Gå til innhold

CerveZa_

Medlemmer
  • Innlegg

    475
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CerveZa_

  1. Jeg har hatt leveringsbekreftelse (om at X-boxen har blitt sendt fra MPX sitt lager) siden den 29.11.05, men ingen postkontor har registrert den. WHF, begynner å bli litt engstlig jeg. Med mindre de har lyst å holde det skjult for deretter å overeaske med en liten henteslipp i postkassen. : :hmm:

    5235516[/snapback]

     

    Samme her, håper de sendes før 2. desember!

  2. Jeg hadde en 98 Honda NX125, veldig kjekk sykkel, 1 sylindret 4-takter (13HK) med råere lyd enn du finner i hvilken som helst (original) 2-takter R 125, mye bedre drag i den også.

    Vinter er heller ingen hindring, jeg kjørte året rundt, og en kan kjøre overalt. I utseende er den lik Honda XL650, 99 modell om jeg ikke husker feil.

    Motoren er forøvrig den samme som i Shadow 125.

    Jeg hadde litt problemer med bakre demper, måtte bytte den noen ganger på garanti.

     

    Drømmesykkelen når jeg skulle handle sykkel var Varadero 125, da var den helt ny, og for dyr, 55000. Jeg kjøpte min for 23000 tror jeg, i 2001-2.

     

    Vet ikke hva Varadero 125 ligger på brukt nå, men sjekk det ut, fin sykkel, V-twin 4-takter!

  3. 2 års prøvetid: Mister du førerkortet innen prøvetiden må du ta teoretisk og praktisk prøve på nytt.

     

    Utenom prøvetid: Mister du førerkortet lenger enn 6 måneder må du ta teoretisk og praktisk prøve på nytt. Mister du den under 6 måneder vil du få førerkortet tilbake etter "soninga".

     

    Har du f.eks. både klasse A og B når du mister lappen, trenger du kun å kjøre opp på B for å få begge igjen, kjører opp i den tyngste klassen, regner med dette gjelder hvis en har eksempelvis C og B også, at en kun trenger å kjøre opp på C.

     

    Jeg har erfaring

  4. Økt realisme, tjai, ikke når det gjøres så åpenlyst. Det blir så unaturlig når det fokuseres og kameraet hviler i sekunder på en logo.

     

    Har ikke reagert særlig på merkevarer i andre filmer, har sanset dem, men ikke reagert på samme måte som i The Island, der det bevisst fokuseres på logoer. For meg ødelegger de øyeblikkene mye av filmopplevelsen.

     

    Men jeg mener ikke at alle merkevarer i filmer skal være fiktive, men det må være naturlig

  5. Jeg tenkte "The Truman Show" etter jeg hadde sett The Island.

     

    Verst syns jeg Xbox logoen inne i lagringsbygget (husker ikke hva de kalte det) var, noe så usaklig som å ha xbox logo der inne?! Ingen av "produktene" har vel peiling på hva Xbox eller Microsoft er, skikkelig unaturlig, gir ingen mening å ha reklame der inne.

     

    Fokuseringen på flaska, som jeg ikke helt klarte å se hva var, når de besøkte Tom var også kjip.

     

     

    EDIT:

    Beklager den vanvittig dårlige formuleringa mi, skreiv det i all hast... Flaut...

  6. Du kan laste ned et program fra Microsoft sin Powertoys pakke som heter Tweak UI, den skal kunne fjerne "problemet" :p

    Bare for å utdype og fóre med teskje, installer PowerToys for Windows XP, start TweakUI, i menyen "Taskbar and Start menu" fjerner du haken for "Enable balloon-tips"

  7. dette varierer over hver enkelt spiller, så vanskelig å sette sammen eller finne noe til akkurat din spiller

    ISO-pluggen er en standardplugg, den skal være lik over alt, du tenker sikkert på pluggen som går inn i spilleren, den er annerledes på de fleste fabrikat, noen spille bruker ISO-plugg rett i rompa også (les: standard blaupunkt spillere i diverse tyskere, f.eks. Opel)

     

    Her er kart over ISO-pluggene:

    http://bilradiospesialisten.no/index.php?aID=49&ids=artID

×
×
  • Opprett ny...