Gå til innhold

RobbieGee

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RobbieGee

  1. Av alle gamere jeg kjenner har jeg ikke sett noen av dem endret personlighet i voldelig retning, men jeg har sett og blitt selv irritert over dårlige kontrollere, lag, etc., men det har bare frembrakt noe som allerede var i meg. Jeg har blitt LANGT mer irritert over ting som ikke har noe med spill å gjøre.

     

    Fordelen med spill er at en bare kan legge det fra seg for å fjerne irritasjonskilden. I helgen pvp'et jeg i Dark Souls 2 midt på dagen og opplevde en helt sinnsyk lag. Istedet for å sitte der og blir sintere og sintere bare byttet jeg til å gjøre på noe annet.

  2. Takk for svar Henrik :-)

     

    Jeg skal selvsagt forsikre meg med lege, men det skal nok gå bra. Det ser ut som scooter er det beste valget for meg mht. bruk, og jeg kikket rundt og fant en modell jeg likte, PGO G-Max 50. Den ser ut til å ha alt det jeg trenger, samt at den ser ganske fin ut, etter min mening. Prisen er ikke avskrekkende, ny for 16.000 og oppstartskost vil jeg anta kommer på noen tusen til, som årsavgift, hjelm, omregistreting, ... noe annet jeg må huske på?

     

    Jeg vet ikke noe om støynivået, men antar at nyere mopeder i original stand er OK. Jeg vil bare ikke vekke opp naboene hvis jeg kommer hjem midt på natten.

     

    PS. Hva heter modellen du linket til av bildet av Scooter? Den så også fin ut. Glem det, Aprilia SR-50, jeg sjekket hva linken til bildet het :-)

  3. Jeg har funnet ut at en moped hadde passet meg bra for å komme meg rundt i lokalområdet. Jeg har en muskel-/hjertesykdom som gjør det vanskelig for meg å gå rundt her siden det er ganske bakkete her jeg bor. Jeg klarer altså å gå på flat bakke og en kan da ikke se at jeg er syk når jeg gjør det, men det stopper med en gang jeg kommer til en oppoverbakke/trapp. Jeg vil hovedsakelig bruke den for å handle matvarer og besøke venner som bor i nærheten.

     

    Jeg har sertifikatet, men aldri brukt en moped før og vet heller ikke da hvordan de virker mht. låsing mot tyveri. Jeg er avhengig av å skaffe en moped som jeg ikke trenger å bøye meg ned og feste en lås rundt hjulet, jeg ser helst for meg at den låses når jeg tar ut nøkkelen.

     

    Jeg vil helst at den skal være stille i bruk og er billig i vedlikehold.

     

    Jeg kan ikke lene meg for mye fremover og legge vekt på armene da jeg fort vil bli sliten i dem siden de også er påvirket av muskelsykdommen.

     

    Jeg liker heller ikke utseendet på de gamle mopedene, den typen som ligner på et skateboard med et sete og ratt på. Jeg liker det utseendet som ligner på motorsykkel og jeg klarer å løfte foten over setet på en sykkel. Likevel, hensynet til utseendet kommer etter de andre punktene, det viktigste er at jeg kan bruke den ;-)

     

    Takk for at du har lest innlegget mitt og alle tips er velkommen siden jeg er 100% grønn :-)

  4. Det ble litt lang tittel... Det jeg lurer på er om den nye 2.1 oppdateringen fra HTC vil blokkere meg fra å installere vanlig Android senere? Jeg så dette var nevnt en plass i diskusjonstråden på itavisen.no under en artikkel angående denne oppdateringen. Jeg skulle gjerne hatt muligheten for å oppgradere til 2.2 og videre senere, dersom jeg ikke er fornøyd med HTC sin 2.1 med Sense etter en liten stund.

  5. Jeg har et Creative WebCam NX Ultra, men det finnes bare drivere opp til Windows XP på dette kameraet, så jeg tenkte å skaffe meg et nytt. Jeg tenkte da det hadde vært kjekt om jeg kunne kjøpe et PS3 Eyetoy så jeg kunne bytte mellom PS3en min og PCen. Er det noen som har prøvd dette og kan bekrefte om det virker? Som nevnt i topic, jeg kjører Windows 7 nå.

  6. Jeg skal gi deg et par bruksområder:

     

    - En gjerningsmann kan besøke sin gamle kjæreste som går med voldsalarm og banke henne opp uforstyrret.

    - Slå ut securitasalarmen som står på innsiden av døren din før man tar den nye htpc'en din :)

    - Ødelegge i en krisesituasjon som brann hvis du ikke husker å slå den av, som man helt sikkert ikke gjør.

     

    //Torgeir

     

    De kan også midlertidig skru av pacemakere/hjertestartere. Finner jeg noen som har en sånn på toget eller bussen vil jeg anmelde personen til politiet og lage et jævla bråk.

