Gå til innhold

Zungam

Medlemmer
  • Innlegg

    480
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zungam

  1. Her er det mange å legge skylden på. Noen gjelder kortsiktig andre langsiktig (eiere) og tilbake i tid. 

     

    - Er det hentet inn psykolog eller mental trener nylig? Selvtilliten er på det mentale planet, og når ETH ikke har karismaen av sin væremåte ( ikke kritikk av han)så bør de gjøre mer her. Det nevnes jo ofte at de spiller ok når det ikke er særlig press ( pre season, uten tilskuere, og til og med landslag.

    - kortsiktig har ETH feilet i 2 kamper ved å benytte feil taktikk utfra spillere han råder over. Han vet at DDG ikke kan bruke føttene. Han fortsetter med samme kaptein. ( det kan ha skapt like mer uro det). Og burde nok valgt mye enklere og tryggere system i starten for så og slippe mer opp. Spesielt om han får nye spillere. Synes også at Steve Mclaren som har erfaring i PL burde gitt sterkere advarsler om naiviteten som er vist. Vi får smake på det at en trener uten PL erfaring som spiller eller trener kommer inn. 

    SAF fikk middelmådige spillere til å "overprestere". Det kjennetegner gode trenere. Utvikle potensialet og gjerne få spillere til å bli en bedre versjon av seg selv. Se f.eks på Klopp. Er flere spillere han har fått til å overprestere. 

    TEH må få tid, men problemet er at elendigheten har pågått helt siden SAF la opp. Hvordan få selvtillit i et lag som kollapser med 1 mål imot. Og alt av små problemer, feil og mangler blir blåst opp. Et sinnsykt medietrøkk. Hverken City, Liverpool eller de andre store klubbene kan sammenlignes mot det medietrøkket som ligger på United. Til og med når City eller Liverpool vinner er det United som er klikk og nyhetssakene i flertall......

    Dette tar ikke ifra ansvaret til spillerne. De har jo bevist gang på gang at de ikke vil spille fotball. Null spilleglede. Men, hvordan i den situasjonen klubben er pr. i dag, skal trenerne få dem til å prestere akkurat nå, når spillerne tydeligvis ikke er gode eller ikke klarer å få det ut i kamp?

    Om det kommer nye eiere inn, vil jo ikke de samme spillerne plutselig finne storformen. Tror vi også nå har ødelagt rykte såpass, at de beste spillerne ikke vil inn i United og ødelegge karriere eller rykte. Da sitter vi igjen me de over 30+ i slutten av karrieren.....

  2. Har s10 plus i dag. Fornøyd, men kan få ny jobbmobil på arbeidsplassen. Uten mellomlegg.

    Kan velge selv, og det kan være s20, s20 plus, s20 ultra, s20 note.

    hvilken bør jeg velge om jeg er veldig fornøyd med s10 plus?
     

    har også mulighet å velge iphone varianter utenom siste pro utgave. 

     

  3. Jeg har lg oledc8 og opplevde sync forsinkelse ved å koble apple tv 4k direkte i tv og hdmi arc til q96 planken. 
    når jeg koblet om og la Apple tv 4k direkte i lydplanke, viser den dolby atmos ved avspilling (Netflix) og ingen sync problem. 
    Men, apple tv vil ikke vises i dolby visjon (bilde innstilling) og viser i 4k HDR isteden. 
    https://support.apple.com/no-no/HT204069
     

    må vente om lg c8 får oppdatering til å bruke earc. Ellers mister jeg muligheten ved å ha apple tv sin dolby visjon?

    Edit: hadde feil hdmi kabel mellom planke og tv. Må kjøpe ekstra 4k kabel som er lang nok. Planken står foreløpig på gulv siden den er for høy foran tv På tv benk. 
     

    lurer om jeg skal teste om sync erroren også gjaldt eldre hdmi kabel. 

    • Liker 1
  4. Reeve skrev (12 timer siden):

    Jeg har prøvd flere. Først kjøpte jeg LG sin toppmodell, SK10Y. Den skuffet meg stort, så jeg returnerte den.

    Så kjøpte jeg aktive stereohøyttalere led sub fra Klipsch. Grei lyd, men det var ikke stuevennlig nok. Så den også ble returnert. Til slutt kjøpte jeg Samsung HW-N960 etter tips fra blant annet Agentspoon, som jeg har vært storfornøyd med!

    Den smeller fra seg langt bedre enn LG sine tilsvarende toppmodeller, og er nok en av de beste lydplankene du kan få, spesielt med tanke på prisen.

     

    Takk.

    leste litt om tilkobling sub og bakhøyttalere. Ved plassering litt avstand fra enhet, kan lyden/tilkoblingen være litt ustabil med å falle inn/ut. Hvordan opplever dere det?

