Gå til innhold

oders1

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oders1

  1. Takk for gode svar! 

     

    Det mest aktuelle er nok et tradisjonelt PC-tårn, da dette vil være den mest praktiske løsningen i forhold til hvordan kontorområdet her i huset er anlagt. En All-in-One løsning kunne også fungert, men prisen er vel relativt høyere enn f. eks. PC-tårn med samme specs, da det koster mer å bygge samme teknologi inn i et mindre og mer hendig format? 

     

    Ut ifra deres svar og litt googling har jeg kommet frem til at PCen i alle fall må komme med:

    • Enten >60GB SSD (til system) + 500GB/1TB HDD (til alt annet) ELLER 500GB SSD (til system og alt annet)
    • 8GB RAM
    • To tilkoblingsmuligheter av typen DVI-I/DVI-D/HDMI/DisplayPort (helst HDMI og DVI, da de fleste skjermer støtter disse)
    • Rask DVD-skriver
    • Lavt støynivå

     

    Jeg har endret litt på standardkonfigurasjonen på Kompletts ferdigbygde Home Better og kommet frem til noe som jeg tror kan fungere bra. Men jeg er veldig usikker på hvilken PSU, og evnt. kjøler hvis det trengs, jeg skal velge for at PCen skal være så stillegående som mulig. 

     

    Her er konfigurasjonen jeg har valgt ut ifra alternativene jeg hadde på Home Better: https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1577504&su=DB7C324B-29EC-4318-AC0D-F8585508B542

     

    Her kan dere se alle mulige deler jeg kan velge til Home Better: https://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=11032

     

    Konfigurasjonen jeg har valgt viser en totalpris på 7029,- hvis jeg bygger PCen selv, mens Komplett skal ha 8200,- totalt inkl. bygging. Det betyr vel at de tar ~1200,- for å bygge PCen. 

     

    Tanker rundt dette? 

    du har ikke tatt med os?

  2. 290x har en tdp på 290w, cpu er vel 84. Legg på opp til 100 for ymse og du er fortsatt trygt under 500. Cx er nok den dårligste fra corsair, men fortsatt en moderne psu,så burde ikke være noe problem. La budsjettet bestemme du, har du råd, ta en bedre serie, hvis ikke ser jeg ikke noe problemer med det heller..

  3. 3g; går ikke, generelt 100ms og opp.

    4g går generelt fint, fått spilt wow greit på det hvertfall. Men med 15mbit burde det heller ikke være noe problem med steam og spill samtidig, er det mulig å begrense maks bruk per ip i router, så er det en bedre løsning. Høy bruk av linja som gir høy ping.

  4. Av det du lister opp at du skal kjøre, er det mest sannsynlig minecraft serveren som kommer til å kreve. Siden du vil ha mange modsatte,og at minecraft er singlethreaded ville jeg gått for en Intel k prosessor, 4690 er vel mest for pengene, 4790 om du trenger flere "kjerner" til andre ting. Angående Ecc så er ikke dette stengt talt nødvendig, desktop setup kan fint kjøre flere år oppetid uten Ecc.

×
×
  • Opprett ny...