Gå til innhold

buerjr

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buerjr

  1. takker for svar. har fått sjekket opp dette nå, og der er turboen som er dårlg. veldig mye slakk i aklsingen på turboen. er det vannskelig å bytte turbo på en slik bil? har fått tak i en turbo nå. eller er det lureste å levere den inn hos verksted? har vel skrudd litt på bil før, ikke mye. men litt nå og da på småting.

     

    takker for svar!

  2. Jeg har en Volvo v40 00mod. Og når jeg strater denne og begynner å kjøre så kommer det så mye røyk at man knapt kan kjøre bak på ca 100meters avstand, trenger virkelig hjelp med hva dette kan være. Har turbo på den og er usikker på om den fungerer i det hele tatt. Bilen ble kjørt fra Hemsedal ned til Gøteborg. ca 50mil. da røk den VELDIG mye di første 30 min. etterhvert begynte bilen og hoppe, da byttet vi tennplugger. etter dette fungerte den helt greit greit.

     

    røyken som kommer ut er hvit.

     

    kan noen hjelpe meg med dette?

     

    på forhånd takk :)

  3. hei.

    jeg vet ikke helt om denne tråden ligger helt rett. men om en moderator el kan endre gjør det ingenting.

    jeg lurer på litt om hva jeg må tenke på som enekltperson dersom jeg skal starte en wakeboard/vannski klubb. er mange i nærområdet som like rå kjøre wakeboard så jeg og fler har tenkt på å starte en organisert klubb. eller wakeboard senter. hva er det hovedsaklig jeg trenger å tenke på da? har litt peiling men ikke så altfor mye så jeg er veldig takknemlig for svar.

    hvis det er noe mer som trengs av info så er det bare å si ifra.

     

    TAKK :)

  4. hei.

    lurte på om det var noen som har litt peiling på å trekke en ledning fre batteriet foran i bilen og bak til bagasjerommet hvor jeg har en basskasse. har lenge kjørt med et batteri men det er for tungvindt. men har ikke så mye peiling på å trekke ledninger fra motorommet og inn i bilen.

     

    hvis noen har gjort dette før eller kan det så er jeg veldig takknemlig for svar.

    jeg har en saab 900 97mod. trenger nok en gankse nøye forklaring. vil helst slippe å ødelegge for mye hvis det er mulig også :p

  5. hei.

    nå etter at jeg har byttet annlegg i bilen min så vil ikke bilen starte. har sjekket gnisten på pluggene og der er det ikke noe. har også sjekket om det kommer strøm fra coilen(har også byttet coil), men det gjør det heller ikke. det er strøm på batteriet og startmotoren går rundt. er det noen som kan hjelpe meg med dette? har også sjekket alle sikringer som jeg kan finne synlig i bilen. ingen som har gått. så har tenkt meg at det kanskje er et rele' som er gått. kan dette stemme? hvor kan jeg finne dette releet?

     

    takker for alle svar.

     

    bilen er en saab 900s 2,0L 1997 modell.

×
×
  • Opprett ny...