Gå til innhold

larva78

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larva78

  1. Hvor kan jeg få tak i et hovedkort til Lenovo T500? Eventuelt noen som har en defekt T500 eller W500 og selge? Hvis dette er sykt dyrt og bare dumt har jeg en T500 og selge med alt utenom hovedkortet. (P8600, skjerm, HD, minne, tastatur osv)

     

    Bare å ringe meg på 91198999

    Den går på garanti hvis maskinen er kjøpt på en legal måte. Jeg har selv en W500 med en garanti på 2 år.

    Hvis du er usikker på om garantien fortsatt gjelder, kan du prøve å finne ut av det på lenovo sine sider.

     

    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss...itestyle=lenovo

     

    Den har gått i gulvet, så det går nok ikke på garantien. PC'en er kjøpt på GNT av meg så det er ikke noe tull. Det er en TYPE 2082-52G S/N L3-A4999 08/09. Så Det er skade på venstre hjørnet med det resultatet at selve PCB knakk ikke, men det er en brist i en av brikkene. Så jeg fant magnesiums rammen, dekselene og hovedkortet fra tipset over, men det er fortsatt spennende hvis noen trenger en skjerm og resten eller har en sliten W500 eller T500. Selv gleder jeg meg til W510 kommer.

  2. Hvorfor bruke tid å resurser på gi noen som i utgangspunktet burde hatt det bra, til å få skyldfølelse. Jeg ser noen par motiv for det. Dette er bare negative følelser som sjalusi og missunelse.

    Så lenge en sikrer seg mot kjønsykdommer og ikke er utro er det vel bare å dra på. Siden jeg ikke har fulgt tråen fra starten burde jeg nok passe meg litt, men jeg syns det er for galt med overformynderig ovenfor noe som er så posetivt og helsefremmende. Og at jeg skulle føle det negativt at "mange" andre har hatt sex med dama mi tidligere... det kommer fra en slem følelse satt igang av en gjen mennesker som ikke får seg noe. Så har vi andre apekattene ikke skjønt greia og hengt seg på.

    Hva F... er det godt for at jeg går rundt og forsurer verden med mine negative følelser. Er det godt, trygt og ikke feil. Stå på jeg er stolt av dere alle som liker endorfin utskillelse med en ny erobring. Til dere andre. Sutr litt mindre så får dere kankje være med på leken dere også. Ingen vil ha sex med en som forvandler deg om til felles "kjøtt"!

  3. Jeg leser på nettet at det er så mange klager på at tastaturet gir etter. Har du merket noe til det? Er lysstyrken på skjermen grei? (Det har også vært kommentert på noen tester.) Det kommer visstnok LED-skjermer 1. oktober - så jeg venter vel uansett på de (VXGA).

     

    Takk igjen.

     

    Jeg har null problem med tastaturet. Det beste jeg har hatt faktisk, men jeg vet noen klager på plaseringen av "Fn" og "Ctrl".

  4. Begge støtter 1:1 pixelmapping.

    Av de to hadde jeg valgt Samsungen siden den er billigere og Sony har et kjent problem med clouding (ugjevnt baklys) på den aktuelle modellen. Utenom det er det ganske små preferanser som skiller dem.

     

    Om du er villig til å legge til litt er Samsungs 7-serie absolutt beste TVen under 50" - uansett teknologi.

    http://www.avshop.no/PartDetail.aspx?q=p:10505570

    Takk for svar! Ble til at jeg kjøpte Sony'en før jeg leste dette. Ser faktisk ugjevnt baklys som du nevnte. Er det noe mulighet for å få det vekk?

    Kjenner at jeg burde kanskje gått for 7 serien.... Nå som det er gjort burde jeg vær glad og ikke bruke tiden på å angre. Det er jo bare borkastet energi. Syns TV'n er pen å se på og gir et fint bilde.

    Noen som vet hvor jeg får tak i Dispalyport til HDMI? Eller Dispalyport til DVI?

  5. Jeg skal kjøpe TV idag og lurer litt på:

    Samsung 46" LCD-TV LE46A656 1920 x 1080 Full-HD,4xHDMI,50000:1,100Hz 13.000,-

    eller

    Sony Bravia 46" LCD-TV KDL-46W4500 1920 x 1080 Full-HD,3xHDMI,50000:1,100hz 15.000,-

     

    Skal bruke den til film via HTPC.

    Har begge disse 1:1 mapping? Ser jo ut som det er mye forskjelige formeninger om det. Jeg vil gjeren ha best mulig bilde i TV, prossesering vil jeg gjøre i PC. Må ha 1080P. Hva med plasma? Har konto på Norek så hold dere eventuelt innen komplett sitt utvalg.

     

    Tar gjerne imot andre anbefalinger. (plasma?)

     

    Vil helst handle idag....

