Jump to content

raastad

Medlemmer
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About raastad

 • Birthday 05/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. er det bare meg eller går det ikke ann å endre sprpk på tv filmer osv? har endra språk i menyen, men enda spiller den av på engelsk, er litt kjekt å ha animerte filmer på norsk innimellom (a) canal digital kunne dette lett, åbedre streame funksjon å igrunn, enheten min kunne ikke streame til tv via altiboks appen, men canal digital appen funka fint!
 2. ja det kan du skrive under på! folk TROR jo jeg lager bråk osv pga jeg er sterk å kan VIRKELIG sloss! kanskje ikke stort iforhold til profesjonelle kampsportfolk men, kan jo litt jeg å, siden har gått på endel kampsport osv å det at jeg er handicappa, så har folk ALT FOR LETT å gi meg skylden på ALT! :S
 3. skjønner det! bare tokk det opp itilfelle lissom, pga jeg er handicappa å da kanskje noen tips kunne dukke opp jeg ble jo annmeldt for bråk! :S å fikk besøksforbud på den lokale baren :S jeg ER bare ute etter rettferdighet!
 4. er litt vanskelig å legge ting bak seg når man HELE TIDA blir minnet på det av en drittsekk av en far å lokalfolk! :S de prøver å TVINGE meg til å ta selvmord! det ER jaggu patetisk!
 5. alt helst! + bot Å at de blir straffedømt før det de har gjort mot meg! for det er jo ulovlig! faren min var itillegg LENGE hos onkelen min dagen før hvor de PLANLA det! itillegg sendte faren min på sms "Bare pass deg du!!!" dagen før onkelen min angrep meg :S ting kommer desverre "sakte" tilbake i husken min "senere" grunnet hjærneskade pga mc ulykke i 2009 :S Edit: norolo. np ^^
 6. så angrep på andre offentlig uten videre er ikke grunnleggende nokk altså? onkelen min fikk tilogmed en bekjent av han til komme som backup da eg BLE angrepet! for å hjelpe onkelen min! :S han gikk rett til angrep på meg han å, enda onkelen min satt oppå meg å holdt meg nede!
 7. usæriøse spm svares IKKE! faren min har holdt på slik i ca 15 år nå i strekk!(noe jeg har vitne® )på! :S men når han fikk broren sin til å angripe meg uten videre å gi meg skylden en for det er det for drøyt!
 8. skal se hva jeg får til =) posta jo her for å få tips evt =) ikke kjeft, å tips ser det jo ut som jeg har fått, takket være folk som deg =) det MÅ virkelig folk som kjefter tenke seg over!: TENK OM DETTE SKJEDDE DEG!!
 9. de beskyttter onkelen min ULOVLIG!!! men for en handicappet mann å gå imot politiet er hardt! :S for politiet "har ALLTID RETT" TROR DE! uansett hva!
 10. mange svarer KUN for å "få mer på profilen sin" ser jeg! (altså trolling)men har noen få som faktisk VIL HJELPE! de får såklart RESPEKT, mens de som kun disser osv får IKKE DET! værre er det IKKE!
×
×
 • Create New...