Gå til innhold

titbit

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av titbit

  1. God stemning.

    Kunne godt tenkt meg å låne en av båtene for å prøve fisken.

    Hvis du kutter vekk drøyt 2/3 av himmelen endrer formatet seg til panorama og du vil merke at dybdesuget øker betraktelig. Scroll opp, dekk til og se sjøl.

     

    Roar

     

    Jeg ser poenget, personlig er jeg imidlertid glad i mye himmel, spesielt når det er delvis skyet.

  2. Jeg har kjøpt en billig reim på ebay og fant ut at den ikke satt helt som jeg ønsket (fikk ikke tilgang til alle knappene uten å løsne stroppen). Jeg fant etterhvert ut at man fikk Nikons egen stropp billig på ebay også og bestilte denne. Jeg har ikke angret og har ikke brukt annet siden.

     

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=nikon+ah-4&_frs=1

     

    Har også kikket litt på denne https://peakdesign.com/store/clutch

  3. Jeg ville definitivt gått for samsung 6-serie LCD. Der har du alle de mulighetene du nevner, og den fungerer også meget godt på analoge signaler. Jeg har selv vært med å sette om en slik i 37" uten dekoder, og bilde er meget bra. I tillegg får du full HD 100hz, tilkobling for USB HDD, nettverk enten kablet eller trådløst (trådløst krever ekstern mottaker i USB), og Samsungkvalitet.

     

    Dette er dog en TV som spiser litt mer av lommeboka, men er etter min mening helt klart verdt pengene..

  4. Funker sikkert å bruke vanlig spraylakk, men vil isåfall anbefale deg å ta av ramma før du lakker den. I tillegg bør du være klar over at du ved å modifisere tv'en skriver fra deg garanti og reklamasjonsrett...

     

    Håper du oppdaterer tråden med bilder hvis du faktisk lakker den :)

  5. Hvis det hadde vært slik at min mor trengte bidraget sårt hadde jeg glatt betalt, men så lenge hun har så hun klarer seg syns jeg det er litt smålig å plutselig kreve 2000 kr/mnd når du snart blir borte uansett. Du kan jo eventuelt ta deg en prat med din mor og si at du syns det er litt urimelig, kanskje høre om du kan sette 6000 kr på BSU istede, så vet hun ihvertfall at du ikke sløser de bort fordi du lever så billig hjemme.

     

    Ellers er det jo sikkert litt småtterier du kan hjelpe til med hjemme? Ting som kanskje er verdt litt...

  6. Hadde vært litt artig å se noen tall fra faktiske undersøkelser på dette. Jeg husker visse vinterøvelser fra forcen hvor vi sto 2-3 døgn med bilen på tomgang og webasto på full guffe, uten det enorme forbruket..

     

    Selv tror jeg det er ganske bortkasta å skru av motoren i lyskryss, men jeg pleier å skru av motoren hvis jeg står å venter mer enn et par minutter når jeg skal hente noen...

  7. Pro-serien til Lexar er noe raskere enn "standardkortene", Dette er en fordel ved seriefotografi, og når du kopierer bildene inn på maskina, definitivt verdt pengene.

     

    For min del er 4GB mer enn nok, men du kjøper akkurat så stort som du selv føler for. Problemet med alt for store kort er at sorteringsjobben ofte blir tung og kjip når du ratt sitter med 1300 bilder fra 9 forskjellige "hendelser".

×
×
  • Opprett ny...