Gå til innhold

ulle1040

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ulle1040

  1. Jeg nyter dette som et old school lineært spill satt i en mer åpen verden. Enig i at slåssemekanismene er uinspirert og kjedelig, men selve gunplay er ikke så aller verst. Stemningen i spillet er det ikke noe å klage på, og selv om grafikken ikke er top notch er den bra nok til å nytes på stor skjerm uten å tenke særlig over det. Kjøremekanikken med simulation på er også passende utfordrende og gir en god mestringsfølelse når den sitter. Eneste jeg synes trekker ned er at spillet fort spilles gjennom på 10-12 timer, men for 450 kr er ikke det så ille heller. 

  2. Synes dette er et fantastisk initiativ. Så lenge man ikke havner bakpå med betalinger og likevel har tenkt å betale for game pass (noe som blir mer og mer lukrativt, spesielt nå etter oppkjøpet av Zenimax og inkluderingen av EA access), er det ingen baksider med denne betalingsplanen. Regner man med inflasjon sparer man endel penger, og hvis man i tillegg forvalter disse 5500 kr bedre over 2 år enn å ha de i en konvolutt vil dette definitivt lønne seg. Bare synd man må fysisk til butikk! 

  3. LarZen skrev (8 timer siden):

    Xbox har ikke adaptive triggere som denne. Xbox sin impulse triggere er bare mindre rumble motorer. 

    Vi får se hvordan de implementerer det på et hardware nivå, virker sannsynlig at deres approach blir som Xbox i mine øyne, men det får man bare vente å se. 

     

    XtaZ skrev (3 timer siden):

    MS bør være ganske flaue over hvor langt bak de plutselig ligger feature-wise med Series X kontrolleren sin nå ja, spesielt Gyro controls var jeg nesten sikker på at SX kontrollerne ville få da det er rimelig standard blitt, men neida.

    Gyro-controls er det vel ingen som ønsker seg, ser på dette som positivt. 

     

    Når det er sagt, implementering av mikrofon i kontrollen er nytenkende og hvis dette fungerer bra synes jeg Sony har gjort noe smart her. 

  4. Tror mange misforstår, måten han skriver det på får det ikke til å virke som det er et GOT spill med FROM, men heller at han er med i utviklingen av et spill. GRRM er jo tross alt en forfatter som er veldig god på å bygge et univers, akkurat som FROM.

    Jeg tror ikke FROM ville vært interessert i å lage et kjipt spill basert på en film/bok. Han skriver også i blogginnlegget at han jobber med serier som ikke har noe med Westeros å gjøre. GRRM er nok ingen one-trick-pony.

  5. Nye mac mini er dyr, ja det er klart.

    Grafikkløsningen er dårlig, helt klart.

    Men det å få en så kraftig CPU inn i formfaktoren med så lite støy og integrert PSU er faktisk ganske imponerende. Mac mini med i7 blir bare slått av dyreste Mac Pro og iMac Pro modellene på multicore scores. Single Core er den kun slått av 27" iMac med i7-7700K.

    Såvidt jeg har funnet slår den også samtlige NUCs fra Intel på CPU performance, og de blir levert med ekstern PSU som ikke er ønskelig. (Her kan dere gjerne rette meg!)

    Trenger man en maskin med MacOS, og verdsetter CPU ytelse er dette et perfekt utgangspunkt.

    Med 4 x Thunderbolt kan man også plugge i eGPU, lydkort, ekstern lagring og høyoppløste skjermer.

    For hva det er synes jeg Apple har gjort en god jobb og kommet med et godt produkt. Selvfølgelig skulle den vært billigere men prisutviklingen ser ikke ut til å stoppe på produktene til Apple.

    • Liker 1
  6. Min switch har problemene med venstre joycon. Nintendo Norge hadde ingen annen løsning på problemet enn at jeg måtte sende inn til de for rep, dette tok cirka en uke. Av denne grunn har jeg foreløpig bare satt meg nærme tven når jeg har spilt, da jeg ikke var veldig keen på å være uten kontroll til switchen da den var ny. Så fort jeg får henda i en pro-controller skal jeg sendte joyconen inn så den blir ordnet opp i. 

  7. Ser at RCbutikken skriver

    Status oppdatering mtp. levering 05.01.2017:

    DJI annonserer i dag at alt av Mavic Pro skal være utsendt innen 18.01.17, så da tar vi som DJI distributør som en selvfølge at vi skal få levert våre alle Mavic Pro nå i januar.

     

    Håper dette stemmer, for jeg begynner å bli utålmodig. Kjedelig å måtte betale overpris på finn.no :/

    Edit:

    DJI sin egen nettbutikk skriver Estimated shipping: 7-10 business days of order confirmation.

    Så det er kanskje et håp! 
     

  8. Siste fra RCbutikken, gjelder nok for flere leverandører i Norge. 

    Status oppdatering mtp. levering 30.11.2016:

    Mavic Pro har blitt mye mer populær enn DJI hadde sett for seg noe som har medført at dem ligger etter med produksjonen.
    Vi får nå inn mindre partier med Mavic Pro RTF og Mavic Fly More Comobo hver uke fremover ettersom DJI nå sender ut litt og litt til alle distributører. Vi har allerede fått inn leveranser som vi har sendt ut i kronologisk rekkefølge etter ordredato. (For at vi skal klare å ta unna alle supportsaker som kommer inn, så ser vi helst at det ikke blir sendt inn supportsaker med spm om hvilken plass en har i «køen»)

    • Liker 1
  9. Blir nok en slik kombo-pakke på meg og, selv om jeg synes den skulderveska ikke var spesielt pen. Er dog litt redd for at denne kombopakken ikke kommer like raskt på lager som kun dronen alene. Noen som har noen formening om dette? Vil ikke vente ekstra på dronen min fordi de mangler en eske med powerbank-overgangene f.eks. 

×
×
  • Opprett ny...