Gå til innhold

Muhammed93

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Muhammed93

  1. Hei!

    Jeg har en presentasjon om treningskjeden Elixia og har fått som en "deloppgave" å "vurdere hvordan pris kan fastsettes i forskjellige faser i et produkts livssyklus og differensieres i forhold til ulike segmenter." vel dette er jo ikke akkurat lett med tanke på at Elixia tilbyr en tjeneste, altså trening. Noen ideer om hvordan jeg kan koble dem sammen?

    Ser også at prisdifferensieringen kan være studentrabatt og bedriftsrabatt. største problemet ligger da i å "vurdere hvordan pris kan fastsettes i forskjellige faser i et produkts livssyklus".

     

    Takker så meget for svar ;)

  2. Hei hei

    Jeg trenger litt hjelp med markedsføring og ledelse 1. Jeg har fått i oppgave å SWOT analysere British Petroleum (BP), jeg har gjort en god del, men mangler fortsatt en del.

    Jeg trenger hjelp med å finne ut de sterke sidene og truslene til selskapet. Jeg har nevnt Deepwater Horizon og de andre ulykkene, men vi trenger mer stoff så håper noen kan skrive stikkordsvis. Jeg har skrevet om svake sider og muligheter (jeg har skrevet om ulykker, Økonomi, Miljøvennlighet, Ekspansjon i russiske og nordeuropeiske områder) Men jeg trenger å utdype meg mer når det gjelder økonomi også trenger jeg flere områder/temaer å snakke om.

    Mvh. Muhammed

  3. Oida unnskyld til alle jeg ikke har svart på, den email varsleren må ha deaktivert seg på et eller annet vis, men Sir Andy du snakker i god stil ;) Ole think, skal prøve de ideene dine, ser veldig bra ut det med bær ;)

     

    Så var det et nytt spm: jeg er litt "lubben" er det noen måter å ikke få i seg for mye fett, men samtidig holde seg til proteiner og muskelbygging? etter det jeg har hørt øker kroppsvekten ettersom musklene vokser, er det noen måter å holde vekten i sjakk? veier 75 kg (1,77 høy) og vil helst ikke over 75.

  4. Proteinpulver gir deg ikke styrke, men hjelper med å bygge styrken. Du vil ikke miste muskelmasse dersom du slutter med protein, direkte. Det vil dog bli vanskeligere å vedlikeholde/bygge muskler jo færre protein du inntar.

     

    Og, nei, det gjelder ikke å ta inn så mye proteiner du kan. Generelt skal du innta 2 - 2.5 gram protein per kg fettfri kroppsvekt om målet er å øke muskelmasse. 0.5 - 1 gram mer på deff.

     

    Hvordan finner jeg ut min "Fettfrie vekt" da? Har bestemt meg å teste en liten dose med proteinpulver :p men så mye det koster da.. mon tro dem selger gull elns xD

  5. Det er noe med at de som er 16- 17 år og har blitt bitt av pumpebasillen alltid får en ide om at prottispulver = superkrefter. De aller fleste som tar pulver tar det ikke opp engang, og ender opp med veldig dyr urin. Proteinpulver er supert hvis du ikke får i deg nok proteiner i kosten, men de aller fleste trenger det ikke som kosttilskudd. Det er ingen vits å gå rundt å tro at pulver er altfor "hardcore" for deg som nettopp har begynt. Tvert imot; hvorfor holde igjen resultater?

     

     

    Så det er ikke no sånn der uberbole greie som alle driver å kakler om?

    Men hvis jeg plutselig slutter med proteinpulver, mister jeg sakte styrken som proteinet har gitt?

  6. Tunfisk med lett majones :) Ikke den i lake, men vann. Miks to bokser sammen, mengde majones kan du bestemme selv. Du kan også blande det sammen med FirstPrice salsadipp, det er konge :)

     

    Kylling er en kjempegod proteinkilde, men trenger litt planlegging hvis det ikke skal koste skjorta.

     

    Men du trenger shake man ikke lager med pulver? Tenker du på å blande sammen frukter og en proteinkilde i en mikser?