  5. Jeg ville også prøvd den ut først, og gjort opp egen mening. Følg magefølelsen helt ut. Sett på noen Netflix-serier med Dolby Vision og spill PS4 / Xbox One i mørket for å se toppnivået,og se fotballkamp på TV2 Sport Premium eller Sumo (verst) for å se bunnivået.

    Jeg er sportsidiot, men har vært fornøyd med LG C8 likevel fordi den er så dominant på alt det andre. Gleder meg likevel til QD OLED, microLED og at de norske TV-distributørene skal få ræva i gir med å oppgradere signalet. Egentlig er det litt synd at flere ikke klager på dette, ettersom TV2 sin offisielle unnskyldning har vært at "det ikke er nok etterspørsel i markedet". Det er selvsagt bare tull, de aller fleste vil ha høyere kvalitet, men de aller færreste har spesifikk kjennskap til HDR HLG f. Eks.

    Jeg vurderer å lage en tråd der en sammenligner pris og signaltilbud i de ulike landene. Forhåpentligvis kan en få et slags opprop. Kanskje hvis nok folk sender info om tråden til Tek, at de også vil lage en sak ut av det. Ville jo vært en gullgruve for klikk, så ser ikke helt hvorfor de ikke allerede har tatt tak.

    Tester når den er i hus. Gir en liten tilbakemld her.

    • Liker 1
  6. Kjøpte LG Oled65c8 på power under 20% kampanjen. Ventes levert neste uke.

     

    I mitt tilfelle var prisen 15 992 ,- avgjørende for valg av denne.

     

    Har lest litt i ettertid og jeg ser en del sport og fotball. Men liker å se filmer og serier. Har i dag tv fra lcd fra før 2010, så forskjellen vil bli stor uansett.

     

    Har 30 dager til å teste ut, men burde jeg kanskje vurdert et annet i forhold til allround tv titting eller akseptere litt dårligere på sport, men fantastisk til film?

     

    Ser at trådstarter har gitt karakterer for dette i første post i denne tråden.

  7. Dersom du skal gå skikkelig inn for det, så må du finne en telefon du kan rote. Da kan du få mobilen til å gå av når mister strømmen osv

    Har du erfaring rundt det å koble mobilen til antenneuttak og få mobilen til å starte og slå seg ettersom tenningen i bilen er av og på?

     

    Har erfaring med root av android telefoner.

  8. Da var jeg også inne på apple:

     

    Maskinvare (13-tommers MacBook Pro – stellargrå)

    2,0 GHz tokjerners Intel Core i5-prosessor, Turbo Boost opptil 3,1 GHz

    16 GB 1866 MHz minne

    256 GB PCIe-basert SSD

    Intel Iris Graphics 540

    Bakbelyst tastatur (norsk) og brukerhåndbok (norsk)

    To Thunderbolt 3-porter

    Force Touch-styreflate

    Tilbehørsett

    Programvare (13-tommers MacBook Pro – stellargrå)

    macOS Sierra

    Bilder, iMovie, GarageBand

    Pages, Numbers, Keynote

    Final Cut Pro X

     

    Denne regner jeg også med bør fungere greit da;)

  9. Hei.

     

    Bærbar pc dedikert til videoredigering.

    Vi skal ha en (jobb)bærbar pc eller macbook dedikert til å kunne drive spesifikt med videoredigering uten problemer med lagg/heng.

    Vi er bundet av innkjøpavtale:

    Jeg har funnet denne som bærbar pc:

    https://eshop.atea.com/no/product/hp-zbook-15u-g3-mobile-workstation/?prodid=3284938&category=PC+-+Server%2FB%C3%A6rbare+PCer%2FUltrab%C3%B8ker

    Tenker å oppgradere med ram til 16 Gb ved kjøp.videored.program er tenkt pinnacle til maks 2 laken. Andre forslag?

    Evt. en macbook pro som vil klare tilsvarende oppgaver til ca. 12-14 000 eks moms (oppgradere ram her også om mulig)

    Den bør kunne bruke dette programmet: https://itunes.apple.com/no/app/final-cut-pro/id424389933?mt=12

    https://eshop.atea.com/no/product/apple-macbook-pro-with-retina-display/?prodid=3457473&category=PC+-+Server%2FB%C3%A6rbare+PCer%2FB%C3%A6rbare+PCer%2FMacBook+og+MacBook+Pro

    Intel Iris Graphics 540 vil dette være nok?

     

    Videoene er primært filmet av et vanlig videokamera som filmer/lagrer videoene i videoformat MP4, ( rammebredde 1920 og bildehøyde 1080, totalbithastighet 16451 kbps og frekvens 25 bilder/sekund)

     

    Om pris blir noenlunde likt på disse, hva anbefales?

    Mac eller pcen? Er ikke bundet til mac eller pc. Videre vil begge klare videoredigering uten problem?

     

    Trenger ikke vente på nyeste macbook med touch bar altså.

×
×
  • Opprett ny...