Gå til innhold

Monstah

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monstah

  1. Jeg spiser brød med pålegg til frokost/lunsj. Middag er fisk/kjøtt og grønnsaker eller pasta osv.. Pluss at jeg spiser brød/korn til kveldsmat. Lager meg gjerne egg og bacon etter trening. Tar en sjokolade før.

     

    Er det noen enkle grep jeg kan gjøre for at det skal forbedres og kostholdet bli mer egnet?

  2. Har noen spørsmål angående mitt treningsopplegg.

     

    Er 17 år. Jeg har begynt å trene endel på treningsstudio. Der trener jeg alle hovedmuskelgruppene ( bena,rompa, mage, biceps, triceps, bryst og rygg). Pleier å ta 3x12 repetisjoner. Det varierer ikke så mye på hva slags øvelser jeg tar, har nesten et fast opplegg. Bruker apparater når jeg trener rygg, også varierer det å om jeg tar apparater eller manualer på resten av muskelgruppene. Mage bruker jeg mest situps og en annen øvelse jeg ikke kan navnet på. Ellers tar jeg rundt 60 pushups hver dag for å forberede meg på en pushups test jeg snart skal ha. Trener på treningssenter 2-3 ganger i uken. Jeg går også opp i øvelsene når jeg føler jeg kan klare det og ikke bare må gå ned igjen.

     

    Gjør de pushupsene jeg tar at jeg ikke får hvileperioden som skal til mellom øktene?

    Er dette et greit opplegg for en 17 åring? Trenger ikke å maksimere effektiviteten, så lenge det er effektivt føler jeg.

     

    Jeg går heller ikke og spiser 7 måltider om dagen og propper i meg kylling og rå egg. Vil heller ikke bruke noe kreatin eller annet "jukse" pulver. Jeg vil heller egentlig ikke forandre kostholdet mitt noe særlig. Spiser 4 måltider om dagen som vanlige folk. Pleier å spise etter trening.

    Eneste jeg kanskje kan gjøre er type ting som å drikke mer melk til måltidene hvis det vil hjelpe.

     

    Vil kort sagt prøve å trene regelmessig men ikke drive å tenke på at jeg må spise riktig til vært eneste måltid, da blir det ikke noe gøy lenger! :)

     

    Vil takke på forhånd for de som gidder å svare.

  3. Har fulgt med i tråden en stund. Ser at PUA kan hjelpe på å skaffe seg damer, men jeg mener selv om man er en mester på å forføre jenter og få dem hjem i senga er det forskjell på kvalitet.

     

    " Alle" klarer å ta hjem den stygge desperate kjerringa som står igjen etter at de 34 venninnene hennes har dratt med hver sin hunk som har hår på brystkassa. Selv om man er god til å forføre mener jeg at man ikke klarer å dra meg seg de peneste jentene hvis man ikke har et fint ansikt.

     

    PUA hjelper kanskje for å få seg noe i sin "klasse" rent utseendemessig. Men det blir litt som kaster i hinduismen. Den som ikke ser bra ut( da mener jeg ikke at man er lubben og går i kosedress, men at man er komplett average rent utseendemessig) klarer ikke å få med seg de fineste jentene på byen.

  4. Jeg blir så irritert på absolutt alle som skal klage på alle våpnene bare de blir drept av det mer enn to ganger pr runde.

     

    SCAR og ACR er hvertfall ikke owerpowered, men to helt vanlige assaultrifles i spillet. Glock 18 er heller ikke owerpowered. Den dreper på meget kort avstand og suger på lang..

     

    Den virker som alle drap som ikke gjøres med en F2000 med acog og silcener er feige.

  5. kan man enda ta one shoot med silencer på baret med stopping power?

    Ganske sikker på at du må treffe HS for å få oneshot kill.

     

    Dette er feil, man kan treffe i brystet og allikevel oneshote. Brukte utrolig mye barrett, silencer og SP i "nullte" prestige. Men det er ikke et setup og løpe rundt med, ligg mye stille.

     

    Nå har jeg gått til å spille sniper uten stoppingpower. Dette er egentlig mest fordi jeg ikke orker å ligge stille på samme plassen i mer enn noen sekunder av gangen. Blir så kjedelig!

  6. Haha ja, hater at hele laget rykker inn og ødelegger linja så jeg mister kontroll over hvor fienden er, og er igjen alene :p

     

    Fikk for øvrig flere nukes i går (bare fått en tidligere) med tidenes griefe-build:

    M4A1 + Tube

    Stinger

    Claymore

     

    Scavenger Pro (påfyll til tube og claymore ftw!)

    Danger Close

    Steady Aim Pro

     

    Så var det bare å peke i fiendens "general direction" og trykke på knappen :p

    Bytt perk 1 til one man army, så slipper du å fylle på ammoen så sakte ;)

     

    One man army hjelper berre fyrste gongen.

     

    Nei, du kan fylle på så mange ganger du vil. Når du får one man army pro så tar ddet dobbelt så kort tid og bytte også. Det er da du virkelig blir hatet.

  7. Hei.

     

    Er ny i tråden. Er lvl 51 første prestige, og jeg har prøvd litt FAL i det siste. Men jeg blir aldri klok på hva slags oppsett som er best. Prøver å få mest mulig bullet penetretion, derfor bruker jeg : acog sight, sleight of hand, stopping power og scrambler/ninja. Noen andre gode alternativer?

     

    Vil forøvrig si at det er alt for få som går rundt med en stinger på ryggen.

    Idag og igår tok harrieren min ned 15 stykker, uten at noen skjøt den ned. Tåpelig fra dem sin side.

×
×
  • Opprett ny...