Gå til innhold

kineking

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kineking

  1. har merka at det ikke er registrert en eneste subaru baja i norge- merkelig nok.

    den finnes i tyskland og andre land lengre sør, og kunne etterhvert tenkt meg en selv.

    men kommer helt ann på hvor jæveligt det koster i avgifter.

    er 2005/2006 modell sedan/pickup

     

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-Baja-Sport-2006-Subaru-Baja-4dr-Sport-Auto-One-Owner-Clean-CarFax-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b6ce7679QQitemZ170570708601QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks

  2. hei! som jeg nevnte i tittelen- så ønsker jeg å sterilisere meg.

    jeg er 24, har ingen barn og jobber fast offshore. Jeg har generelt aldri likt barn, og er ikke utstyrt med "morsfølelser", når det kommer til jobb- så elsker jeg å jobbe og tjene penger, når man jobber offshore- så er det uansett ikke så lett å ha småunger grinende hjemme.

    Spørsmålet mitt er: kan jeg sterilisere meg som 24åring?

     

    ps: dere som sikkert leser dette og reagerer med avsky- så skal jeg bare minne dere på at å få barn er ikke et krav man må oppfylle, det er et valg hver enkelt tar!

  3. når jeg var ute offshore som riggsveiser så ble jeg nesten stanset i heliporten ved at jeg manglet 2 stk e-læringskurs, men kan overhodet ikke huske hva disse 2 kursene het... tror det ene het apos eller noe lignende..

    man skal kunne ta dem på www.trainingportal.no

    det eneste av e-læringskurs jeg har tatt på traingingportal.no er den e-læringsdelen av sikkerhetskurset, og AT/SJA.

    kan noen fortelle meg ordrett hva disse 2 andre e-læringskursene heter eller i beste fall gi meg link til dem?

    skal ut igjen neste uke- så greit å ha disse i orden...

     

    på forhånd takk :)

  4. Statoil har ett eget du må ta. Jeg tok mitt på intern nettet til Statoil da jeg var der, så du fikser det nok bare offshore

     

    Arbeidstillateler og Sikker Jobb Analyse (Som det heter på fint) må man ha før man drar ut. Det er jo på en måte grunnlaget for å kunne gjøre en jobb offshore, og man blir stoppet på Heliport vanligvis om man ikke har disse. Mulig det er litt anerledes på båter, men har mine tvil så nøye som statoil er på slike ting..

     

    @Kineking: At du ikke i det hele tatt husker hva disse kursene er for noe, tyder vel på at du bør friske de opp uansett ;) At du skal drive med varmtarbeid gjør det ikke mindre viktig.

     

    Alle går igjennom AT/SJA på grunnleggende sikkerhetskurs, men jeg måtte hvertfall ta ett nytt AT/SJA kurs da jeg kom på riggen. Lager de problemer for han på heliporten så må han vel bare spørre om å få disp til han får tatt det ombord

     

    fikk tatt e-læring på trainingportal AT/SJA, fort gjort, en halvtime bare og 135 kroner fattigere, handlet kun om hvordan man fyller ut skjema for diverse jobber på plattform man trenger tillatelse til for å utføre :)

  5. Norne er en båt, men like fullt en plattform. Det han ber om er sikkert kurs papirene for arbeidstillatelser og sikker jobb analyser, har du ikke de så for du sikker en nettside du må inn på og trykke deg igjennom kurset.

     

    når jeg tok sikkerhetskurset mitt- så tok jeg først et nettkurs, OLF GSK 002 "e-læringen" hvor jeg leste igjennom et nettkurs og tok deretter en online prøve, kan dette telle som AT/SJA?

    hvis ikke vet du hvilken nettside jeg kan ta kurset?

  6. heisann, jeg er blitt prosjektansatt til et sveiseoppdrag på Norne, men jeg vet ikke noe om hvordan det blir og om det er på båt eller plattform, har kun hatt sveiseoppdrag utenfor europa- så reisejobb i norge er ukjent for meg (selvom jeg er norsk)

    arbeidsgiver ba meg om å sende papirer som han kaller AT/SJA - jeg er usikker på hva han mener med denne betegnelsen siden jeg aldri har hørt om noe i den betegnelsen, jeg har sikkert papirene, men hvilke kan det være? jeg sendte han absolutt alt jeg hadde- på den sikre siden, hehe

    noen som har tidligere jobbet på Norne som kan fortelle meg om hvordan det er?

