Gå til innhold

vonLime

Medlemmer
  • Innlegg

    327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vonLime

  1. Dere har ikke vært sammen så lenge, så nå er et veldig fint tidspunkt å bestemme deg for om denne kjerringa er noe å satse på. Slik du beskriver det, så virker hun bare mildt interessert i å ha et forhold med deg (Men det skal jeg såklart ikke si med sikkerhet når jeg ikke har møtt noen av dere).

     

    Hvis angsten for å være alene er det eneste som holder deg hos henne så er det bedre å slå opp. Du virker ikke som en "nofriends forever alone"-type, så du finner deg helt sikkert en ny(eller flere nye) kvinnfolk å knulle på.

     

    Ærlig talt, du er bare (18-20), og har maaaange år igjen før du trenger å slå deg til ro med en dame. Ta det med ro, lev livet, og velg menneskene rundt deg med omhu.

     

    Til sist; hvis det stemmer som jeg sier, og at hun er hypp på å møte andre i tillegg til deg, så er det ikke værre enn at dere innleder et åpent forhold ;-)

  2. Svakt. Kjærringa liker åpenbart oppmerksomheten han gir henne. Hvorfor i alle dager skulle hun be deg ikke konfrontere gutten hvis hun verdsatt deg høyere enn han?

     

    Merker jeg blir flau over at noen kan være så beta at de lar pjokker prøve seg på dama uten å få lov. Hadde en kompis gått over streken med samboeren min hadde han fått et slag i trynet. Takler han ikke det, så har han ikke noe i min vennekrets å gjøre. Sett regler for hvordan folk skal oppføre seg rundt deg, og vis at du ikke er til å kødde med. En fin regel er at folk du godkjenner kan småflørte med dama. Småflørting er sunt. Du bør allerede ha brukt kroppspråket til å vise hvor grensen går, og at det får konsekvenser hvis den krysses.

     

    En kollega av samboeren tok henne på rompa på en firmafest. Hun reagerte korrekt; flat hånd mot trynet. Hadde han gått lenger, så hadde jeg knekt nesa hans på jobb (butikk). Grenser er der av en grunn, og skal overholdes.

     

     

    Mentalt bilde; Se for deg at kompisen din hadde tatt dama på rompa, og du hadde knekt nesa hans. Tror du den neste gutten hadde gått rett på uten å tenke seg om? Nei, det hadde han ikke. Se for deg at han jobber på f.eks Rema 1000. Hvis du klatrer over kassen og sparker han i trynet, tror du han prøver seg igjen da? Nei, det gjør han ikke. At politiet haler deg vekk i håndjern er karakterbyggende og styrker inntrykket.

  3. Først og fremst, det er veldig fint om en moderator flytter tråden til riktig kategori, ettersom jeg ikke veit hvilken jeg bør bruke.

     

    Jeg har skaffet meg en grisebillig GSM-alarm som jeg skal koble opp i bilen min. Den har to relé-utganger som jeg skal leke meg med, og tenkte å ha alarm på det ene, og f.eks fjernlys-på på den andre. Evt. kan jeg ha fjernstart av motor på den ene(om jeg finner ut hvordan ^^).

     

    Spørsmålet er nå hvordan jeg kobler for å få sirene og varselblinkere til å slå seg på når jeg aktiverer alarmen.

     

    Blir dette koblinsskjemaet riktig?

    Alarm.bmp

  4. Nå skal det nevnes at det ble brukt blits, så ble ekstra, ekstra bleik. Men er ganske ille ja. Er litt brun i ansiktet og på armene etter å ha tusla rundt i sola på jobb, men på beina er jeg kvit som en nordmann skal være. Hehe :)

     

    BTW, blir en bleikere av å spille enn å gjøre andre ting på vinteren? :p

  5. Som sagt, lysbilde har null å si for meg. Har da nightbreaker i nær- og fjernlys, og xenon i hjelpefjernlys, så har mer enn nok lys på veien. De pærene jeg nå er ute etter, er kun for å få hvitt lys i lykta.

     

    Men for å ta noe ut av innlegget ditt, så så da ikke DiamondVision så ille ut, annet at jeg aldri har sett den i noen norske butikker før. Dessuten var de grisedyre!

     

    (Ei heller lovlige for bruk på vei i EU iflg powerbulbs)

     

    Da kjøper jeg heller et sett H3-LED fra DealExtreme til 40 kroner.

     

    Noen som veit om de klarer å lyse opp hele lykta i dagslys, eller evt har et bedre forslag?

  6. Ettersom Biltemas "ekstremt hvite" cool blue-pærer ikke er hvite på noen som helst måte, må jeg ha noe bedre. Hvordan er LED til bruk i tåkelys? De trenger ikke å produsere noe lys på veien, men skal kun lyse opp lykta. Justeringa på lysene mine er nemlig rusta fast, så er ikke egentlig veldig interessert i Xenon der nede. Dyrt og tungvindt er det også. Men er LED veien å gå da?

  7. Hellu. Jeg vil få CC til å funke på galanten min. Jeg veit at bryteren på dashen funker, for da lyser den. Og jeg veit at bryteren på rattet funker, for da lyser det ved speedometeret. Men hvorfor bilen ikke holder konstant fart, er jeg usikker på. Utenom lys som lyser, skjer det ikke noe som helst når jeg slår på cruise. Hvordan går jeg frem for å feilsøke dette? Har hørt at det kan være noe med at den ikke er kobla skikkelig til bremselysene, og at det kan være at hjernen er død. Men i så fall, ville vel ikke lysene på dashen funka?

     

    Noen forslag? Er en Galant G7 2.0 V6

  8. Absolutt! Liker den veldig godt selv. Dama er dog mer glad i at hun ligger i nevnte stilling, men med bena ned. Slik at knærne er ved skuldrene. Kommer godt inn der og!

     

    En som kanskje er enda bedre enn den jeg nevnte i sta er om jenta ligger på siden, med ett ben strakt ut, og det andre med kneet bøyd fremover. Den er min personlige favoritt, ettersom hele penis blir "oppspist" av vagina :)

  9. Doggy er da ikke krevende. Det er en av de beste stillingene om du er litt uheldig med hva gud ga deg. En annen stilling jeg tror kan hjelpe er om du legger jenta på siden, med beina sammen og fremover, litt som en avslappet fosterstilling. Og så står du over henne. I denne stillingen, passers beinet over pikken inn mellom skinkene hennes, og du når helt inn. Ikke bare føles pikken større for henne, men det er en utrolig digg stilling for deg og!

×
×
  • Opprett ny...