     

    Alle tips tas imot med kjempe takk! Eventuelt ring meg på 91198999

  6. Anskaffet meg en T500 igår. Jeg har aldri eid en PC før med så gjenommtenkt byggekvalitet.

    Jeg blir bare mer og mer glad! Det er verken DVI eller HDMI, menDisplayPort. Denne kan tydlivis konverteres til både DVI og HDMI. Arester meg gjerne hvis jeg har feil. Den største forskjellen på modellene er vel kanskje skermen (wxga eller wsxga) Jeg har wsxga.

     

    Jeg har ikke rukket og teste den såmye ut enda, men det er bare å spørre Hvis du lurer på noe.

     

    Mail

  7. feilen du får er at det er for mange tilkoblinger på en gang ut på inet. dem fleste hjemme router klare bare ca  rundt 1000 tilkoblinger , 1 torrent client så går det veldig fort 200-300 peers (tilkoblinger) gang det med 10-20 torrent filer og gange med 20-30

    pc'er så går du fort over, og dem som er over kommer bare ikke mellom.

     

    løsningen sett opp en linux pc. og som wlan boxer kjøre wrt54gl  med dd-wrt og sett dem i ap mode (ikke bruk wan porten)

    husk og skrive inn gateway på hoved siden, unde "lokal ip"

    og slå på dhcp relay fra gateway pc'en. og hvis du ikke vil at folk skal kune snakke med verandre slå på "isolate ap" da vil folk bare får til gang til inet og ikke mellom verandre. (grei måte og stoppe virus på)

    og sett tx  power til 84m watt, blir det veldig litte dekning noen steder så kan du skru den enda mer opp.

    og ikke ha samme ssid på alle sammen. og bruk forsjelige kanaler. det vil si

    1,6,11 alt annet er ikke noe vits det bare ødleger for alle alt.

     

    når det gjelder adslmodemet så sett det i brigthe mode og la pc'en ta over routinga.

    da vil flere problemer og bli borte.

     

    wds funker bra for og gi dekning til 1-2 clienter.

    ved og bruke wds så halvere du og farten.

     

    en grei måte er og dele opp inet linja litte gran : eks 7mbit er helt åpent, så det uansett blir 1mbit til web trafikk (80 og 53 )

    hvis du ser på qos løsninger vil det ikke funke. siden du har alt for mange tilkoblinger og det vil drepe qos helt.

     

    ved ca 60 bruker vile jeg bruke 6 ap'er (wrt54gl)

     

    litten budsjet:

    6X mpx.no koster den 550kr = 3300kr

    1X gateway pc = 5000kr

    kabling til ap'ene, + div andre små ting = 1700kr

     

     

    NB: trenger du mer support/hvordan sette opp så kan du sende meg en email erik at ranvik dot net

    8108742[/snapback]

     

    Blir vel litt mye greier å ha en pc sående som gateway.... Vet jo ikke hvor lenge jeg skal bo der... Derfor ser jeg for meg et enklere system...

     

    Ser for meg en kraftig router og kabling derfra til aksespunkt.. Vil gjeren ha båndbreddestyring? Eller blir det fort bøll ville jeg tro!

  8. Offentlig IP er det beste, men langt fra noe must. Hør med leverandøren hva de kan levere.

     

    Hvilket budsjett har du til rådighet?

    8112896[/snapback]

     

    JEg bor der og har egentlig ikke noe mer med det å gjøre enn å drifte det... Det er et minimalt budsjett da jeg tror at 50kroner pr student er internett i husleia... Derfor bør det gjøres så enkelst som mulig. Det er tross alt ingen super nerd som skal drifte det. JEg kan noe om ip(vet hva en NAT, DNS, DHCP, Gateway, porter osv er osv), men ikke så utrolig mye mer... Har aldri lekt med en cisco router før....

     

    Jeg kunne egentlig tenkt meg en router som var såpass kraftig at den delte bånbredde rettferdig og eventuelt prioriterte web.... Og takla trafikken uten og "bølle".

     

    Utrolig dig å ha et sånn forum som dette her med så mange smarte folk! (smiske, smiske)

  9. Å få tak i mange public ip adresser er ikke det veldig dyrt? Så det må vel NAT'es...

    Jeg tenkte på en eller annen type cissco router eller no (høgskolen i vestfold har bra priser på cissco vist nok).

    kable til flere aksespunkt...

     

    Har cissco rutere bandstyring så ikke en usolidarisk student stjeler alt av båndbredde`? Alle 57 er jo ikke på sammtidig, men det er nok rundt 10-25 mesteparten av døgnet... Er nok aldri mer enn 30...

