Jump to content

Cdvries

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Subbelyd var en fin beskrivelse. Subbelyd/Skrapelyd. Jeg er nok litt som broren din. Dette er dog fordi jeg har vært uheldig før. Jeg er usikker på om klossene og skivene er flunka nye, men de skal visst være forholdsvis nye hvertfall, og det er fine skiver og godt igjen på klossene. Det skal sies at lyden er værre når den er stått over natta, og dette er jeg klar over at kan skje pga støv, rust osv, og så fort jeg har bremset litt så blir den værste lyden borte når jeg bremser, men det er fortsatt litt subbe/skrapelyd igjen der fordet. Enkleste er og ta en bremsetest i høy fart, og det skal jeg gjøre, men bremseskjoldet foran løsnet (Skjønner dere jeg er skeptisk?) to dager etter jeg hentet bilen, så kjører ikke bilen før den skal inn til forhandler så de får fikset det. Men skal ta en bremsetest på vei ditt. Mye mulig jeg er oversensitiv
 2. Denne har ikke tromler nei! Skiver og klosser bak! Men mener dere altså at det er helt unormalt og høre noe som helst når man bremser i rolig tempo og det er helt stille i bilen? Friksjonen mellom klosser og skiver?
 3. Møller bil snakket om mye høyere fart enn det? Han mente det ikke var noe farlig? Han sa det ikke var noe man skal gjøre hele tiden selvfølgelig, men for og få "renset" bremsene så sa han jeg skulle ha ganske høy fart.
 4. Ja, jeg har sagt jeg ønsker at de skal se på det. Men han mener jeg også bør ta den opp i høy fart og ta en hard nedbremsing før jeg kommer inn med den. Han vet jeg er litt skeptisk til lyder, og siden den har stått hos dem litt før den ble solgt, så kan det være at den trenger en ordentlig "rens" med høy fart og brems. Møller sa det samme. At jeg skulle ta den opp i høy fart og så skru på håndbrekket (Elektrisk håndbrekk), og så en gang til hvor jeg trår inn bremsen? Noen som har prøvd og "rense" bremsene ved og ta den opp i høy fart for så og sette på det elektriske håndbrekket? Det høres så feil ut! Redd for og ødelegge håndbrekket?
 5. Hei, Jeg er en evig pessimist når det kommer til kjøp av bil. Jeg legger merke til ALT av lyder. På Fredag hentet jeg en Golf 7, 2013 modell, automat fra forhandler. Når jeg nå kjører/triller ut av gårdsplassen på asfalt i saktefart (Må sies at jeg hører det kun når radioen er skrudd av), og trykker inn bremsen hører jeg det som kan høres ut som en skrapelyd. Skivene og klossene er fine. Det høres ikke SÅ brutalt ut som når klossene er slitt ned til metallet heller. Det gir seg når jeg slipper opp bremsen. Forhandleren som jeg kjøpte bilen av, mener at klossene og skivene er nye og fine og kan ikke helt se problemet uten at han har tatt bilen inn. Men det endrer ikke det faktumet at jeg hører det jeg hører. Ved normal kjøring hører jeg det nødvendigvis ikke før farten har blitt så lav at det er rett før bilen stopper i ett lyskryss. Er det normalt at man "hører at bilen bremser" selvom alt er i sin skjønneste orden? Er verst når jeg har stått over natten, og det forstår jeg. Da kan det ligge støv og drit på skiva. Det værste blir borte når jeg har bremset ett par ganger da, men noe lyd er der fortsatt.
×
×
 • Create New...