Gå til innhold

Graff

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Graff

  1. Når det står.."Ved kontantuttak påløper det alltid rente fra uttaksdato". Dette står det selv om at det er gebyr fritt å ta ut kontanter. Kortet det dreier seg om er gebyrfritt.no. Er det ikke gebyr fritt å ta ut kontaner likevel?

    Og månedlig minstebeløp, hva vil det si? Er det hvor mye man må minimum handle for?

     

    På forhånd takk! :)

  2. Da lurer jeg på hva folk vil anbefale av kredittkort. Ser at 365 Direkte MasterCard og Trumf VISA er nevnt. Er fremdeles 20 år, så 365 Direkte MasterGrad er dermed ikke aktuelt, siden den har 21 års grense. Er første gang jeg skaffer meg kredittkort. Har satt opp en liten liste over områder jeg ønsker kortet skal være bra på;

     

    * Varekjøp via nettet, både fra inn-og utland

    * Ikke års-, etblering og varekjøpsgebyr

    * Et kort som fungerer bra å bruke på reise i utlandet

    * Gratis nedbetaling

     

    Hva vil det si at kortet har reiseforsikring?

     

    På forhånd takk! ;)

  3. Har søkt om kredittkort to ganger, men fått avslag på begge søknadene. Banken det dreier seg om er Sparebank1. Første gang jeg søkte så dro jeg ned i banken for å få vite hvorfor. Da fikk jeg beskjed om at min forventede årsinntekt var for lav. Dette var vel på sensommeren, og jeg hadde kalkulert litt feil. Jeg fikk også vite at minumumsbeløpet var på 150 000 i året. Da jeg i desember fikk den siste lønnsslippen, og så at jeg hadde komt over det beløpet, søkte jeg igjen. Men også denne gangen fikk jeg avslag. Noen som vet hvorfor? Om noen lurer så var jeg fulltidsstudent fra høsten av, men med et 16 % jobb vikariat. Er det noe problem om å søke om kredittkort i en hvilken som helst bank?

  4. Hehe ja, det mest økonomiske er vell å feie bort alt sammen..men det er dog ikke aktuelt for meg. Grunnen til at jeg såg på den hårklipperen var at den har lengdeinnstillinger fra 0-41 mm. Man kan altså ha en lengde på 3,5-4 cm, noe jeg synes er bra.

    Det som dog bekymrer meg litt er jo at håret skal jo ikke være like langt eller kort overhele hodet, men er jo bare å få noen til å stusse så ordner det seg vell.

    :)

  5. Jeg syntes denne tråden burde avsluttes, og luftet derfor den meningen. Ikke OT!

    Jeg har ikke postet noe på over en mnd. Dermed nada OT!

     

    Hvis du synes denne infotråden fungere ypperlig, ja da vet du ikke hvordan en infotråd skal fungere. Den er uoversiktelig for nye fremtidige studenter, det er de man må tenke på. Ikke på de som har vært inn og ut her så å si i årevis.

  6. Må vell være mulig Fisk1 å komme en mening uten at man må høre at "...ta det litt rolig her nå". Jeg er rolig, men var vell litt sterkt kost for noen dette :p Synes ikke denne meningen kom et min for tidlig, er mange som allerede går på PHS her inne...så vil tiden hvise om noen er villig til å ta føringen.

     

    Unødvendig å komme med slengende bemerkninger Teh Wolf. Forstår ikke hva du har imot meg, men prøv å vis litt modenhet nå :thumbup:

     

    Jeg står uansett på mitt, og mener en ny og mer seriøs tråd enn den nåværende, med nye studenter som "sjefer" er det beste valget!

  7. Er for å legge denne tråden død! Den har glidd alt for mye ut, og er ikke akkurat noen som er villig til å ta kommandoen her inne heller. En ny tråd, med klare rettningslinjer om hva den skal inneholde, er hva som må til. Politistudent er borte, tråden er lang og uoversiktelig og jeg ser at noen svarer; dette har blitt besvart før, bla bakover! For nye brukere er dette et meningsløst svar å få! Politistudent er ikke lenger aktiv her inne, på tide å glemme ham nå. Mange er alt for opphengt i han! En ny tråd er hva som må til. Nåværende inneholder alt for mye vissvass og utsklidninger til å være en infotråd.

     

    Anbefaler at det evt blir startet en "poll", så tar vi en avstemning. Denne tråden bør bli historie!

  8. Tror ikke man skal legge så mye vekt på dette med karakterer vs. skolesteder. Oslo er og vil alltid være norges mest attraktive studiested. Av den enkle grunn så søker de aller fleste seg dit. Nesten 2200 av de som søkte PHS hadde Oslo som førstevalg. Bodø er langt vekk fra alt og alle, Kongsvinger har enkelt og greit ikke noe studiemiljø, siden PHS nå er den eneste høgskolen som ligger der..pluss et par andre små avdelinger (sykepleien blant annet). Noen A og B skole tror jeg ikke kommer til å skje. Det som nå hviser seg er helt naturlig!

  9. Jeg trengte selv to forsøk på dykkingen, ergo jeg strøk på første forsøk.

    Hva skyldes det da? Nervøsitet? En dum feil som du ikke ville gjort ellers?

     

    Har studert prestasjonspsykologi, så vet hvordan man skal luke bort prestasjonsangst og nervøsitet. Likevel så er det jo selvklart at man er litt nervøs foran et slikt opptak, og at det er mange faktorer som spiller inn. Jeg hadde forholdsvis få svømmeøkter, og dykking var det jeg øvde minst på. Og den svømmehallen jeg trente i var veldig bra opplyst under vann, noe jeg hadde vent med til...man såg ting veldig klart. Svømmhallen på opptaket var det ikke lys under vann, man såg nada i forhold til det jeg var vant til (vet forøvrig at det ikke er lys i sjøen osv, for dere som hadde tenkt på kvervulere på det). Ellers så kasta intruktøren litt langt, og traff de svarte strekene som skiller banene under vann..enda vanskeligere å se.

    Så til dere som lurte, her har dere svaret ;)

  10. Jeg trengte selv to forsøk på dykkingen, ergo jeg strøk på første forsøk. Jeg måtte da fint stille meg i kø, og vente på at de 21 andre var ferdig med samme øvelse. Jeg tok meg sammen og klarte det. Var forresten en til som trengte to forsøk på dykkingen (tviler sterkt på at han hadde forberedt seg på noe).

     

    Leit å høre at det ikke gikk veien Rune. Selv strøk jeg på svømminga, men gikk til intervju. Forskjellig praksis som føres? Ring PHS og hør Rune! Tror det bruker å være ei gruppe for de som ble syk, eller som har godkjent grunn til å få prøve en gang til.

  11. All forskning viser jo at det er en sammenheng mellom antall fraværsdager og timer på vgs, og på høyskole. Har man mange dager og timer borte på vgs, så er sjansen stor for at skjer på høyskole også. Personlig synes phs burde være strengere med dette. Er jo et yrke der det er viktig å få med seg så mye av fagene! Selv hadde jeg nesten nada fravær på vgs, tvang meg igjennom alt som var..bare med tanke på phs!

×
×
  • Opprett ny...