     

    Heheh vel ja jeg mener frukter og en proteinkilde i en mikser ;) men hadde vært bra om fruktene også inneholdt proteiner (hvis de gjør xD) skal prøve det der med tunfisk, men jeg foretrekker heller det på grovt brød med litt dressing isteden? btw er ikke dressing/majones litt drøyt, veier over normalt xD

     

    Kaptain jeg er ny på trening så venter litt med proteinpulver ;) kanskje etterhvert =)

  7. Heiyah alle :D

     

    etter at jeg starta å trene så har jeg sniffa litt rundt og kom fram til at jeg ikke for i meg nok proteiner derfor tenkte jeg at jeg burde lage en shake en gang daglig ;)

     

    Så jeg tenkte en av dere kunne gi noen ideer til proteinshakes (177 høy, 75 kg, 16 år gammel blir 17 i august)

     

    Det er et par ting som må være oppfylt:

    *Ikke noe egg (instant oppkast)

    * Ikke noe pulver (Foreløpig)

    * Skal smake godt (Har tendens til å kaste opp av ting som ikke er gode)

     

    Tingene jeg liker er vel:

    * Bananer

    * Druer

    * Tunfisk (Ikke blenda med noe annet)

    * de fleste andre frukter (annanas også men ikke i boks)

    * sjokopulver er vel greit så lenge det passer ;)

     

     

    MEN som sagt så kaster jeg opp veldig fort hvis noe ikke er godt som feks egg blandet med bananer og tunfisk xD

    hvis dere har spm om et eller annet er det bare å skrive dem også ;)

     

    Takker for alle svar =)

  8. Og nei, ikke begynn med noen form for maskiner.

     

     

    Og nei, ikke begynn med noen form for maskiner.

    hvorfor? :p

    Det kan jeg også skrive under på. Hold deg vekke fra maskiner. Nedtrekk + lårcurls er vell kun det som fungerer av maskiner. Bruk så mye frivekter som mulig. Frivekter og basisøvelser stresser hele kroppen på engang. Noe som igjen fører til mer effektiv trening. Teknikken tar lang tid å lære seg, men det er virkelig verdt det.

     

    Idag prøvde jeg noe som ligner nedtrekk det var faktisk denne maskinen:

    http://www.nautilus.com/nautilus_brand_com...dom+Trainer.jsp

    MED en benk nede, så samlet jeg de to klypene og hang på en lang jernstang og dro ned mot bryst og rygg, hjelper det? akkurat som nedtrekk bare uten de lårstøttene. :)

  9. husk å svøm da :) det er forskjell på svømming og bading ;)

     

    Det har jeg prøvd å forklare i årevis til de andre jeg "svømmer" med hehe, men alene er vel best ;)

    snakkas, skal trene nå :p hvis du vil kan du adde meg på msn e.l du høres erfaren ut :p bare send meg PM hvis du er intressert i å hjelpe :D

  10. men sno, jeg er ikke beste svømmern i verden, klarer ikke stort mer enn 30-40 meter om gangen, og da må jeg være uthvilt :p men hva foretrekker du? :)

     

    Alle må starte et sted, jeg var heller ikke så mye bedre enn deg, nå kan jeg svømme 1500m istrekk viss jeg vil.

     

    Sett deg mål for treningen, i starten kan du f,eks bli enig med deg selv at du skal svømme 500 m. Med 3 min pause mellom hver 100m. Anbefaler deg å skaffe deg et par svømmebriller også å sjekke ut youtube for teknikker for Bryst og Crawl. Svømmingen blir ekstremt mye morsomere og mer effektiv når du har bra teknikk.

    Roger that, og takk så mycket :D tror jeg faktisk svømmer på fredag, slutter ikke før 16:40 de to neste dagene så det blir stress. :p men skal prøve det du sa der :)

  11. Pijus got it ;) jeg som trodde de der Row maskin greiene hjalp :( hehe

    men sno, jeg er ikke beste svømmern i verden, klarer ikke stort mer enn 30-40 meter om gangen, og da må jeg være uthvilt :p men hva foretrekker du? :)

    BTW skal trene nå folks, svarer når jeg kommer tilbake take care så lenge! :D

     

    Hvis noen vil ha eposten min, til å sende meldinger e.l så er det bare å sende PM :p

     

    starta i desember? litt tildig og få panikk ;) tar litt tid og bygge opp noe men det kommer skal du vite :) og man er som regel så kritisk til seg selv at det kan være lurt og spørre en venn om han/hun ser noen forskjell etter på deg etter 5-6mnd med trening :)

     

    hehe :p stoler på at det kommer :) skal spørre noen venner om en god del måneder :p

×
×
  • Opprett ny...