Gå til innhold

Skyb3rt

Medlemmer
  • Innlegg

    297
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skyb3rt

  1. Hei, etter at min gamle maskin kubba helt, etter mye problem, så vil jeg da kjøpe meg ny i deler. :)

     

    Da jeg allerede har, ssd, hdd og cdrom, så trenger jeg bare kjøpe resten, og i tilleg har jeg lyst på ett mini kabinett som er støydempa (i tillegg ganske billig kabinett og).

     

    Dataen blir brukt til gaming og dagligdagse oppgaver, men langt i fra de heftigste spillene. siden jeg har skjermkort, og vet at de fungerer, så velger jeg å oppgradere de senere, siden skjermkort er ganske dyre. Skjermkortet er btw: Radeon HD5770 (jeg vet at det er gammelt og utdatert, men det får holde en stund til).

     

    Så lurer jeg på hva dere synes om denne lista?

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1406947&su=21924896-334B-4199-B517-5DD30D386CC1

     

    Noen endringer dere ville gjort?

    Kanskje litt heftig hovedkort til mitt bruk?

  2. Jeg synes det høres mer ut som lagerlyd.

     

    Det er helt tilfeldig når den slår seg av, av og til er det når eg surfer, gamer cs, eller rett etter jeg har fått den på igjen, etter den har slått seg av.

     

    I går kom jeg på at jeg hadde oveklokka, skjermkort og prossessor med AMD overdrive, jeg tok dette av, men kan det være en årsak kanskje?

     

    Jeg skal inn i bios å se om jeg finner ut av effektleveransen der :)

  3. Hei,

     

    Pcen min driver og slår seg av, men når det skjer, så slukker den ikke helt, bare i noen sekunder, og så slår den seg på igjen automatisk. Jeg har prøvd og bytte batteriet på hovedkortet, men dette var ikke noe suksess :(

     

    HK: MSI 770-C45 (over 4 år gammelt)

    OS: Windows 7 som kjører på en Samsung ssd, som er ca ett halvt år gammel.

     

    Noen forslag hva jeg bør gjøre før jeg eventuelt prøver å reinstallere hele dritten?

     

    Kan og nevne at strømforsyninga har laga en stygg lyd i lengre tid nå, men vet ikke om det har noe å si?

     

    Takker for svar:)

  4. Jeg ser ingen plass der det står noe om ett merke, det vil si at du kommer til å slite med å få tak i deler. Bare se hvor lite deler de som selger den har til salgs...

     

    Det at de sier at det er en kopi av en honda motor, sier jo ingenting om kvaliteten, selv om det er kopi, betyr ikke det at kvaliteten er i nærheten av kvaliteten på en honda motor!

     

    Kjøp heller en brukt en, av ett kjent merke, så kommer du ikke til å angre, stol på meg :)

  5. Hvis det er støy som plager deg vil jeg anbefale Corsair HX-PSU. De er halvt modulære (man plugger inn de kablene man trenger) og viften starter ikke før strømforsyningen blir belastet.

    http://www.youtube.com/watch?v=HDclxRr_Rrk&feature=plcp

    du vil greie deg fint med 650W-versjonen da. Vil også si at den PSUen er på salg nå på komplett.

    http://www.komplett....aspx?sku=758532

     

    Se der ja :) problemet er at den plutselig begynner å bråke noe sinnsykt, og noen ganger går den helt stille, og når jeg sier den bråker, da mener jeg at det høres ut som en kompressor.. Det er sikkert lagerene i viften eller noe sånt, men jeg gidder ikke åpne og skifte vifte.

     

    Hovedkortet ditt tar da mer enn 10 Mbit/s. Du har en Gbit/s nettverkskontroller på det hovedkortet - akkurat det har faktisk vært standard i omtrent 10 år (eller mer). Så får du bare 10 Mbit/s så er trolig feilen et annet sted.

     

    USB 3.0 skaffer du deg ved å kjøpe en kontroller, men du har ikke mye effekt av USB3 om du ikke har enheter som støtter dette.

