Gå til innhold

VD

Medlemmer
  • Innlegg

    287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VD

  1. Hei

    Jeg har denne TV'en og må bare si til alle som vurderer å kjøpe:

    Løp og kjøp!! Når det er sagt:

    Jeg sliter litt med appene..  Det gjelder både Netflix og Viaplay (som er de streamingtjenestene jeg primært bruker).  Så og si altid når jeg starter en serie eller filmer så henger appen når den skal starte å streame. Løsningen er å begynne å streame noe annet og så stoppe og derretter starte det jeg vil se.  Dette er veldig irriterende da det går ett minutt eller to og få dette i gang. 

     

    Dette gjelder både kablet og trådløs tilkobling.   Jeg har 300/300 mbit linje og ellers ett megastabilt nettverk tør jeg påstå selv.    TV ellers er det ingen problemer med, samme gjelder feks filmleie fra Altibox og lignende. 

     

    Men disse appene på TV'en irriterer både meg og fruen såpass at vi har vurdert å skaffe oss en ny Apple TV (men da går en igjen glipp av ultra HD innholdet til Netflix så det er ikke særlig fristende..)

     

    Jeg har versjon 1142 av firmwaren til TV'en og utifra det jeg har klart å finne ut så er det den nyeste versjonen.

     

    Andre som har vært borti dette og som eventuelt har en løsning?

  2. Jeg barberer nedover fra haken og over eplet og ned da jeg har mest ømfintlig hud her. da får jeg en stripe nedover.. også barberer jeg meg fra stripen og utover på hver side da skjegget vokser horisontalt ut fra midten. Dette gjør jeg på 1 og 2 pass. på 3 pass tar jeg fremdeles nedover på midten men barberer mot hårene på resten av halsen for å få det glatt. Altså fra siden under ved øret mot midten men ikke over området der jeg går nedover fra haken.

     

    Her må en bare utforske.

  3. Jeg kjøpte meg startsettet til Barbershop med Muhle R89 Twist for tre uker siden. Etter at jeg bestilte googla jeg litt og fant denne tråden. Har siden da lest igjennom hvert eneste innlegg og det tok meg nesten 3 uker.

     

     

    Mao: spennende tråd :) og veldig lærerik når det gjelder valg av produkter.

     

    Shave on!

  4. Når jeg var ung og student og endra yngre så fantes ikke billige tjenester som spotify ol.. Da måtte vi kjøpe CD'er.. de kosta fra 149,- til ca 190 avhengig av hvor en kjøpte dem (fantes ikke nettbutikker da).. En CD i måneden hadde jeg alltid råd til.. og dette var på 90 tallet.. 99 kr i måneden har alle råd til idag.. iallefall de som har råd til å studere og får studielån (beklager om jeg virker veldig angripende).. Det handler kun om å spise firstprice nudler i 2 dager istedenfor fjordland.. Kjøper du first price brød og first price syltetøy og kutter ut smøret i samme periode på noen dager og holder deg hjemme på en lørdag så har du tjent inn de 99kr med en gang... Om det er verdt det? Vel en slipper å bruke 150,- NOK på en CD av samme artist som inneholder ca 12 sanger for å høre favorittmusikken sin.

  5. Hei

    Har ett rart problem med varmeviften i bilen. Det kommer altså ingenting luft inn i kupeen, verken varm eller kald bortsett fra:

     

    Scenario 1: Når jeg starter bilen så er det en vifte som starter i gang (men ikke den som blåser luft inn i kupeen). Om jeg så setter bilen i revers og rygger noen meter så begynner varmevifta og svive som normalt helt til jeg setter bilen i Drive og kjører fremover (da stopper den helt etter noen meter)

     

    Scenario 2: Uansett så virker viften med en gang jeg trykker på "resirkuler luft" knappen. Da får jeg endelig litt varme i bilen men det medfører duggette vinduer og dårlig sikt :(

     

    Noen som kan fortelle meg hva som gjør dette? Alle sikringer er hele.. Alle 3 kontaktene bak "klimapanelet" står i.

     

    Takker for svar.

  6. Når jeg kjøpte mitt D550 hos Fotoknudsen så var det en ødelagt pixel på skjermen.. Da satt jeg litt med samme følelsen som trådstartert hadde selv om jeg visste at kameraet ikke var blitt brukt. Jeg fikk byttet det uten problemer ((selv om jeg sannsynligvis ikke hadde fått det på garantien/reklamasjon en gang)(Skryt til FK her) og fikk dermed ett nytt ett uten slike feil.

     

    Trådstarter: Jeg hadde benyttet meg av 30 dagers full retur løsningen som Elkjøp praktiserer.. fått pengene og kjørt rett bort til Lefdal (Ja jeg vet at de har samme eiere) eller en annen butikk og kjøpt kameraet der og sjekket at pakken er forseglet (sannsynligheten for at du får en selger som yter litt bedre service enn forrige er stor).

     

    Har nok i utgangspunktet ingenting å si men du sitter sannsynligvis igjen med en bedre følelse etterpå.

  7. Tusen takk.. Takk for tips austeen. Jeg har ikke PS.. kun Lightroom som jeg redigerer i.. Der har jeg imidlertidig ikke fått til å fjerne støvkornene ved hjelp av "spot removal". Jeg skal nok prøve å utvide denne teknikken litt da den gir utrolig flotte resultater (synes jeg iallefall selv).

  8. Spennende og annerledes, topp :)

    Hvordan har du fått til det lilla lyset i glasset?

     

    Nedi vannet ligger det noen lilla pynte"diamanter" (plastikk). Har brukt lang lukkertid (10 sek) og malt lys med en lommelykt. Dermed har den lilla fargen reflektert med lyset i hele glasset.

×
×
  • Opprett ny...