Gå til innhold

frk_1337

Medlemmer
  • Innlegg

    257
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frk_1337

  1. Nå er ikke jeg noen guru, men har hatt samme problemet tidligere.

     

    Fjernet blingen, renset godt med pyrisept, og fortsatte med det til det grodde igjen fint. Tok hullet på nytt etter en stund. Hvis du ikke vil ta den ut og la det gro, må du være enda nøyere på rensingen. Gjerne pyrisept de første dagene, men gå over til sterilt saltvann etterhvert. Sistnevnte er ikke å anbefale, da det kan bli verre. Det viktigste av alt er å ikke røre området etter det er renset (bakterier og den regla der).

  2. Hei alle sammen

     

    Trenger sårt en idémyldring på teambuildingsoppgaver som passer for 10-50 mennesker!

    Har et stoort arrangement i leir (dvs. har militært materiell tilgjengelig),

    og sliter med å finne på nok oppgaver/leker.

    Har også mulighet til å skaffe det meste av utstyr.

     

    Har noen der ute noen gode ideer? Taes imot med stoor takk!

     

    - frk_1337 , som føler seg veldig frk_1338...

  3. Du må ta til betraktning at jenter ikke alltid vet hva de vil ha, før de har noe som er noe annet enn nettopp det.

     

    Om du spør jenter, så vil de fleste (forutsatt tenåringsalder) svare at en snill gutt er tingen. Mange mener dette, fordi de senere vil kreve at gutten gjør alt for dem, når som helst og hvor som helst.

     

    Andre igjen, tror de mener dette, men vil egentlig heller ha en såkalt "badboy"; en mystisk fyr, som holder igjen litt for at jenta ikke skal ta ham for gitt. Selvfølgelig skal han ikke være slem, men bry seg såppas at jenta ikke går lei med første. Han skal også være litt vanskelig å få på kroken, slik at jenta føler hun har gjort et kupp.

     

    Vil dog legge til en kategori 3; At gutten behandler jenta som om hun klarer seg selv på alle områder (dvs. ikke alltid spør om han skal hjelpe til med ting som hvem som helst kan klare). Respekt er også viktig. Han gjør ikke masse ting for jenta (med mindre jenta har gjort masse for ham), og kjøper heller ikke gaver med mindre det er bursdag e.l.

     

    ^ tipper dette egentlig er gutten som varer lengst i et forhold, forutsatt at jenta ikke er av "jeg-vil-bli-behandlet-som-en-prinsesse"-typen.

  4. http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article3421213.ece

     

    Edit: Selv om jeg tror de fleste jenter klarer å skille fiksjon og irl, skal man ikke se bort ifra at de allikevel blir litt skuffet når den ekte forelskelsen ikke er like sterk som i filmene. Selv er jeg en av de som synes det er synd at irl-kjærlighet ikke er lidenskapelig på samme nivå som i f.eks. twilight filmene..

  5. Kjenner meg igjen til en viss grad, da som jenta i situasjonen. Dårlige unnskyldninger (forutsatt at de ikke er sanne) forekommer når hu ikke vil være med deg, av en eller flere grunner. For meg virker det som hun ikke er intr i å tilbringe tid med deg. Det trenger ikke være fordi hun ikke liker personligheten din, men det er det jeg ville tippet på. Om noen (merk: noen jeg "ikke liker") spør om jeg vil finne på noe, kommer jeg opp med en form for unnskyldning. Enten det er at jeg ikke orker, eller at jeg skal noe annet. Det heter å være konfliktsky, altså å ty til dårlige unnskyldninger istedenfor å "konfrontere" med at man ikke har lyst til være med den personen. Kinkig situasjon du setter henne i om du spør rett ut.

×
×
  • Opprett ny...