  7. hmm.. er litt i samme situasjon, men jeg er ikke lærling da x) har bare sommerjobb, og slutter der den 15 aug. så flytter jeg og må finne meg en jobb..

    men da typen min var innom nav før sommerferien så sa de at han klarte fint å finne jobb sjæl, de kunne ikke hjelpe han..

    så jeg tenker jeg skal vente litt med å eventuelt kontakte nav, eller er det greit å gjøre det uansett nå? sånn i tilfelle...

    jeg tenkte å registrere meg på nav.no her om dagen, men jeg skjønte det ikke helt..

    måtte krysse av om jeg ville at en saksbehandler skulle kontakte meg.. bør jeg det?

    jeg er jo ikke ferdig med å søke jobber enda liksom.. kan jo hende jeg ikke trenger nav i det hele tatt.. :p lol

     

    du bør krysse ja for at saksbehandler skal kontakte deg, i tillegg til at man er villig til å ta hvilken som helst jobb og er villig til å flytte for en jobb, er bare standard å å måtte si ja til det, er såklart ikke så strengt.

    jo tidligere man registrerer seg på nav- jo bedre.

    når man er blitt registrert på web-siden dems så kommer du til å bli innkalt til et informasjonsmøte- dette er kun for at du skal vite hva slags alternativer du har til jobbsøking og for å bli bedre kjent med deg personligt :)

    sålenge man vet datoen for når man står uten arbeid- så er det bare å fylle ut skjema for arbeidledighet- noe du får utlevert over skranka på Nav sitt kontor.

    jeg gjorde feilen da jeg ble arbeidsledig ved å komme med nødvendige papirer til søknaden om dagpenger 4 dager etter at jeg var arbeidsledig og da mistet jeg 4 dager med dagpenger.. surt, men man lærer av sine feil :)

  8. Hei. Vil bare spørre jenter om noe, grunnet at jeg er forvirra.

     

    I porno og i filmer, er det visst veldig viktig at mannen har en stor og "tykk" penis, men har og hørt at i det viktige liv kan det gjøre vondt med stor pikk for jenter.

     

    Hva skal man tro på???

     

    jenter har forskjellig størrelse på vagina- så det gjelder egentlig bare å finne en sex-partner som passer perfekt for din penis.

    jenter varierer i hvor trang og hvor dype de er- akkurat som at gutter har varierende størrelse på penis.

  9. Det er litt rart kineking poster under Helse, for det er vel ingen helsespørsmål hun vil diskutere eller ha råd i forhold til. Hun har noen holdninger til livet, og så velger hun å ta konsekvensene av dem.

     

    Mange vil nok mene mangt og mye om hennes synspunkt, og mange - deriblant jeg er sterkt uenig med henne - men det ligger jo slik jeg leser det, ikke noe helseplager til grunn for hennes holdninger. Høres mer ut som livssynsytring, politikk eller noe sånt. Eller?

    Dag

     

    jeg stusset lenge på i hvilken kategori jeg skulle legge dette innlegget- siden jeg syntes ingenting helt passet, men men..

     

    Har valgt det samme selv.

     

    Er svært fornøyd med valget.

     

     

    (age 30-50)

     

    :thumbup: tommel opp for at det er flere slik som meg :)

     

    Har valgt det samme selv.

     

    Er svært fornøyd med valget.

     

     

    (age 30-50)

     

    :thumbup: tommel opp for at det er flere slik som meg :)

  10. jeg er et ganske unormalt menneske- ivertfall i forhold til alle jeg kjenner og vet om. jeg har svært sterke meninger- noe som så godt som ingen er enige med meg om.

    dette resulterer i at jeg kutter all kontakt med folk i min hverdag- som.. ja for å si det mildt- "står i veien for mine meninger", jeg føler meg ikke menneskelig og møter ofte motstand i hva jeg mener om samfunnet, samliv, meningen med livet osv..

    dette høres virkelig ut som et typisk fjortiss emne, men jeg er 24 og har hele livet følt dette helt siden jeg begynte i barnehagen- så lengte jeg kan huske.

    min mor sier at jeg rett og slett bare er et "indigo barn"

    Jeg kan lett si at jeg ikke har noen venner, kun bekjentskap med folk jeg egentlig aldri snakker med.

    folk irriterer meg så grenseløst!!

