Gå til innhold

unicorndeath

Medlemmer
  • Innlegg

    470
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av unicorndeath

  1. Red Frostraven skrev (18 minutter siden):

      


    Høyreekstremisme -- ideen om at en religion, folkeslag, nasjon eller etnisitet er overlegen andre -- er problemet.

    ...islam er ikke høyreekstremisme.
    Og muslimer som promoterer høyreekstremisme er ikke først og fremst muslimer, men høyreekstreme.

    Det er en ting å være overbevist om at religionen sin er bedre enn varmt hvetebrød, brunost og sex.
    Å være villig til å drepe folk fordi de ikke liker brunost er bare idioti -- og har ingenting med dem som liker brunost, for øvrig, å gjøre.

    Akkurat som at terroristen fra utøya ikke først og fremst var en representant for kristne, men for høyreekstremisme, selv om han forsøkte å starte et korstog.

    Ingen av oss prøver å forstå Breivik, jeg håper og tror at de aller fleste tar avstand fra slike handlinger, og det tenker jeg bør være holdningen til islamske terrorister også, det er ikke noe forståelig med drap på uskyldige sivile, intet forsvarer sånne handlinger.

    • Liker 1
  2. Atib Azzad skrev (18 minutter siden):

    Å anklage folk for å være hasjrøykende navere bare fordi, får deg til å fremstå ganske lavpannet.

    Ok, jeg gikk på limpinnen der, men det hele startet med at han selv kom med personangrep mot meg, jeg ser forøvrig at han har gjort det flere ganger her inne, men jeg ser ikke at det har fått noen konsekvenser for vedkommende, det er forskjell på folk skjønner jeg.

    • Liker 1
  3. Psykake skrev (4 minutter siden):

    Hvis det er så mange paralleller må du gjerne liste opp et par. Jeg har falt av og forstår ikke hva du skal frem til. 

    Jeg forstår ikke hvordan dette kan sammenlignes. Ikke på noen som helst måte. 

     

     

    De var offer for en storpolitisk konflikt, det døde flere millioner mennesker under krigen der og mange av de endte opp som flyktninger i vesten, og ikke minst de følger en annen religion enn oss, alt dette er ting som kan brukes som begrunnelse til terror.

    • Liker 2
  4. Psykake skrev (3 timer siden):

    Jeg skulle ønske jeg hadde et så forenklet syn på verden. Så mye lettere det hadde vært å leve uten å måtte bruke hjernekapasitet på å reflektere over hvorfor ting er som de er, men heller bare male alt sort /hvitt og bruke merkelapper som venstresiden og venstreradikale på personer som utfordrer sort/hvitt synet. 

    Jeg nevner religion siden de aller fleste terror hendelsene de siste årene har vært relatert til at muslimer har følt seg krenket på grunn av noen tegninger, dere kan skrive side opp og side ned men hvis dere ikke ser absurditeten med at noen synes det er greit eller akseptabelt at uskyldige sivile drepes på grunn av en uskyldig krussedull så er det ingen av argumentene man bringer på banen som er verdt å høres på, muslimer verden over samlet seg i hopetall for å protestere mot disse tegningene, men det var pent få å av de i gatene for å protestere mot den meningsløse terror som ble utført på Bataclan eller andre større terror hendelser, og det sier sitt.

    At man vil imøtekomme slike ekstreme holdninger mener jeg er farlig, det skal være nulltoleranse for vold som politisk virkemiddel.

     

    Håper du har noen mer å fare med en personangrep neste gang du svarer for deg frekken

    • Liker 3
  5. Red Frostraven skrev (1 minutt siden):

    Det er vitterlig ikke islam eller religion som er problemet -- det er høyreekstremisme, ideen om at en religion / rase / nasjon er overlegen og har livets rett fremfor alle andre, og at dens fiender fortjener å dø i egenskap av å være dens konkurrenter.

    Du er ikke sikker på at du snakker om radikal islam her ?

    Det har jo mye av det samme med seg

  6. Nå er det i all hovedsak Religion som er problemet i den delen av verden der terroristene kommer fra, det fins mange andre land som har hatt krig som ikke eksporterer krigere/terror inn i vårt land, jeg syns vi skal ha nulltoleranse for slik oppførsel, det fins ingen unnskyldninger for terror, her framstår venstresiden som enablers.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...