  7. Eh...jeg er veldig interessert i å få meg en Wii uavhengig i pris. Kjenner ikke helt igjen situasjonen du beskriver der. Bor i Grenland, hvor går jeg? (og ikke kom med noen nettløsning, jeg vil ha den NÅ)

    7724979[/snapback]

     

    Enig. Jeg har kr 2.722,- på kontoen og bruker gladelig hver eneste krone for en Wii. Faktisk, om noen sender meg en epost på robbiegee82 at gmail dot com om hvor jeg kan finne en Wii i dag innenfor et par-tre kilometer av Oslo sentrum, skal vedkommende få det som gjenstår etter jeg har betalt for maskinen.

  8. Dessuten kommer folk til å kjøpe xbox360 som de ser er i hylla i stedet for å vente på wii mulighens. Nå snakker jeg om helt vanlig folk som ikke har noe annen interesse enn å få spilt på tv'en sin.

     

    Jeg stod på elkjøp rett før jul og overhørte en mann i 40-årene som spurte etter Wii. Siden butikken ikke hadde kjøpte han en 360 istedet. Det var i alle fall ett tapt salg...

  9. Nå har jo lefdal tatt med ekstra nunchuck og wii remote med i bundle pakken da, noe som tilsvarer:

    2xNunchuck=600

    2xWiiremote=1000

    Zelda=600

    =2200

     

    Da koster Wiien 1800!

    7681688[/snapback]

     

    Det er snakk om 2 kontrollere totalt, ikke ekstra, så regnestykket ditt er feil.

     

    1xNunchuck = 300 (dyrt)

    1xWiiremote = 500 (også dyrt)

    1xZelda = 600 (dyrt)

    = 1400

     

    Da koster Wiien 2600 (litt dyrt)

  10. Ser X2: The threat er blant spillene, men kjenner ikke igjen de andre. Jeg fant forresten ut at MSI kortet har 3 spill, ikke 2, så de står likt mht. _antall_ spill.

     

    Og om en må bytte vifte på XFX kortet er det ikke billigere, en har bare skaffet seg litt ekstra arbeid.

     

    XFX kortet har fremdeles ikke Video Inn såvidt jeg kan se, og projektor kommer ikke på tale på en lang stund fremover, og selv da kan jeg uansett koble den til MSI kortet uten problem.

     

    Hvis XFX kortet har noen helt rå spill jeg lenge har tenkt på å skaffet meg kan jeg kanskje vurdere å tenke på å muligens gå for XFX istedet... :hmm:

  11. Selv skal jeg bestille dette kortet i kveld:

    http://komplett.no/k/ki.asp?sku=305838&cks=PRL

     

    Jeg vurderte dette: http://komplett.no/k/ki.asp?sku=305051&view=detailed , men valgte MSI kortet av de følgende grunner:

     

    Fordeler:

    1. Skal visstnok være ganske stille, i motsetning til XFX som ble kommentert at det bråkte!

    2. MSI kortet har ViVo

    3. Tydeligvis mer programvare (tenker da mest på de to spillene som er en bonus å få om du ikke har de fra før). Der er iaff. ikke listet noe på XFX kortet

    4. Følger med en splitterkabel til kompositt(http://www.gamers-depot.com/hardware/video_cards/msi/6600gt/shot3.htm)

     

    Ulemper:

    1. MSI kortet har kun èn DVI utgang

    2. Koster kr 150,- mer

     

    Etter min mening er den ekstra DVI utgangen ikke allverden om den mangler, jeg har bare èn LCD skjerm enda... Og de ekstra 150 kronene er verd det for ekstra stille, video inn, to spill og splitterkabel.

  12. Hey, takk for tips! :thumbup:

    Har padda kabinett fra Noise Control og demper bra all høyfrekvent lyd og susing, men har jo hørt skrekkhistorier da... :(

     

    CPU vifta kommer nok ikke til å overdøve noe etter jeg satte vifta til en konstant hastighet på 2200 RPM. Det var uutholdelig da jeg lot vifta regulere hastighet sjøl siden den la seg på 3000 omdreininger selv om CPU temperatur bare var 36 grader, og gikk opp i 3800 under spilling :(

     

    PSU viften gir en lav brumming, men ellers er den herlig stille.

    https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=19348

  13. Har nå endelig bestemt meg og bestiller et "MSI GeForce 6600GT 128MB GDDR3 AGP, NX6600GT-VTD128, DVI/ViVo, Retail" fra komplett i løpet av kvelden sammen med noen andre. På kommentarene http://komplett.no/k/ki.asp?sku=305838&cks=PRL sier noen at kortet er støysvakt og det fikk meg til å velge dette fremfor Gainward merket av samme kortet.

     

    Nå måtte jeg bestemme meg i kveld og bestiller derfor før jeg får svar (jeg kan alltids returnere det uåpnet), men jeg lurer på om noen andre her kan verifisere at dette spesifikke kortet har et rimelig lavt støynivå?

     

    Dersom noen har erfaring med begge kortene ville jeg satt stor pris på om noen kunne uttale seg ang. hvordan dette kortets støynivå var i forhold til mitt nåværende "Gainward GeForce4 Ti4200 Ultra/650-8X TV 128MB DDR" (Ultra/750 XP utgaven er testet her på hardware.no).

×
×
  • Opprett ny...