Gå til innhold

nybb

Banned
  • Innlegg

    2 870
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nybb

  1. I ca. 3 uker har min Lenovos batteri tilsynelatende ikke fungert.Jeg har måttet ha laderen i, hvis jeg trakk den ut, slo PCen seg av umiddelbart. På batteriikonet nede i hjørnet har det stått 42% konstant.

    Nå i ettermiddag oppdager jeg at batteriikonet er fullt, og det står 100%, fulladet. Så da trekker jeg ut laderen, og PCen slår seg ikke av.

     

    Jeg tenkte jo at batteriet var gåent hele tiden, men nå fungerer det igjen. Noen som kan forklare dette?

  2. Har til stadighet kommet over disse seriene hos kompiser, kanal-swapping på ettermiddager osv.

    Og ikke tro at jeg har fordommer mot laughtrach-sitcoms, det har jeg ikke. Jeg liker blant ant TBBT og Frasier, så det har lite med formatet å gjøre.

     

    Så at så mange ser på dette som komediegull, det beste som går på TV, er for meg helt uforståelig. Med gjennomført kjedelige karakterer og lavpannet, uintelligent humor. Barney Stinson når ingen topplister når det gjelder "awesome TV-figurer".


    Problemet er at om jeg synes en serie er dårlig, slutter jeg jo å følge med, så det blir vanskelig å argumentere mot folk som har sett hele og elsker den. Men Walking Dead fremsto for meg som en parade i plattheter, de episodene jeg orket å se. Folk behandler den som om den skulle være så bra som alle håpet før den ble lansert.

     

    Enig angående TWD. Sesong 1 er over middels bra, mens resten er makkverk.

    • Liker 1
  3. Det spys ut utallige serier i disse dager. Noen perler, noen helt OK serier, noen som blir kansellert etter to-tre episoder. Og så har vi de seriene som får merkverdig mye praise, serier som er middelmådig hypes opp i skyene. Hvilke serier føler du er overvurdert?

     

    Av de seriene jeg føler får altfor mye oppmerksomhet er Orange is the New Black og Game of Thrones. spesielt førstnevnte. Samfunnet gikk nesten av hengslene 6.juni, premieredatoen for sesong 2 av OitNB. Har kun sett sesong 1 selv, og må virkelig innrømme at jeg ikke skjønner hypen. Middelmådig. 3,5 stjerner, maks.

     

    Game of Thrones er en god serie, men definitivt ikke så god at verden trenger å snus om hver gang en ny sesong har premiere. For meg var sesong 1 helt fantastisk god, men serieskaperne greide aldri å skape den samme magien sesong 1 brakte.

     

    Ellers er Suits rimelig blåst opp imo.

    • Liker 1
  4. Hver gang jeg spiser en Läckerol-pastill blir jeg veldig uvel. Samme hvilken smak det er, og til og med en eneste pastill gjør meg kvalm, og jeg får en uggen følelse i kroppen etter 10-15 sekunder.

     

    Dette er selvsagt ingen belastning, Läckerol er ikke noe jeg må ha, men pastillene er selvsagt gode. Dent, Ricola, Doc, og andre lignende pastiller er helt greit, men ikke Läckerol.

     

    Vurderer å sende en mail til Nidar for å høre om det er noen tilsetninger i pastillene som noen kan være allergisk mot.

     

    Det er vel neppe noen her inne som kan si at de føler det samme...

  5. Sitter på en oppfatning om at AP er et hatet parti av en del mennesker på den konservative siden. Dette har jeg observert på diverse politiske fora, og debatter. Jeg stiller meg rent objektivt politisk, men stusser grundig over det intense hatet en del debattanter uttrykker overfor AP og den rødgrønne regjering, samt LO.

    Noen som har gode forklaringer på hvorfor?

  6. Ja, det er mer en serie som skal få deg til å tenke enn å bare trimme lattermusklene. Det er det som distanserer serien fra egentlig alle andre komiserier. Disse to første episodene var veldig mye om hvordan Louie føler om seg selv for øyeblikket (altså ikke Louis C.K., men hans alter-ego på TV-skjermen).

