Gå til innhold

qt

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av qt

  1. Folk forventer ikke å bli kontaktet for tilfeldig sex utenfor gitte arenaer (en slik arena: på byen en fredagskveld med alkohol i blodet).

     

    Når du forsøker dette med noen i edru tilstand og et sted hvor man ikke forventer å få et slikt tilbud, så vil nok skepsisen til de fleste overgå nysgjerrigheten/kåtheten. Folk tenker kanskje at "dette er for godt til å være sant"?

    • Liker 1
  2.  

    Ikke vær flau, er sikkert mange som kunne tenkt seg å være større der nede. :)

    jeg hører folk sier det.. men det er flaut, for den er ikke bare stor. Den er enorm. Og deter plagsomt, og flaut... det kan bli forstort også

     

     

    Jeg har ikke samme problem som deg, så jeg skal ikke late som jeg forstår, men å skamme seg over kroppen sin er jo ganske vanlig. Det er bare noe du må jobbe med inni ditt eget hode, for det er du som bestemmer over dine egne følelser.

     

    Kanskje det finnes spesialplagg eller triks som gjør "problemet" mindre synlig?

  3.  

     

    Synes du jeg bør si til henne at dersom hun gjør det oftere enn den ene gangen er det slutt?

     

    Ultimatum er sjelden konstruktivt i et forhold. Prøver du å kontrollere henne?

     

    Dessuten har jeg sagt at jeg ikke skal stoppe henne, men at jeg ikke liker det. Så nesten provoserende og høre at du tror kanskje jeg kontrollerer henne. Vet det bare var et spørsmål, men det er hvertfall det siste jeg gjør.

     

    Anonymous poster hash: 27394...974

     

     

    Det er et godt tegn at du blir provosert, det betyr at du bryr deg.

     

    Men kan du se at det kan tolkes som et forsøk på kontroll ved å stille et ultimatum? "Hvis du gjør X så gjør jeg det slutt". Når dere er såpass tidlig i forholdet (dere er trossalt bare 18 år) så synes jeg det er veldig tidlig å spille dette kortet, for det kan ikke brukes så mange ganger før det blir gammelt og hun i verste fall gjør det slutt med deg.

    Jeg håper dere har sterkere bånd enn at noe så tåpelig som dette skal sette en stopper for forholdet, i så fall er det vel ikke ment til å vare? Ta det som en prøve på om forholdet har livets rett eller ikke.

  4. Er jeg helt urimelig eller er det forståelse for at jeg tenker slik?

     

    Du må innse at kjæresten din er en egen person som må få lov til å ta sine egne valg.

     

    Det er veldig fint at hun er åpen om dette, derfor må du være forsiktig med å dømme henne, for da kan det være at hun vegrer seg for å dele sine tanker med deg neste gang.

     

    Hvis du ser for deg at dere skal kunne bli ektefeller en gang i fremtiden må du bare belage deg på at dere kommer til å være uenige om mye.

     

    • Liker 1
  5. Jeg synes det er synd at du vurderer et så drastisk tiltak (som et hvert kirurgisk inngrep er), bare fordi du tror det vil hjelpe på hvordan andre oppfatter deg (rent overfladisk).

    Det kan godt hende du vil få økt oppmerksomhet som en følge av inngrepet, men er det en type oppmerksomhet du ønsker?

    Det siste du skal ha dårlig selvtillit for er hvordan du ser ut, men dette er dessverre et resultat av samfunnet vi lever i. Det er ingen verdi i hvordan man ser ut, bortsett fra for folk som vil gi deg dårlig samvittighet slik at du kjøper produkt X - i dette tilfellet silikonpupper.

    De guttene som ikke vil ha deg fordi du "mangler pupper" er ikke verdt fem flate øre. Du kan også se på dette som et slags fortrinn, for vil du egentlig bruke tid og energi på slike mennesker?

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...