Gå til innhold

paulsen

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paulsen

  1. Telenor har sagt at de åpner LTE-nettet sitt andre kvartal i 2012, og NetCom er jo allerede i gang.

     

    Merker at det er forsvinnende lite mobiler på det norske markedet som støtter LTE.. er det noen som vet hvorfor - eventuelt om dette er noe som ligger på tidslinja?

     

    I mitt tilfelle er jeg særs intressert i en WP7.5 med støtte for LTE og mindre i størrelse enn HTC Titan, men det kan jo se ut til at det blir en god stund før noe sånt lanseres..

  2. - Det er ikke tommel-skruer for å åpne den andre sidedøren på kabinettet, kun på den ene.

    Hvor ofte er det man må bak hovedkort-platen for å trekke nye kabler? Dette er ment å være en engangs-operasjon.

     

    - Hullene som vi omtalte der vi faktisk trakk kablene igjennom er så tydelige, at man ikke uten videre ser etter andre løsninger

    Reagerte ikke du på alle stripsene som allerede hang fast på baksiden av hovedkort-platen? Eller har jeg muligens rett i min antagelse om at du aldri åpnet denne siden av kabinettet?

     

    - Hullet som fører til baksiden av hovedkortbrettet er så lite, og så godt gjemt, at det gikk oss helt hus forbi

    Det er 3 gjennomføringshull for kabler (2 i toppen og 1 på siden). Man skal være ganske slurvete for å overse noe slikt (se: http://www.silentpcreview.com/files/images/antec-p183/10-inside-back.jpg).

     

    En siste ting som selvsagt virker inn, er at jeg ikke har testet så mange kabinetter til dags dato. Det er derfor veldig bra at folk er ivrige til å påpeke feil og mangler i testene! Selve testen blir også rettet opp i så fort som mulig :)

    Her får du dermed en applaus for å være ydmyk! Fortsett sånn, det slik man får flere lesere involvert (og trofast). Vil gi deg et råd om å gjøre grundigere research for framtidige tester (uansett hvilket produkt eller kategori det skulle være).

     

    Edit: Skulle også ønske at du testet kabinettet med strømforsyningen som det ble utformet for (CP-850 eller CP-1000), da det er en egen formfaktor som Antec utviklet spesielt for dette kabinettet. Det gir en mye bedre luftfly (og lavere temperatur på PSU).

  3. Vil bare nevne kort at det å installere varmepumpe er noe alle kan gjøre for å gjenbruke tapt varme.

     

    Vi bruker kun varmepumpe (en ganske stor sådan) på vårt serverrom, og uttaksviften varmer nå opp kjelleren vår (som gir gulvvarme).

     

    Kanskje ikke ideelt for de aller største serverrommene (med f.eks kjøling i gulv), men det hjelper hvertfall på gjenbruken :)

  4. Hei,

     

    Har per dags dato et FC SAN med doble kontrollere, doble PSU, doble FC-switcher, doble FC-kort etc etc. Det eneste jeg ikke har dobbelt av er datarommet, og en skikkelig brann betyr et par uker med restore-tid fra taper for min del (og en nedlagt bedrift). Forøvrig bruker jeg VMware Infrastructure Foundation med oppgradering til 2x standard-lisenser (har alle features utenom vmotion/drs)

     

    Har en gammel Promise iSCSI-hylle med 14x750GB disker i, og leker med tanken om å plassere denne offsite (vi har 2x1gbit fiber til to forskjellige ISP'er).

     

    Spørsmålet mitt er da hvordan jeg kan replikere de virtuelle maskinene over til dette lageret. Må jeg ha ekstra programvare for dette, eller kan jeg bruke en slags automatisert snapshot hver natt som kopierer snapshots over til iSCSI-lageret?

  5. Tror kanskje dere burde ta reklamering for eget firma i en PM til den aktuelle brukeren, er rimelig sikker på at det der bryter reglene for forumet :)

     

    Ellers kan jeg nevne av vi bruker Scala, og er veldig fornøyd (spesielt Content Manager). Kunder kan logge inn på en nettside og laste opp bilder/flash/pdf etc, samt endre tekst på "plakatene" sine.

     

    Koster litt i innkjøp, men var absolutt verdt det for vår del.

    Vi bruker Complit for utvikling/programmeringen og gjør design selv lokalt.

     

     

    Håper dette hjelper deg på veien!

  6. Anbefaler alle å gjøre samme på filservere!

     

    Installasjon av VMware Tools er anbefalt uansett type server. I eldre versjoner av VMware Tools er det heller ikke støtte for denne driveren i 64-bit windows, så det er viktig å være på en relativt ny versjon; spesielt om man kjører 64 bit.

     

    Lars

     

    Hadde VMware Tools installert, men driveren var fortsatt satt til E1000. Kan sikkert være fordi serveren ble installert med eldre versjon av ESX/Tools.

     

    Erik

  7. Vel. VMWare Server er jo gratis. Er bare ESX-utgaven som er betalvare. (?)

    Men du må vel betale for support, men det må du nok med XenSource også.

    Det store spørsmålet er vel om dere har kompetanse til å sette det opp og drifte det uten å betale for support ;)

     

    -C-

    9327457[/snapback]

     

    Valget står mellom ESX og XenSource, og da er prisen ganske så betydelig mye høyere på ESX.

    Jeg klarer nok helt fint å sette opp og drifte dette selv, men optimalisering er det noen andre så må ta seg av. Vi leier inn konsulenter for sånt :)

  8. Heisann!

     

    Holder på å gjennomføre en ganske stor oppgradering av bedriftens datasystemer med SAN, og er derfor inne på tanken med virtualisering.

     

    Etter det jeg har fått av priser på vmware fra våre forhandlere skjønner jeg at vmware er ganske dyrt.

     

    Alternativet XenSource virker som noe som er absolutt verd å se på, er det noen som bruker dette (enterprise versjonen) i storbedrift i dag? Kanskje i Oslo?

     

     

    Er på utkikk etter noen som har mulighet til å la meg få komme og ta en titt på systemet "in-action". Med tanke på om dere evt er i konkurranse med min bedrift så kan jeg si så mye som at vi holder på med media (radio/tv/avis).

     

    - Erik

×
×
  • Opprett ny...