     

    C.K. er ikke bare en komiker. Han er en skuespiller, produsent, manusforfatter og regissør mye mer enn hva en annen komiker har gjort på TV-skjermen noensinne. Og dette blir så klart at det kommer fra tankene til en person, ikke et rom fylt av forfattere.

     

    Han forsøker ikke å kaste inn bare humor for at vi skal le, men også tenke. Spesielt var disse episodene litt om det å være ukomfortabel. Det også uten å være overfylt av ting for å prøve å få oss til å le. Det er en meget uforutsigbar serie, for det meste. Fra simpel ekkel humor til kompliserte patetiske følelser og mer. Hver episode føles til tross for likheter med annet på serien ut som hver sin unike historie, spesielt nå i de seneste sesongene etter at serien slutta litt med "clip show"-preget i sesong 1.

     

    Så du sier rett og slett at jeg ikke forsto episodene, da, er det det du insinuerer?

     

    Bedømmer ikke hele sesongen heller. Synes de to første episodene var svake, og jeg hadde større forventninger til åpningen av sesongen enn dette. Hva det videre bringer gjenstår å se.

     

    Episodene var i mine øyne hverken morsomme eller gode på noe vis. Jeg forstår utmerket godt hva Louie forsøker å formidle her, og vanligvis treffer hans groteske og satiriske formidlingsevne meg, men ikke i disse to. Altfor påtatt og åpenbart for min del.

  7. Der er jeg uenig, for absurditeten var morsom i begge. Spesielt Shaggy-historien med modellen. Det var ikke noe høydepunkt for serien, men dårlig? Nei.

     

    Men dette går kanskje litt for mye innpå plott-spoilers nå. Kan ikke huske om serien har en egen tråd, burde nesten det.

     

    Direkte dårlig var det jo ikke. Men med pause på to hele år, hadde jeg store forventninger. Sesong tre var latterlig bra. Dette; middelmådig, maks.

  8. Dæven steike Fargo er gull! Så nettopp de slupne episodene i en smell, og koste meg masse med den herlige stemningen. Skjønner vitterlig ikke hvorfor flere serier er som denne? Hvorfor er 95 prosent av alle serier som slippes så kjedelige og uoriginale?

     

    Mange konsepter for serier som sendes er flotte og spennende konsepter, men utøres på samme måte som en dårlig Hollywood-film. Synd at ikke flere serieskapere tør å sette sine konsepter til livs med unik kinematografi, valg av cast, uvanlig, komisk dialog, absurd mystikk, annerledes musikk, osv..

  9.  

     

    Holland er ikke Nederland!

     

    Er vel neppe noen som påstår det vel? Blir som å påsta at Kristiania er Oslo! Men samtidig er det ikke fullstendig ukorrekt å si det heller, siden det er det forrige navnet.

     

    Jo, det er veldig mange som påstår det :)

     

    Holland har aldri vært Nederland, Holland er to provinser i Nederland. Likevel sier folk at de skal til Holland når de reiser i provinsene utenfor Holland. Blir som å si at man skal til Dakota når man skal til California :)

     

     

    Der ser man. Googlet Holland. Har alltid trodd at det var gamlenavnet til Nederland!

     

    Edit: Men har aldri påstått det!! :p

  10. Er den verdt å lese hvis du er sett filmen?

     

    Har de noe med hverandre å gjøre..? :p

     

    Filmen burde aldri prates om eller nevnes i det hele tatt, noensinne. Jeg skal uansett gjøre et lite unntak i dette innlegget.

     

    I Am Legend med Will Smith i spissen er tungt basert på boken med samme tittel. Men faktumet er at bok og film i dette tilfellet ikke er sammenlignbart. Ikke bare fordi filmen ekstremt lite underholdene i forhold til boken, men den er også svært ulik boken i plot og stemning.

     

    Så les boken og glem filmen mens du leser, noe du sikkert vil gjøre automatisk med tanke på de enorme forskjellene.

×
×
  • Opprett ny...