Gå til innhold

xWhatsernamex

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xWhatsernamex

  1. Jeg tenkte bare å høre om det er noen som har noen gode tips til en god lydplanke til under 1000-lappen? Det kan kanskje lønne seg å kjøpe noe dyrere, men nå i første omgang vil jeg se om det finnes noe i den prisklassen. Vil gjerne kunne koble den til tv, og ha mulighet for Bluetooth. Har du noen tips? 

     

    Så langt har jeg sett på denne og denne. Noen som har erfaring med disse? 

  2. Jeg har en Sony Xperia z5, og har ikke tilgjengelig mobilnett. 
    Da jeg skulle sende melding i dag, fikk jeg bare beskjed om at den var satt i kø. Det dekningsymbolet har bare vist en strek i dag, OG når jeg prøvde å ringe kom det opp at mobilnettet ikke er tilgjengelig. Jeg har prøvd å skru av og på telefonen et par ganger, tatt ut og inn sim-kort og slikt, men ingenting hjalp. Mulig jeg må kontakte Telenor i morgen, men er det noen som vet om en løsning her og nå?! 

    Tusen takk for all hjelp!

  3. Velg en kassegitar i begynnelsen!

    Som sagt over meg, så blir gitar et instrument du kan spille mer alene, mens bass passer bedre med andre. Selv valgte jeg å kjøpe en el-gitar for konfirmasjonspengene (kjøpte meg en kassegitar i 2002, så hadde lyst på en el-gitar) og jeg har ikke angret på noen av kjøpene!

  4. Ja, tror de har vært her ganske ofte egentlig. Men nå har jeg ikke tenkt over bandet noe særlig før de siste to årene, og den første konserten jeg la merke til med dem her i Norge var den i fjor.

  5. De var jo i Norge i september i fjor. De spilte i Oslo Spektrum - i forbindelse med den Progressive Nation greia. De pleier jo å være ofte innom Norge egentlig, så det er bare å krysse fingrene, egentlig ^^

  6. Jeg har en skole-PC som jeg fikk ved oppstart på VGS i år. For å kunne ta vare på tingene mine, har jeg kjøpt meg en ekstern harddisk ved siden av, hvor jeg har lagret alle bilder, all musikk osv på. Jeg fikk virus på PC-en og leverte den til de IKT-ansvarlige på skolen. De fikk fjernet viruset og PC-en min fikk Windows 7 i stedet for Windows Vista etter det (jeg vet ikke om det har noe med dette å gjøre, men jeg tok det bare med i tilfelle). Jeg har brukt den eksterne harddisken min en gang på PC-en etter at jeg fikk bort viruset, men nå når jeg skal koble til den eksterne harddisken, kommer det opp en melding om at jeg må formatere harddisken før bruk. Hva betyr det? Om jeg formaterer den (jeg tror det var formatering det stod), vil ikke alt bli slettet da? Jeg har enda ikke turt å trykke på "Formater" enda, for jeg er redd alt vil bli slettet.

     

    Har noen erfaring eller peiling på dette?

    Kan noen hjelpe meg?

  7. Hei!

    Jeg går nå første året på vgs, og linjen jeg valgte var studiespesialisering. Det er i og for seg helt greit, for jeg ante ikke da hva jeg ville bli da jeg søkte. Nå har jeg begynt å vurdere å bli forskolelærer eller lærer generelt, men det er helst noen områder jeg kanskje vil bli lærer på.

     

    Jeg vil helst bli lærer for en klasse på barneskolen. Jeg vil helst jobbe på en barneskole, helst med unger fra 1. kl. - 5. kl. Kanskje helst 1. klasselærer, jeg vet ikke helt enda. Jeg er veldig glad i musikk og vil veldig gjerne lære unger om det, og samt forming (kunst & håndverk generelt). Det høres utrolig gøy ut, for jeg liker disse tingene. I tillegg var dette mine favorittfag på barne- og ungdomsskolen, pluss at jeg likte engelsk.

     

    Så over til spørsmålene mine:

    Hva slags utdanning bør jeg satse på videre etter vgs?

     

    Går det an å utdanne seg bare ved hjelp av folkehøgskole, eller må jeg gå universitet?

     

    Funker det om jeg utdanner meg til lærer i noen fag, eller spesialiserer meg for å si det sånn, sånn som forming, musikk og engelsk?

     

    Noen som er førskolelærere/lærer som kan gi litt tips?

     

    Forslag til folkehøgskoler/universitet?

     

     

    På forhånd takk!

  8. Jeg skal som sagt før få tak i et speilrefleks.

    Beklager at jeg lager enda et nytt innlegg, men jeg vet ikke om folk legger merke til mitt spørsmål om jeg stiller det på mitt forrige innlegg. Uansett; jeg vurderer å kjøpe enten Canon EOS 450D eller Canon EOS 500D - noen som kan si noe om disse?

     

    Kjekt å få vite om egne erfaringer av disse to speilrefleksene, og om de anbefales av dere. Er helt nybegynner, og ønsker et godt kamera. Regner med at de fleste speilrefleksene er gode, bare så det er sagt. Derfor har valget falt på en av de nevnte (450D eller 500D) og tips er alltid fint å få.