     

    litt om meg:

    24 år, eier bolig, men som jeg leier ut.

    for øyeblikket arbeidledig, men ellers jobber som sveiser on- og offshore i utlandet.

    barnløs, glad i dyr- har 2 katter.

    hatt 3 forhold, men aldri opplevd forelskelse- kun spenning over noe nytt.

    har 5 eldre storesøstre- som er overhodet ikke lik meg personlighetsmessigt.

     

    mine meninger: (dette emnet inneholder provoserende innhold)

    jeg skal aldri ha barn, skal sterilisere meg når jeg blir 26 (minstealderen for å få dette gjort) jeg ergrer meg over folk som tror at livet består av å formere seg, varte opp andre og bli gammel og dø, folk sier til meg at hvis jeg ikke får barn så dør jeg alene, men vi er alle alene uansett, hadde jeg fått unger og blitt gammel så hadde de gitt blaffen i å besøke meg- og DET hadde gjort meg ensom siden jeg vet at det er en mulighet for at noen kan holde meg med hyggeligt selskap, men lar være. får jeg ikke unger- så finner jeg såklart andre alternativer for å ikke føle meg ensom, som f.eks ha masse spennende hobbyer, yrker, reise rundt i verden osv.

    Min mening med livet er å tjene penger, jobbe så mye som muligt, bli godt likt av bedrifter pga hvor arbeidsivrig jeg er og aldri gir opp. Jeg har en stor lidenskap for sveising- hvor konkurranseinstinktet mitt ganske så ofte lyser rødt.

    ingen av mine søsken bryr seg om å jobbe, de synes det er veldigt greit å finne en mann, slutte jobben sin på matbutikken, sette seg på ræva og verpe unger i 10-15 år, og la mannen stå for all økonomisk inntekt. dette gjør meg kvalm så det holder...

    Jeg synes at mennesker er det verste som har skjedd planeten og har erklært planeten som sin egen og satt dyr og alt som lever i andre rekke.

    kjører man ned et dyr så er det bare "jaja, sånt skjer, who cares", men kjører man ned et menneske- så er helvette løs! :S

    jeg synes ikke synd på de stakkars menneskene i afrika og andre fattige land, hadde de bare gitt faen i å føde så sinnsykt mange barn- så hadde det vært mer mat til de andre, de får kondomer utlevert, men de nekter å bruke dem pga de rett og slett er egoistiske og dumme! man SKAL ikke føde barn i fattigdom- er det så vanskeligt å fatte!? skal jeg bidra noensinne så donerer jeg penger for å få dem sterilisert til all fattigdommen ble mer stabil.

    jeg bryr meg ikke om religion, det er religion som har gjort verden til et elendig sted å være, fremmedfrykt er noe som hører de dumme gamle dager til da de trodde jorda var flat og talentfulle folk ble sett på som hekser og demoner.

     

    jah... dette var vel en stor bit av meg, så nå venter jeg nok en god del kjeft og drittslenging på alle svarinnleggene under her, og ikke minst endel nerdete kommentarer om at jeg feilskriver ting *himler med øynene*

     

    men poenget her er: jeg ønsker kontakt med mennesker som er enig i mye av det jeg skriver, rett og slett så er det ingen som meg i min hverdag- så hvis jeg treffer menensker som meg selv så hadde jeg kanskje ikke vært så irritert :)

    men mest sannsynligt så sletter jeg alt sammen og lager en ny konto pga jeg ikke orker å lese igjennom alt hatet folk slenger på meg (noe jeg egentlig begynner å bli vandt til)

    til disse: problemet i verden er alle fordommene deres, godta at folk er forskjelligt ifra hva dere er vandt med! det er fordommer som gjør verden til et urettferdigt sted!

     

    here we go...

    • Liker 9
  11. Tar du ut piercingen å lar den gro vil ikke betennelsen forsvinne, du bare innkapsler betennelsen.. Så eg ville renset den masse å krysset fingrene for at den går over, ellers ta deg en tur te legen å få noe penicilin for det :)

     

    Så for alt du gjør, IKKE ta ut piercingen :nei:

    jeg tok ut piercingene for et døgn, men etter å ha lest alle disse svarene så tok jeg dem rett inn igjen, det gikk heldigvis bra, jeg har rensa hullene 2 kvelder på rad og merker at det er mindre vondt enn før :) er jeg heldig så forsvinner smerten fullstendigt.

    men hvis ikke så bør jeg oppsøke lege og få noe pencilin?

