmann fra Asus sa at den kom til å koste ca. 1000 dollar. VT koster ca. 850 dollar nå, tror jeg. Ut i fra dette tror jeg du må legge på ca. 1000kr ekstra.

  2. Hva tror dere om denne i forhold til UL30VT? Er skjermkortet i samme klasse/vil det klare og spille av full HD?

     

     

    Jeg vurderte denne laptopen før jeg oppdaget UL30VT, men følgende punkter gjorde U450P uaktuell for meg:

     

    - Det er ikke mulig å bytte harddisken på en enkel måte. Det finnes ikke et dedikert lokk på undersiden av maskinen.

    - Batterilevetiden er en del lavere enn UL30VT, siden det dedikerte skjermkortet brukes hele tiden.

    - Prosessoren har ikke samme overklokkingsfunksjonalitet som på UL30VT

    - Ytelsen er middels, sammenlignet med lignende laptoper.

     

    Hvis det er vanskeligere enn nødvendig og skifte HDD blir nok denne ganske utelokket for meg. Dette fordi jeg hadde tenkt og skifte til SSD. Vil selfølelig også ha best ytelse i forhold til bateritid.

  3. Du går i 9. klasse, med andre ord, ingen av elevene som hører på bryr seg.

     

    Men OT...For at et framlegg skal bli interresant for tilhørerne må det ha innslag av...ja vi kan jo begynne med humor; Du kan ha innslag av artige fakts som kan få folk til å høre etter (de som eventuelt ikke hørte etter vil følge med for å se hva de andre syns er morsomt).

     

    Lærere elsker fakta, spesielt ting de ikke viste om fra før. Noe de liker enda mer er hvis du viser sammenhengen med det du har i framlegget ditt, og andre ting som ikke er et "læringsmål". Du kan f.eks også nevne noe som er likt i andre religionssamfunn, altså ikke bare om Jehovas vitner og Bahai, men kanskje noe som er likt i katolikken og Bahai...Ikke noe langt, men en liten faktasetning funker fint.

     

    Måten du har tenkt og gjennomføre framlegget ditt høres bra og skaper rom for variasjon, det er bra. Husk at øvelse gjør mester, og at jo mer du øver på framlegget, jo bedre og mer sikkert virker framlegget og du.

     

    La oss si at du skal stille et spørsmål til den ene jenta, der du f.eks sier "Jehovas vitner er kjent for å ha en veldig sterk tro, er det ikke også slik med Bahaiene?" Da kan hun svare slik; "Jo det sant, de har også et veldig sterkt forhold til sin tro. Vi blir fatisk sett på som et av de strengeste religionssamfunnene, rett etter Jehovas vitne. Det er faktisk sånn at hvis vi bryter med troen blir vi støtt ut av religionsamfunnet, noe som også er tilfellet for Jehovas vitne" (Dette var bare eksempler, vet ikke noe serlig om noen av de to, bare eksempler på hvordan du kan gjøre den radio biten)

     

    Håper dette var til hjelp!

     

    MvH

     

    Henrik

     

    Edit: Beklager eventuelle skriveleifer (trøtt)

  4. Ville valg nr. 2 hvis jeg var deg. Rett og slett på grunn av nyere og kraftigere deler. Er usikker, men det kan hende at pc nr. 1 har litt kraftigere skjermkort. Dette veier igjen Prossesoren i pc nr. 2 opp for, da den er kraftigere enn den i nr. 1

     

    beklager nr. 1 nr.2 opplegget, orket ikke skjekke opp navnene.

  5. Dere skulle heller ha testen UL30VT, den har skjermkort i tillegg. Dette gjør det mulig og spille av FULL-HD materiale på en TV f.eks. Den også en knapp som gjør at du kan skrifte mellom det intergrerte og det eksterne skjermkortet. Dette for å spare strøm.

     

    Men skjønner godt at dere har valgt og teste A modellen da den er billigere.

  6. Teknisk hardwaremssig er de dønn like.

    Intel har kommet med offisiell Trim-støtte. Kingston kommer nok dessverre likevel ikke med det, men det finnes uoffisielle FW som gir Trim.

     

    Intels er dyrere, men Kingstons billigere finner du antagelig ikke i butikkene mere.

     

    For bruk i bærbar er Ssd ingen hokus-pokus, det er bare å smelle rett inn som en vanlig Hdd.

     

    Forklarte vell kanskje litt dårlig. Det jeg mente var om PC'en ble mye raskere, om han evt merket store forskjeller.

  7. Jeg hadde også tenkt å kjøpe en Intel x-25 SSD. Blir en fantastisk PC når den i tillegg blir så og si lydløs. Du får gi en tilbakemelding når du får prøvd den ut :-)

     

    Ser at MPX har forventet leveringstid i morgen den 17. feb. Håper virkelig at den kommer inn da, men mest sansynelig ikke...

  8. Intel er kongen av SSD nå for tiden, og er uten tvil best av de to. Du får blant annet Trim støtte med denne. noe som gjør at SSD holder ca. samme kvalitet/hastighet gjennom hele levetiden.

     

    Test av 160Gb modellen (ingen forskjell med untak av lagringsplass)

    Oki, takk :yes:

     

    Trim støtte skulle også komme til til Kingston sin SSD etterhvert sto det en plass.

     

    Enda et år til hvis jeg forstod det riktig...kjøp Intel, den er best

    for øyeblikket.

     

    Du hadde vell ikke tenkt og sette den inn i en bærbar data? I såfall hvilken? Hadde tenkt på dette selv. Litt nysgjerrig på hvordan det går hvis du har tenkt til å prøve det.

  9. Når var egentlig denne PC'en sist på lager? blir helt gal av all denne ventingen...

     

    Jeg også, blir helt gal av ventingen, vurderer å kjøpe UL50VT.

     

    Ser mange nettbutikker har ubekreftet dato 17 og 18. feb, mens noen andre har 4. mars. :(

    Alt er ubekreftede datoer...hvis man bare kunne ha fått det bekreftet på ett eller annet vis.

×
×
  • Opprett ny...