     

    TAkker de som allerede har snart... Jeg vil ikke ha mer kjeft her.....;-)

  10. Bor på et elvhjem med 57 brukere. Og har ansvaret for nettet her. Det er sykt mye problemer med neverket. Folk blir kastet ut, nettet klikker i hytt og gevær. Av og til funker msn og ikke web og visa versa... Hvorfor det? Tror ikke linja fra telenor er helt stabil heller... HAr en 8MB bedrifts linje fra telnor. Bruker nå i en test periode speedtouch 585. Folka her gjør jo som studenter flest laster ned det ene og andre fra torrents, p2p og alt annet mulig.

     

    Det jeg ser for meg er en router og 3 aksespunkt. (4 etasjer). Pga all den merkelige trafiiken ser jeg vel for meg at en trenger en eller annen form for båndbreddestyring. Solidaritet og nettvett kan en vel lett bare drite i. Den funksjonen finns ikke blandt alle studentene.

     

    Tenker da ikke på hjemme netverks utstyr fordi det kan virke som ikke hjemmenetverks utstyret vi bruker nå takler all trafikken/ alle sesjonene som er i gang sammtidig...

     

    HAr i tilleg satt opp en asus 550g i wds funksjon i andre etasje. Speedtouchen står i 1etg. Asusen virker faktisk mer stabil enn speed touchen... hmm... Hjelp meg...

     

    Sikerhet er ikke så viktig;-) Stabilitet, hastighet og dekkningsområdet er viktigest...

     

    Tenker på noe rundt 10k.

     

    Hvor får en tak i utstyret eventuelt?

     

    Hjelp meg! Hater nettet her!

     

    Øystein Becker Elevhjemmet i Tønsberg ved sykehuset...

  11. Bor på et elvhjem med 57 brukere. Og har ansvaret for nettet her. Det er sykt mye problemer med neverket. Folk blir kastet ut, nettet klikker i hytt og gevær. Av og til funker msn og ikke web og visa versa... Hvorfor det? Tror ikke linja fra telenor er helt stabil heller... HAr en 8MB bedrifts linje fra telnor. Bruker nå i en test periode speedtouch 585. Folka her gjør jo som studenter flest laster ned det ene og andre fra torrents, p2p og alt annet mulig.

     

    Det jeg ser for meg er en router og 3 aksespunkt. (4 etasjer). Pga all den merkelige trafiiken ser jeg vel for meg at en trenger en eller annen form for båndbreddestyring. Solidaritet og nettvett kan en vel lett bare drite i. Den funksjonen finns ikke blandt alle studentene.

     

    Tenker da ikke på hjemme netverks utstyr fordi det kan virke som ikke hjemmenetverks utstyret vi bruker nå takler all trafikken/ alle sesjonene som er i gang sammtidig...

     

    HAr i tilleg satt opp en asus 550g i wds funksjon i andre etasje. Speedtouchen står i 1etg. Asusen virker faktisk mer stabil enn speed touchen... hmm... Hjelp meg...

     

    Sikerhet er ikke så viktig;-) Stabilitet, hastighet og dekkningsområdet er viktigest...

     

    Tenker på noe rundt 10k.

     

    Hvor får en tak i utstyret eventuelt?

     

    Hjelp meg! Hater nettet her!

     

    Øystein Becker Elevhjemmet i Tønsberg ved sykehuset...

  12. Har lagt kabel fra meg til naboen (ca 100m) Hadde litt problemer og få link med to 1Gbit switch. Kappa kabelen litt og alt ble bra. Pga at kabelen ble nok litt over 100m. Har brukt uskjermet kabel kjøpt på komplett og den har ligget ute i dritt vær i over et år og fungere hel perfekt. Helt klart at en kan gjøre ting vanskelig, men hvorfor.... Kan jo hende den hadde vart i 10 år hvis jeg hadde rulla den inn i dasspapir tagget den i kamo farger. Tråløst er en fin ting (har det også med en helvetes stor 3com antenne på taket), men hastigheten da....

    Men skjule den kan jo være en fordel så ikke småunger drar og tygger på den. Eller naboen kommer hjem fra byen og skal vise sine mannelige krefter i håp om og redde egoet sitt fordi han også denne gang ikke fikk med seg noe dame;-)

    Og skulle den kabelen gå til helvet kan jeg bare legge en ny. Kabel er billig. Så jeg hadde ikke vært så redd for vær og vind...

  13. Selv hadde jeg ventet en uke og kjøpt:

     

    Asus A8N-SLI Deluxe Hovedkort S939 PCI-E nForce4 SLI, 4xSATA2, Dual-GbLAN, ATX

    Gått for et 6800GT kort så kan du når prisene synker litt kjøpe deg et til og smelle den rett opp i to'ern. (Sli).

    Skal ikke lage noe AMD/intel rabalder, men jeg hadde gått for amd64.

    Akurrat når det gjelder den krigen tror jeg at det er store placebo efekter ute og går... Velg det du trur mest på så blir du nok fornøyd! Så sant du ikke bare skal bruke pcen til og sjekke benchmark tester :p

×
×
  • Opprett ny...