  12. jeg tok for knappe 6 uker siden 2 hull oppe i øret, jeg har merket til nå at det ikke slutter å gjøre vondt og at det har blitt nokså tykt ved begge piercinghullene akkurat som at det skulle vært en kule inni, har ikke renset det siden første dagen siden frisøren merkelig nok sa at det ikke var noe vits i å rense det. det er varmt og blør litt puss..

    men spørsmålet er: må jeg absolutt la det gro eller finnes det mulighet for at infeksjonen kan forsvinne slik at jeg kan beholde piercinghullene?

  13. Jeg snudde matvanene på hodet fra å spise frokost, middag, kvelds på bensinstasjoner og diverse gatekjøkken, slik som energidrikker, hamburgere, kebab, snadderloff osv- til å spise fullkornsknekkebrød, bananer, minigulerøtter, laks, fullkornsris, suppe osv.. jeg er blitt svært streng i mine matvaner og tillater meg ikke å spise noe som helst godteri eller gatekjøkkenmat eller så å si sukkerinnholdige drikker, eneste jeg drikker nå er vann.

     

    Jeg ble også medlem på et treningsstudio hvor jeg trener både kondisjon, styrke- ja så og si hele kroppen minst 1 time 4 dager i uka, men etter 10 dager så veier jeg overhodet ikke noe mindre enn fra da jeg spiste usunt :( jeg forstår ingenting!

    tidligere når jeg slanket meg så kunne jeg gå ned noe slikt som 3-4 kilo i uka uten så mye anstrengelser, men nå får jeg ikke resultater i det hele tatt!

    kroppen min er lemster og øm på varierende steder og jeg går ikke rundt og sulter siden jeg tar meg masse små mellommåltider hvor jeg spiser kun frukt og grønt.

    dette jeg gjør nå burde jo være den mest seriøse og fornuftigste måten å gå ned i vekt på og få tydelige resultater.........

     

    kan noen fortelle meg hva jeg gjør galt isåfall?? burde jeg muligens erstatte alle måltider omtrent med proteindrikker?

    jeg er 157cm "høy" og veier 71kg, vil ned 15kg ivertfall og det vil jeg skal skje før året er over.... men begynner å miste motet her altså :(((((

  14. Fun Light saften er jo så og si kalorifri, og smaker også veldig godt :) Er en del varianter å velge i.

     

    man bør unngå light/lett produkter selvom det står sukkerfritt, dette er pga at sukkeret er erstattet av et annet tilsetningstoff som kroppen faktisk har vanskeligere for å skille seg ad med- slik at det blir værende på kroppen og man får vansker med å se resultater i vektreduksjon.. kun drikk vann eller konsentrerte sunne saft-produkter, eller aller helst mix noe selv utav sitrusfrukter :)

  15. Er ikke no bombe at BMW'er blir ofte stoppa, men det som skjedde like etter midnatt inatt var bare tåpeligt syntes jeg.. jeg og typen skulle kjøre ut en tur sånn cirka halv 1 over midnatt, og like før vi skulle kjøre ut fra innkjørselen og ut på hovedveien (uten å gjøre noe som helst galt) så kjører tilfeldigvis en politibil forbi oss som tar ETT blikk på bilen og deretter bråstanser midt i veien foran oss- uten engang å kjøre inn på en lomme for ikke å hindre trafikken bak seg- han kikka rundt bilen vår og spurte om hvor vi skulle, førerkort, vognkort osv.. er så tåpeligt, bare fordi samboeren holdt på å pusse opp bilen hvor frontfanger mangla og sparkel på panseret- så måtte politiet tro det absolutt verste :S er latterligt!

    men de klarte såklart ikke å finne noe å gi bøter for, så da fikk vi heldigvis lov til å fortsette vår lille biltur videre :) bare synd på mopedføreren som kom bak politiet- fikk seg en bot pga manglende kjørelys :p ironi kan man si...

  16. nå hørtes du ut som meg når jeg var på samme alder, muligt jeg var tilogmed litt verre.. Jeg ga faen i skolekarakterer, folk i hverdagen min og utseendet, jeg bare satt på rommet mitt med musikk i ørene og tegna, jeg følte at livet mitt slepte seg langs et betonggulv og alt var meningsløst og deprimerende, gråt meg i søvn og håpte på at hverdagen min ville bli lysere, og den dagen jeg ble ferdig med videregående og flytta hjemmefra så ble jeg et helt nytt menneske :) skulle faktisk ikke mere til, og det gjelder nok for deg også vil jeg tro :) tenåringstidene er harde tider..

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...