Gå til innhold

Yngve05

Medlemmer
  • Innlegg

    383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yngve05

  1. Til dere som vrir det til at jeg sier Blizzard er entusiastiske for å lage dette mobilspillet; nei, det er ikke det jeg sier.

     

    Jeg sier det er bedre de utvikler Diablo 4 når de er entusiastiske for produktet, og føler de har noe ordentlig nytt å komme med, ikke bare litt bedre grafikk.

     

    Og igjen, at en eller annen kinesisk utvikler lager et Diablo-spill for mobil betyr jo ikke at ressursene til Blizzard trekkes bort fra Diablo 4. Mobilspill koster fortsatt lite og er lite ressurskrevende, samtidig som de er veldig innbringende. Om noe vil dette øke omsetningen til Blizzard, som igjen tillater de å bruke mer ressurser på andre spill.

     

    Tenke litt. Det er ikke spillere så flinke på.

     

    Activi$ion/Blizzard er vel stort nok til at det de tjener på Diablo Immortals ikke vil påvirke kvaliteten til et eventuelt Diablo 4.

     

    Mye av problemet er måten de viste det frem på, blir litt som å lage grandis i kokke-NM, går helt greit å spise for de fleste, har god fortjeneste, men helt feil sted å lage det.

    • Liker 3
  2. Vet at Xim 4 har funket bra som et adapter for KB/M til konsoll. Konsollen regner det jo som at du bruker en kontroller, så du får aim assist og alle hjelpemidlene en normal spiller får. Synes også det er litt lavmål å bruke dette til konsoll, vil være en ganske så stor fordel mot sikkert over 99% av de som spiller med kontroller.

  3. Synd det kommer frem fra flere Destiny 1 veteraner at 2eren er veldig mye enklere :/ frykter at pc versjonen blir enda lettere mtp mus og tastatur...

    Synes det blir feil å kalle Destiny 2 enklere enn D1, men enn så lenge er det lite å gjøre i D2. Er det mye av kritikken fra veteraner går ut på. I PvE er det ikke mye content som krever at du er veldig flink å aime, så om man er like flink med kontroller som kb&m blir det ikke noe forskjell på vanskelighetsgraden.

  4. Ja, du kan spille ESO som solo spiller for verden sin del. Etter Tamriel Unlimited kan du accesse alle områdene uten å bekymre deg for levels. Du kommer til å slite med å ta det meste av world bosses solo, og det området som var end game når ESO ble sluppet er stort sett group content, men bortsett fra det synes jeg ESO går fint å spille solo.

     

    Du har forsåvidt et par DLC/expansion områder som du ikke vil unlocke med mindre man kjøper de områdene eller ESO plus.

  5. Spilte tidligere i Breach, men orker sjelden å spille mer enn en måned i en league. Blir nok å starte i legacy league igjen vil eg tro.

     

    Usikker på hvordan bare en playthrough per character kommer til å påvirke ascendancies, imo hadde det vært nice at du bare trengte normal lab en gang, og får ett point når du finisher, og de to andre enten når du når en viss level eller når du kommer til f eks act 6 og 9.

     

    Synes forsåvidt The Pantheon er et stilig konsept.

  6. Synes Sun/Moon var gode spill, heldigvis ikke like lett som XY og ORAS, ble blacked out en gang i story, og måtte faktisk bruke heals og revives i løpet av spillet. Skal sies at jeg brukte Set battle style, men virket fortsatt vanskeligere enn XY/ORAS.

     

    Når det kommer til nye Pokemon liker jeg Alolan Sandslash og Marowak, men generelt er de nye Pokemonsa så sykt trege.

  7. Er rank 10 med scout og assault.

     

    Synes Hellriegel er ok, ikke noe mer. Bedre enn MP18, i forhold til Automatico er den svakere på nært hold, men du får litt ekstra range å gå i gunfights med Hellriegel. Også greit at man kan ta flere enn to eller tre med ett magasin med Hellriegel.

     

    Martini Henry er veldig sterk om du spiller aggresivt som scout, og ikke er sykt god som sniper. Brukte den og Kolibri i kombinasjon en stund, er ikke for langt unna 100 Kolibri kills pga 97 dmg på Martini i close range.

  8.  

    Det jeg synes er veldig synd er at ikke MP spill som dette har en felles plattform. Burde ikke spille noen rolle hva slags HW man har. Det blir en kunstig fragmentering av markedet.

    PC gamerne ville gruset konsollnoobsa.

    Ikke moro for noen av de.

     

     

    Er enig i at for mange ville det nok ikke blitt en god opplevelse, men folk som er god i fps med kontroller kan nok ganske greit matche en brukbar pc spiller. De som ikke er noe særlig flink på konsoll hadde nok derimot fått det verre med mindre det hadde vært servere låst til kontrollere f.eks.

