Jump to content

lavitz

Medlemmer
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. vel når tv-out er på og jeg ser på Xorg.0.log så kommer jo dette fram Edit: om det er til no hjelp så her er Xorg.0.org filen min
 2. Har prøvd den README filen på nvidia siden, men må virkelig si at jeg har prøvd og prøvd men skjønner ikke store greiene der. Er ikke noe som har en nvidia twin view oppsett med tv-out som kan postes her?
 3. Etter jeg satt opp xorg med tv-out så får jeg ikke til å logge ut. Når jeg booter opp maskinen så går det fint ann å komme inn på KDE med monitoren og TV'en men når jeg skal slå av maskinen eller restarte X så blir begge skjermene helt svart og går ingen vei slik at jeg må dra ut kontakten som jeg ikke liker. Jeg bruker Archlinux og her er xorg.conf Takker for svar
 4. Som du ser så står det "processor : 0" men det skal stå "processor : 2" ikke sant?
 5. Vel jeg fikk litt lyst å prøve Slackware 10.1 igår kveld men siden jeg har en Pentium 4 med Hyper-Threading Technology (smp) så måtte jeg kompilere kjernen selv. Så jeg lastet ned kernel-2.6.10 og gjorde som det sto på Den store Slackware 10-guiden her på forumet. Men av en eller annen grunn samme hva jeg gjør i .config filen så kommer dette opp så da må det være no galt jeg har gjort i kompileringen, jeg har prøvd å brukt .configen som er på Den store Slackware guiden også har jeg prøvd no helt annet og, men ingenting vil gå.
 6. prøver å komme meg på nett med dhcp men det skal vist ikke være en enkel ting, her er configen min, hadde vært kjempe fint om noen hadde no tips _ /etc/rc.conf __________________ MODULES=(!usbserial sk98lin snd-cmipci) lo="lo 127.0.0.1" eth0="dhcp" INTERFACES=(lo eth0) ROUTES=(!gateway) HOSTNAME="arch" _ /etc/hosts ___________________ 127.0.0.1 upc.no arch
 7. Vel idag har jeg vært så flink og kjøpt meg "Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords" satt inn cdene alt gikk så fint så men når jeg skulle begynne å spille ble det andre ting, har prøvd ca 6 ganger her nå og alle gangene etter 5 -10 min så kommer den godeste bluescreen of death og rebooter maskinen Noen andre her som har opplevd noe av det samme og fått fikset det eller har noen fine tips til meg?
 8. Jeg slettet Vidalinux og instalerte Debian på nytt jeg.
 9. Men hvorfor kom det opp så mange warnings i Portage?
 10. Vel det var synd, da er det vel bare å prøve å finne en annen distro da
 11. Heisann, er det meningen at det skal ta ca 10 min å instalere gaim via portage og at det kommer oppe ganske mange warnings på Vidalinux? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg her?
 12. i 1-2 ganger om dagen så driver den å bruker alt av cpu i en times tid ca. Noen som kan fortelle meg hva den driver med? kan jeg bare kille?
 13. om jeg skriver "smb://linux/ting" i Konqueror så kommer jeg inn på mine delte filer men om jeg skriver "smb://windows/ting" så skjer det ingenting. Begge to har "arbeidsgruppe" som arbeidsgruppe og om jeg tar en scan i smb4k så finner den verken linux'en eller windows'en. noen tips?
×
×
 • Create New...