Jump to content

filippak

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Takk! Det var en kul applikasjon Jeg vet jo ikke hva jeg skal lete etter i dette havet av apps! Har trykt litt på musikkspilleren, men jeg får ikke opp noe valg som tilsier at jeg kan bruke sangen som ringe- eller meldingslyd. Rart..
 2. Heisann! Nå har jeg nettopp fått min lekre HTC Desire i posten, men jeg lurer på hvordan jeg kan bytte ringelyd. Jeg har overført litt musikk, og vil heller ha en egendefinert ringelyd enn de som allerede er på telefonen. Men dette er visst ikke et alternativ verken i musikkspilleren eller på instillinger for valg av ringelyd, som det var på mine forrige telefoner, Samsung og SE. Noen som vet hvordan jeg gjør dette? Det må jo gå an?
 3. Så om jeg kjøper en mobil med supertalk men bruker youngtalk plus abonnementet mitt, er det sistnevnte jeg burde ha forsikring på? Det har ingenting å si at jeg kjøpte mobilen med supertalk?
 4. Det er en god idé, Lorimar. Jeg er bare lei av at ingen vil påta seg ansvar, når det ikke er min feil! Det burde jo være Ifs ansvar, men når de nekter måtte jeg jo sjekke om Netcom (eller et annet mobilselskap) ville være litt snille med meg. Selv om jeg er litt skuffet over at ingen kan gjøre noe, Netcom inkludert, ville det vært dumt å kjøpe en telefon av f eks Telenor, da den mest sannsynlig vil være operatørlåst. Derfor vil jeg vil helt klart vurdere å kjøpe en ny telefon med et abonnement som f eks supertalk. Med totalpris på 12 mnd vil jeg spare omtrent 1500 kr, noe jeg ikke har mulighet til å betale nå uansett. Så det er helt klart en god løsning! Jeg antar Netcom tilbyr forsikring? Skal sørge for å ha det denne gangen!
 5. Jeg aner ikke, men det var hun som kom med ideen, basert på egne erfaringer. Jeg bor med denne venninnen, så jeg kan undersøke saken nærmere i morgen. Men det var en smart ide. Jeg kommer jo ikke til å kjøpe en billig/dårlig telefon bare fordi jeg ikke klarer å leve med min gamle Sony Ericsson, for deretter å kjøpe meg en bedre en et halvt år senere. Da venter jeg heller. Ærlig talt vil jeg heller kjøpe en telefon med et billig ab til ca 3000, enn å betale Netcom 4000. Vel, det er bare If som tøser seg. Jeg har "pakkeforsikring" (If Ung eller noe sånt), og de vil ikke gi meg penger for de stjålne tingene mine (mobil, ipod ++) fordi jeg visstnok ikke hadde forsikring på det tidspunktet det skjedde. Og saken ser følgende ut: jeg hadde ikke betalt forsikringspremien, men fristen for å betale regningen hadde ikke gått ut, det var noen dager igjen. Jeg betalte selvsagt premien før fristen gikk ut, jeg måtte bare vente til jeg fikk stipend fra Lånekassen. Så da stod jeg uten forsikring på det tidspunktet tyveriet skjedde!? Hæ??
 6. Forøvrig har jeg flere konkrete eksempler på det du sier ikke praktiseres. At det ikke praktiseres av Netcom, er en annen ting. Eksempel 1: ei venninne fikk mobilen frastjålet. Hun fikk da kjøpe en ny mobil på det samme abonnementet hun allerede hadde binding på. Hun har et relativt lite selskap som operatør, som one call eller talkmore eller noe.
 7. Jeg vil presisere at telefonen ble stjålet, ikke "rotet bort". Forholdet er selvsagt anmeldt.
 8. Jeg hadde ikke forsikring på mobilabonnementet eller mobiltelefonen. Men flere jeg kjenner sa jeg burde kontakte mobilselskapet mitt, da jeg kunne få kjøpt en ny telefon på det abonnementet jeg allerede har. Det er ikke praksis hos Netcom, fant jeg ut. Jeg har vanlig forsikring, men den dekker ikke dette. Så da står jeg igjen med muligheten til å si opp abonnementet, til en pris av omtrent 2500 kr, for deretter å kjøpe meg en ny mobil til et par tusen kroner. Som student har jeg rett og slett ikke råd til det akkurat nå. En skulle da tro de kunne kommet med et bedre tilbud, da jeg (her: pappa) har vært kunde hos Netcom i nesten 10 år.
 9. Noen husker denne reklamen hvor et mobilselskap tilbyr seg å slå opp med ditt gamle mobilselskap? Og hva innebærer dette "å slå opp med"? Jeg har nemlig bindingstid i Netcom, men da mobilen min ble stjålet, forsikringsselskapet mitt nektet å betale ut penger for den og Netcom ikke ville la meg kjøpe en ny mobil på det abonnementet jeg allerede har, men i stedet tilby meg å avbryte abonnementet for kr 2500 og deretter la meg kjøpe en ny mobil for et par tusen, vil jeg ikke ha noe mer med dem å gjøre!
 10. Jeg kom opp i politikk og menneskerettigheter med tema "konflikter", som skulle forberedes med utgangspunkt i en oppgave vi tidligere hadde skrevet om en valgfri konflikt. ...Og så streiket sensor, så det ble ingen muntlig
 11. Ikke si det. Det er utrolig mange som har søkt dette året, og søkertallene har gått opp 12 % fra i fjor. Antall søkere som har søkt på jus (høst) ved UiO er økt med hele 18 stykker. Antageligvis ingen nevneverdig større endring i karaktersnitt. Men, antall søkere som har søkt på jus (vår) ved UiO har derimot økt med nærmere 300.
 12. Tror dog de blir på et litt annet plan enn hvor vi er nå Nå kan vi jo diskutere spørsmål med to parter innen f eks forvaltningsretten, men det blir verre når det er snakk om tre-fire parter, eller det er staten som er begge partene Uansett gleder jeg meg, jus er gøy!
 13. Det jeg elsker med jussen er at (nesten) alle vurderinger er gyldige så lenge en argumenterer godt nok for sin sak (samt forankrer det hele i en lovtekst, da) Dere kan jo ta en titt på gruppen "Rettslære 2 eksamen 2010" på Facebook, der er det i alle fall mange forskjellige svar - både på godt og på vondt! Det var visst en del som ikke hadde skjønt at det var snakk om avvikende aksept i oppgave 1, og trodde det var en ordinær aksept Da ses vi kanskje på jussen, MK
×
×
 • Create New...