  9. Eneste våpene som dreper på 2 skudd er bolt rifler.

     

    Og f.eks medic våpen. Mondragon er 2 shot selv på armer/bein, og M1907 Sweeper er det eneste medic våpenet som ikke dreper med et head + body shot. Tror Sweeper gjør 99 skade med head + body.

     

    Fleste pistoler dreper med 2 skudd om du treffer ett i hodet, og vet at Mars Automatico, No. 3, Gasser og Auto revolver dreper med to skudd uansett innenfor rekkeviddene sine.

  10. Har ikke sett så mye etter det i selve BF1, men du kan gå inn på battlefield.com og career for å se alt av stats.

     

    Hva bruker dere for å sjekke FPS? Føler at FPSen dropper ganske lavt iblant, får opp det ene gule/oransje symolet på siden av skjermen i blant, og har settings på en mellomting av high og medium.

     

    Noen med noe lignende specs som i-4690K og 970 som kunne posta fpsen sin og hvordan settings de bruker.

     

    Liker mesteparten av kartene så langt, men synes Argonne Forest var elendig, ikke noe særlig glad i smale maps (Op. locker og metro f.eks.)

    • Liker 1
  11. Bounty for plaguelands er de 4 bountyene Shiro-4 i Iron Temple har. Man kan få de og Plaguelander questen hos han etter hver ukentlige reset. Skal sies at minst 2 av bountyene har vært Archon's Forge hver uke, og om du ikke visste det får du også forskjellig fremgang på bountyen i samsvar med vanskelighetsgraden på SIVA offeringen. Fused gir 1, Enhanced 2 og Perfected gir 4, så perfected er nok til å fullføre en weekly bounty alene. Om du får perfected captain eller Shanks burde det være flere enn 3 i archon's forge for å klare den.

     

    Heldigvis gjorde de det litt lettere å skaffe seg offerings da siste priesten på quarantine mission garantert dropper offering og det er større sjanse for at det dropper offering når du dreper forge bossen. 

     

    Et siste tips er å ikke bruke sparrow inn i archon's forge, men å crouche mens man går igjennom tunnelene inn mot forgen, evt gå forbi forgen og ned til der man dreper en captain på et assassinate mission og opp til forgen igjen, da er det større sjanse for at du kommer inn i en instance hvor det er andre i forgen. 

  12. Om man bare har lyst på høyere LL kan man når man er litt over 350 light prøve å komme inn i et raid fram til sistebossen, går ganske greit med lav light level frem til siste boss, og alt av loot dropper fra 365 og opp, så om du har flaks kan du få 4-5 oppgraderinger uten å fullføre raidet.

    Hvis ikke er det heroic strike og crucible som er måten å lvle opp fra 350 til 365. Evt om du får en gruppe kan du også gjøre litt archons forge, alle legendaries dropper vel opp til 365, i tillegg til at class items dropper opp til 387 nå, vil også droppe ghosts og artifacts fra tirsdag. Archons forge kan riktignok bare droppe special weapon, armor og class items, og det er class items som dropper oftest. Nevner det som et alternativ om man blir lei av å gjøre heroic strikes.

    Første public events hver dag gir deg også et legendary engram for hver karakter, i tillegg til 15 legendary marks. Bounty questen i Plaguelands gir også 1100 vanguard reputation og 500 faction reputation eller noe, så smart å gjøre den hver uke for å få upgrades i faction packages. Bountiene til Shiro gir jo også totalt 2000 vanguard reputation hver uke, men det står jo også på rewards for bountyene, i motsetning til Plaguelander questen.

     

    Fra tirsdag blir jo LL taket økt til 400, så vanlige legendaries blir å encrypte opp til 385, vil tro heroic drops også øker til dette, mulig at strikes i SIVA crisis listen vil gi blues opp til 365 da, men det er jeg ikke sikker på.

  13. På trading sider som pokemontrades på reddit defineres også perfect som en Pokemon med minst 5 riktige IV's og riktig nature, selv om hva folk mener med perfect kan variere litt fra person til person er det standarden for perfect der.

     

    Med mindre man vil ha HP er perfekt pokemon for meg 5 riktige IV og rett nature på attacker, mens en perfekt sp. attacker skal ha 0IV i attack, grunnet mindre dmg mot seg selv mens man er confused, 31 i resten og riktig nature.

  14. 6IV på 31 er ikke nødvendigvis perfekt det da, med mindre du bare tenkte på Ditto eller evt fedre i forskjellige egg grupper. Sp. Atk baserte pokemon vil jo helst ha så lite attack som mulig med mindre de går for en spesifikk Hidden Power, pga confuse. På attack baserte Pokemon er det jo som oftest lite vits å bry seg om Sp. Atk også.

×
×
  • Opprett ny...