     

    Men hva betyr dette som er på bilde, der det står hastighet: post-190941-0-62784200-1349011810_thumb.png

     

    Jeg skal ha 20/20 Mbit/s linje, og når jeg kobler laptopen med kabel rett i routeren får jeg 25 i download og 45 i upload! :O og her er hva jeg får på denne maskinen: http://www.speedtest.net/result/2211899920.png

     

    Usb 3.0 vil jeg bare ha slik at jeg kan utnytte kabinettet skikkelig, altså koble til utgangene som er frempå kabinettet, hehe :)

  6. Hei, ettersom strømforsnyinga mi har begynt å bråke til tider noe sinnsykt, så tenkte jeg det kanskje hadde vært fint med en ny.

     

    Siden hovedkortet mitt ikke har usb 3.0 og det innebygde nettverkskortet ikke tar inn mer enn 10 megabit, så er det nok på tide med en liten oppgradering på det også. Begge deler er snart 3 år gamle..

     

    Hva anbefaler dere? Jeg vil helst ha en strømforsyning som er lett å holde orden med inne i kabinettet. Jeg har sett en slik en der du plugger til bare det du trenger av koblinger, er det gode greier det?

     

    Men dere må vell ha litt info om resten av pcen før dere kan finne ett hovedkort til meg?

     

    Hovedkort: MSI 770-C45

    Strømforsyning: Chieftec GPS-550A, 550 W

    Skjermkort: XFX Radeon HD 5750 1 GB GDDR5

    RAM: Kingston Valuer. DDR3 1333MHz 4 GB, CL9, Kit w/two matched ValueRAM 2 GB DDR3

    Prossesor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Quad Core med Cooler Master Hyper 212 CPU kjøler.

     

    Ikke verdens beste pc, men den drar lett cs source og mw2/3 da det er bare disse jeg spiller :)

     

    Takker for alle svar :)

  7. Sitat fra produktbeskrivelsen på komplett:

     

    På markedet i dag finnes det en rekke kabler og ledninger til bruk på høyttalere. Ulempen med disse er at man ikke kan plassere seg lenger unna høyttalerne enn det ledningene rekker, og at de ligger på kryss og tvers overrommet og lager rot. Med Friis produkt får du derimot en følelse av frihet, ved at man kan bevege seg fritt uten de begrensninger ledninger gir. Frii leverer i tillegg et produkt som er visuelt pent, og som bidrar til å minske rot i hjemmet. Lydkvaliteten er fullt på høyde med den du får gjennom en vanlig lydkabel, og produktet er lett brukervennlig.
  8. Hva er verst - bensin på dieseltanken eller diesel på bensintanken?

    Bensin på dieselbil, bensin tørker vis ut motoren, men det værste er nok at bensin tenner mye raskere enn diesel og at da motoren i værste fall kan ryke pga ukontrollert tenning.

    Har kjørt bensinbil med ca 50% diesel, eneste problemet med det var at bilen gikk en liten stund på tomgang etter at jeg hadde slått av tenninga...

     

    Vell, om du har bensin på dieselmotor så vil jo ikke motoren gå, siden bensin ikke er selvanntennende... men er usikker på om gnisten klarer å tenne dieselen på en bensinmotor, men såklart så smører diesel mye bedre enn bensin, som ikke smører i det hele tatt nesten :)

  9. Tusen takk! slet litt med å finne instillingene, men det gikk til slutt! :) men vet noen om jeg nå kan koble til en skriver til ruteren, trådløst, altså at skriveren står i en etasje ned, og alle i huset kan skrive ut der?

     

    Edit: Skriveren er en Epson SX235W

  10. Hei, trenger litt hjelp med å sette opp denne routeren min. Det har seg slik at jeg skal koble denne til den vanlige routeren som jeg nå bruker, bare for å få trådløst internet i huset.. og problemet er at jeg har ikke tilgang til den andre routeren, det er internetleverandøren som har brukernavn og passord til den.

     

    Er det forsatt mulig for meg å gjøre det? Jeg har altså ikke peiling på hva ip, gateway, og mac-adresse og alt det der er for noe..

     

    Takker for all hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...