Jump to content

kingkreole

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har en White SC Comp FF (http://whitebikes.com/bikes/white-sc-comp-ff/) sykkel med 700x40C dekk. Kan jeg da sette på piggdekk som er 700x35C? Tenkte da å eventuelt å kjøpe meg dette: https://www.xxl.no/schwalbe-tire-28-winter-k-guard-35-622-120-piggdekk/p/1114644_1_style
 2. Jeg ga opp og gikk på G-max isteden. ​De sa jeg skulle ha 55, så kjøpte en Nakamura Pursuit 3.0cx sykkel i den størrelsen :-)
 3. Hei, Prøver å tyde rammestørrelse-tabellene.. http://www.merida.no/mec/storrelsetabeller/storrelsetabell-sykkel Jeg er mann og 184, skal jeg ha 55 eller 58 i rammestørrelse?
 4. Kjøpte CH7X fiolett å la på. Nå er det bare å vente på snøen!
 5. Tenkte jeg skulle glide skiene mine. Har aldri gjort det før, noen tips til hvilket utstyr jeg trenger? Skal gå en og annen fjelltur i preparerte løyper. Jeg fant denne: Rode GLT-180 Glider Training 180g 15/16, glider Er det bra?
 6. Hei, kjøpte Acer Aspire E1-570G fra Komplett, https://www.komplett.no/product/832092/pc-nettbrett/brbar-pc/pc-er/acer-aspire-e1-570g-156-hd Vil ha større batteri til denne maskinen. Noen som vet type jeg trenger?
 7. Fikk du bot? Det blinket grønt og rødt i Oslofjordtunellen i bunnen i dag.. Det er gjennomsnittsmåling der.
 8. Ah, mye styr med sånn flaskebørste.. Går det ann å bruke andre flasker som man kan vaske i maskinen? Skjønte ikke helt hvorfor de lager så dårlige flasker at de ikke kan skyldes i varmt vann en gang.
 9. Var på Elkjøp for å se på Sodastream, så ser jeg at det står et stort klistremerke på Sodastream-flasken at den ikke skal vaskes i maskin eller med varmt vann. Hvordan vasker man Sodastream-flasken? Skal man bare skylle den i kaldt vann? Blir den ren da?
 10. Hei, Har laget en app som er ment for de som skal trene seg opp til å søke Politihøgskolen. Den er laget slik at man kan lagre resultatene sine fra trening inn i applikasjonen, slik at man har en historikk. Programmene er også dynamiske. Appen fokuserer på alle øvelsene som man må gjøre på opptaket til PHS: Benkpress, pullups, svømming, undervannsvømming, dykk og løping. Ønsker gjerne litt feedback på denne, hvordan den fungerer, ideer til videre utvikling og så videre.. Søk på Google Play etter: Bli Politi Gratis Skjermbilder for dere som ikke har Android:
 11. Skal prøve "Lag ny Microsoft-konto" neste gang jeg innstallerer.. Godt tips!
 12. Rett som dere sier her, leste at de da opererer på hver sin bus eller lignende, noe som gir kjappere ytelse. Skal oppgradere med SSD-disk og 2 RAM-brikker til i april, så orker ikke flytte rundt før den tid Kjører bare en vanlig litt treig hard disk nå..
 13. Har husket de ja:) Nå fikk jeg plugget inn strøm til CPU, også måtte jeg flytte rundt på RAM-brikkene. Nå funker pcen!
×
×
 • Create New...