Gå til innhold

colert

Medlemmer
  • Innlegg

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av colert

  1. For de neste kampene ønsker jeg å se:

    1) Baba som venstreback og Azpi over på høyre. 

    2)  Oscar er frisk igjen og starter for Willian.

    3) At Hazard skyter når han har muligheten til det!

    4) La Remy eller Falcao starte istedenfor Costa siden han virker å være mer opptatt av å syte og klage over dommeravgjørelser som ikke går hans vei.

    5) La Loftus Cheek start over Fabregas eller Matic neste kamp. 

    6) Om de etablerte spillerne ikke presterer så sett de på benken. Vis de at det ikke er noe klippekort for å spille kamper. Presterer du ikke så er det andre som får muligheten.

  2. Det hørtes latterlig dumt ut å prøve å fjerne en negl med en skitten oljet tapetkniv! Den er nesten garantert ikke ren uansett hva du har gjordt! Og paracet ER smertestillende, men smertestillende for hjemmeoperasjon er ikke akkurat det det blir brukt som. Det er en grunn til at du går til legen for å gjøre slike ting. Der får du effektiv bedøvelse, desinfisering av sår og de gjør en mye bedre jobb med å fjerne neglen enn det du mest sannsynlig har gjordt.

  3. Nå er det vel slik at å si at du har en "tung beinbygning" bare er snakk om noen gram, ikke kilogram. Skjelettet er bygd for å være så lett som mulig samtidig som det skal være så sterkt som mulig, så det er derfor skjellettet er hult. Det gjør at det er plass til å danne de røde og de hvite blodlegmene og sørge for at beinet får næring via blodet. Jeg er enig i at BMI ikke er den optimale måten å si om folk er overvektige eller ikke, da det er bedre med en test for å sjekke fettprosenten eller å måle livvidden, men det er en veldig grei screening test som er veldig enkel å gjøre og den er ganske nøyaktig hvis en tar hele befolkningen under ett. 

     

    Her er forresten en link om hva en ernæringsfysiolog sier om tung beinbygning: http://www.dagbladet.no/2013/02/11/tema/klikk/helse/25702902/

    • Liker 2
  4. åå så gøy gratulerer :)

     

     

    Planen er å starte på medisin ved uio til våren når jeg er ferdig med vgs, drømmen er å studere et år i New York vet du om det også er mulig ved uio ? Har sett litt på det, men tror ikke de har noe program i new york kun i California.  

     

    Tusen takk. Det er muligheter å ta diverse praksiser i USA på ganske mange sykehus mot betaling, men du må stort sett ha tatt USMLE step 1 og bestått den. Jeg betaler 300 dollar i uka for å gjøre 18 uker i NY, men det er mulig å gjøre praksis på Yale osv. men det koster flesk. Vet ikke om Oslo har noen avtale med noen sykehus i USA, men det kan du jo spørre rådgiveren din om på universitetet  :). Ellers så får du ha lykke til med opptaket!

  5.  

    USMLE step 1 er da bestått med bedre score enn det amerikanske snittet er! Da blir det 18 uker praksis på sykehus i Nwe York neste semester!  :w00t:

    Gratulerer! :D

     

    Tusen takk for det!  :D

     

     

    USMLE step 1 er da bestått med bedre score enn det amerikanske snittet er! Da blir det 18 uker praksis på sykehus i Nwe York neste semester!  :w00t:

    Wow tøft! Er praksisen noe du får gjennom universitetet? Hva slags avdelinger skal du på?

     

    Praksis er får jeg gjennom universitetet ja. Tror at alle universitetene i Ungarn har en avtale med et sykehus i New York som gjør at vi har muligheten til å ta deler av 6. årspraksisen der eller i det landet vi vil ta det i (Norge for eksemplel).

    • Liker 1
  6. Det er vel egentig ikke en fastlege som skal sette diagnose på schizophreni siden de sjeldent har god nok kunnskap om psykiske sykdommer, og da ihvertfall schizophreni. Det er det en psykiater gjør, så kontakt DPS som dag1234 sier. Nå er faktisk diagnosen paranoid schizophren også fjernet fra DSM-V, og det er go-to boka til en psykiater.

  7. Det var spekulert i at de var billige reproduksjoner da turkish airlines lå ann til å bli ny sponsor. De byttet ut turkish airlines og puttet inn yokohama istedenfor. Personlig håper jeg at det ikke er drakta ihvertfall, for den er veldig lite pen spør du meg. Ser mer ut som om Frankrike burde hatt den enn chelsea.

  8. Det kommer vel av at alle vil vise at de er "perfekte" som du skriver. Jeg ser det hver dag at folk sitter og glor på telefonen sin når de er sammen med venner og familie. Det taes bilde av det de holder på med, og legges ut overalt. Likes og kommentarer er viktig for å føle at en blir likt av de rundt seg. Det kan vel sammenlignes som en instant confidence booster hvis de får mange likes og komentarer på det de tar bilde av/gjør.

     

    Som en sidenote så er det er og en del som tydeligvis synes at musikk er viktigere enn det de rundt dem snakker om, siden de går rundt med en propp i øret sammtidig som de snakker med vennene sine.

×
×
  • Opprett ny...