     

    Bildene er hentet fra google, og det så kanskje litt rotete ut, men jeg lar dem være.

    post-193159-1249392936_thumb.jpg

    post-193159-1249392943_thumb.jpg

  9. Msn adressen min er: hildesbkrøllalfahotmaildottcom

    Jente 16, liker musikk og spiller gitar, fra Buskerud. Har veldig lyst på en samtalepartner på msn, gutt eller jente, som jeg kan snakke om alt mulig med! ^^

  10. Hei!

    I går viste jeg noen bilder til mamma og pappa som jeg har tatt. De synes det var mange fine, og foreslo at jeg kunne kjøpe meg speilreflekskamera. Dette er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg har forferdelig lyst på et.

     

    Spørsmålet er: hvilket bør jeg velge?

    Jeg har veldig lyst på et med 10-12 megapiksler, og jeg har lyst på en med en linse som gjør at jeg kan ta nærbilder av ting. Hva betyr forresten 18-70mm et-eller-annet? Skjønte ikke den gitt:P Heh, ikke helt proff på slikt. Men ønsker å bli det - så hjelp meg gjerne!

  11. Finally turned 18, og dritklar for min aller første Green Day konsert:D

    1. 21st Century Breakdown hadde jeg enorme forventninger til (ikke spør hvorfor, muligens pga Amercian Idiot?). Uansett syns jeg det skuffet litt de første gangene jeg hørte på albumet. Sangene satt liksom ikke med det samme. Men nå, etter å ha hørt det nesten hver dag i 10-12 dager, sitter det som et skudd! Har nesten en nevrotisk trang om å måtte høre på den minst én gang i løpet av dagen. Fo' reel! Egentlig syns jeg ikke noen sanger skiller seg spesielt ut som den beste, men jeg syns 21st Century Breakdown, Before The Lobotomy, Peacemaker, 21 Guns, og som du sier, egentlig alle sammen:P

     

    2. Som tidligere nevnt skal jeg på konserten, fikk nemlig billett til bursdagen av søster og kjæresten hennes. De skal også være med:D Og det blir sitteplasser på oss.

     

    3. Håper de drar i gang Horseshoes and Handgrenades, Basket Case, Jesus of Suburbia og ikke minst Holiday!

     

    Blir fett uansett..

     

    Selvfølgelig, fett blir det uansett. Det er jo Green Day det er snakk om :- )

    Gøy å vite at det faktisk finnes like store fans som meg her. Det skulle jo ikke forundre meg, Green Day er jo et meget bra band. Og som du sier, det var litt sånn "skuffendes" på en måte første gangen jeg hørte på det. Men så når jeg hadde hørt på det et par ganger, var det virkelig BRA! :- )

  12. Hei!

    Nå har jeg funnet ut at jeg vil satse på rollerblades som en liten hobby om sommeren. Trenger noe å gjøre, slik at jeg kan bevege meg - ikke bare sykle. Jeg vet ikke helt hvor man kan få tak i rimelige rollerblades, for jeg vil altså ikke bruke masse penger på det. Forstår jo at det vil koste, men tips om rollerblades til 500-800 kroner hadde vært veldig kjekt å få.

    Takk for hjelp på forhånd ! :- )

  13. Jeg har spilt gitar i en del år nå, og har blitt nokså stødig.

    Men jeg har aldri lært meg A#, er det det samme som A major eller noe slikt? Blir så usikker, for det finnes så mange forskjellige grep. Håper noen her vet hvordan jeg kan spille den, og kanskje vise meg eller forklare.

  14. Jeg er stor fan av Green Day, og klarer nesten ikke vente med å komme meg på konsert med dem i Oslo Spektrum 12.10.09. I sammenheng med den konserten, og den nye plata 21st Century Breakdown, har jeg et par spørsmål som jeg håper noen vil svare på.

     

    • Hva synes du om det nye albumet og hvilke sanger er dine favoritter?
    • Skal du på konserten, og i så fall, har du ståplass eller sitteplass?
    • Hvis ja på forrige spørsmål, er det noen spesielle sanger du håper de spiller på konserten?

    Jeg kan jo alltids svare selv, siden jeg allerede har begynt:

    • Jeg liker albumet kjempegodt. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg nå har hørt på det. Mine favoritter er "21 Guns", "Static Age", "Viva la Gloria? (Little Girl)", "Peacemaker", "East Jesus Nowhere" .. og egentlig alle sammen.
    • Jeg skal som sagt på konserten, og jeg har sitteplass da men det går jo greit.
    • Selvfølgelig håper jeg de spiller "Good Riddance" på slutten, ellers er det samme hva de spiller, bare de gjør det de kan best og lager et bra show! : D

  15. - Tittel: 21st Century Breakdown - Green Day

    - Hvor den ble kjøpt: Saturn, på et kjøpesenter i Krakow

    - Hvor mye den kostet: 52 zloty

     

    Jeg måtte bare ha cd-en, for jeg er Green Day fan. Har likt dem lenge nå, og skal på konsert i oktober. Nøyer meg ikke med å laste ned sanger av mitt favorittband, der skal cd-ene i hus! :D

  16. Ofte mener dem egentlig at det ikke er lov å ta bilder med blitz, da dette kan være forstyrrende for mange. Kan også ha med rettigheter osv på bildene å gjøre, men tror ikke det skal være noe problem å ta noen bilder med mobiltelefonen :)

     

    Møter du opp med en 2 meter lang kameralinse blir det noe annet

     

    Takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...