Gå til innhold

Stjerneskudd

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stjerneskudd

  1. Jeg har lyst til å søke IKT til 2. året på videregående, nå går jeg service og samferdsel.

    Det jeg er bekymret for er "nivået".. Jeg har lite kunnskap rundt emnet, men er veldig keen på å lære. Kommer det til å være et problem, eller starter undervisningen på et så basic nivå at de fleste vil kunne følge med?

  2. Etter noen års spilling bestemte jeg meg for å slutte.. Syntes at Blizzard har ødelagt WoW, og spillermiljøet er helt annerledes på serveren min enn det var da jeg startet.

     

    Warcraft vil alltid være en del av meg. Jeg har sluttet med World of Warcraft, men spiller enda WC2 & 3, leser bøkene & fanfics, diskuterer Warcraft med andre og holder meg oppdatert. Fatter ikke hvordan noen klarer å bare legge WoW helt vekk, for meg ville det innebæret å endre hele tenkemåten min, skyve vekk gode minner og bryte kontakten med flere fantastiske mennesker. Jeg kan heller ikke gjøre noe annet enn å takke Blizzard for å ha gjort ungdomsskoletiden min lettere.

     

    Men jeg er en svak sjel, tipper at Blizzard vil klare å suge meg inn igjen med Cataclysm.

  3. Bøker?

    Hørtes fryktelig stusselig ut å ikke kunne ønske seg verken CDer, filmer eller spill. Klær blir vel dessuten litt vanskelig. Du kan vel eventuelt ønske deg gavekort? Det er litt mer personlig enn en 500 lapp i hånda :) Spør også om du og besteforeldrene kanskje kan ta en tur på et senter sammen, så får du brukt gavekortet og tilbragt litt tid med dem.

     

    Pleier ihvertfall alltid jeg og bestemora mi gjøre, jeg er heller ikke lett å kjøpe gaver til :p

  4. Jeg lastet her om dagen ned LOTRO på skolepcen min for å kunne spille i friminutt (og i kjedelige timer..), men jeg får ikke logget inn. Får heller ikke logget inn på andre onlinespill som WC3, Dragonica online, Endless forest.. Men WoW fungerer, overraskende nok.

     

    Jeg vil helst slippe å føle meg "tvunget" til å begynne med WoW igjen, noen som vet om en løsning som gjør at jeg får logget inn på andre spill? Et program jeg kan laste ned, eller noe?

  5. Noen som kan fortelle litt om hva som bedrives i saniteten?

    Er det sant at man setter sprøyter på seg selv? Opererer i levende griser?

     

    Er nyskjerrig fordi jeg lurer på om dette er noe for meg. Er enda lenge til jeg skal i militæret, men man har vel lov til å glede seg :p

  6. Jeg tror vi blir altfor mange mennesker på jorden, og vi kan bo på månen og mars :) Hadde vært kult ;)

    Skjønner ikke hvordan folk klarer å tro at vi blir for "mange" folk?

     

    Selv om det vil være fysisk mulig for oss å overleve selv om vi kanskje dobler mengde mennesker, så vil jeg si at det blir "for mange" i den forstand at det blir trangt.. Boplass finner man alltid, men nøyaktig hvor mye av landet skal vi hogge ned/ sprenge vekk for å få plass til disse høyblokkene? Og hva med oss som ikke ønsker å bo i bråkete byer? Jeg syntes et slikt type samfunn minner litt for mye om 1984/ Øst-Tyskland med hauger av grå steinblokker ("bomaskiner")..

  7. Jeg lurer på hvordan det her fungerer.. Tar jeg kombinert førstegangstjeneste med almenn påbygging, eller førstegangstjeneste først og så siden påbygging/omvendt? Går jeg glipp av mye som inngår i "vanlig" førstegangstjeneste hvis jeg tar påbygging?

     

    Og hvordan er kravene til karakterer?

×
×
  • Opprett ny...