Jump to content

TAZHEL

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)
 1. Er mer fansen sin feil som nekter og se hva et MMO er.Hadde fått mye bedre kritikk visst de hadde fulgt etter planen. Nå er det bare en dårligere versjon av Skyrim. Du glemmer at Skyrim bare er en dårlig versjon av Morrowind. ESO er langt mer tro mot de tre første enn Oblivion og Skyrim. Tror de fleste som hater ESO gjør det fordi de forventet a) Skyrim med multiplayer b) WoW satt til Elder Scrolls eller c) begge deler. Vi som tar det for hva det er kan nyte det for nettopp hva det er: Et glimrende MMO som faktisk våger gjøre noen nye ting. Først å fremst ESO minna veldig om WOW i henhold til utsende og MMO stil. Minner ingenting om andre elderscrolls spill i stilen. For min del klarer jeg ikke MMO's så hadde håpet ESO skulle bli et elder scrolls spill med online. En annen ting er at Oblivion og Skyrim er faktisk ikke dårlig versjon av Morrowind. Morrowind hadde et så dårlig combat system at man måtte ha alt stats på treffsikkerhet for å kunne spille det. miss chance på 95 prosent funker dårlig. Men for all del jeg savner unike klær og armor fra orginalen. Nå er det ikke en gang egen armor for bukser bare hel armor med armer. Men å kalle Oblivion og Skyrim dårlige spill er ikke i henhold..
 2. Sykt hvordan eg føle LAst of us og Bioshock er linka. Begge har ei jente du blir glad i løpet av spillet. Begge lar deg spele som jenta i DLC Begge kom ut samtidig Begge fikk top score
 3. Han skriver jo bare in commandoen for å komme dit? sier ingenting om å faktisk gå så langt. Og forsåvidt har jeg hørt at minecraft i TEORIEN er større en neptun, så han har en stor planet å gå igjennom http://www.polygon.com/gaming/2012/3/13/2867260/life-the-universe-and-minecraft-in-one-amazing-interactive-graphic
 4. Det skuffer at dere ikke har skjønt va Mark Cerny hadde planlagt med dette spillet. Målet var å lage et typisk platform fra 90 tallet, ettersom det er noe folk lønsker, jaffal meg personlig. Og bruke det som argument for å gi dårlig karakter blir for dumt. Det er skjarmen fra Crash bandicoot serien jeg savner, lei av dette med et must for open world leveling system.. drid i det, gjør simpelt og koselig PLUSS det e multiplayer. dette er for meg ut mus have spill. ' Virker som der i gamer.no har startet å føle trender istedenfor å ha et åpen sinn. Typisk av journalister å forhåndsdømme spill ut fra andre sine reaksjoner.
 5. Jeg snakket med representanter fra xbox one på spill expo, Og han sa rett ut at det er mye tomrom inni maskinen for å få bedre kjøling, og de var redd for red ring of death. Virker litt merkelig for min del men microsoft har ikke mye erfaring med maskinvarer, mer på software. Playstation 4 derimot har tilogmed visst fram innholdet av maskinen og er mer åpne for å vise innholdet. Det kan du se her. De kjører på en taktikk hvor ps4 har et kjølelementet og deler er bra plasert. SMART
 6. lure? tror nok aldri de hadde samme tanke som microsofft, xboxone ver. 1.0 var jo krise, always online og masse annet tull. Playstation lanserte til og med konsollen sin før microsoft, så argumentene virker menigløse. Det å virke snille er ikke en måte å lure oss, men en måte å drive buisness. Selvfølgelig vil de gi det folk vil ha. Microsoft har begynt å etterligne apple og påtvinge folk ny windows uten start knapp og påtvunget app for å bruke skype. I kjent apple stil. Nå med xboxen tror de at de kan gjøre va de vil. dårlig valg, det er derfor iphone også taper så mye i markedet fordi android er mye mer åpent, mer sikkert og lettere å bruke. PGA 3 knapper ikke en man må trible trykke for å gjøre ting... menigløst.
 7. lol det e jo det de har gjort, begge analog stikkene er i hovedposisjonen. dessuten da slipper man å holde tomlene skjeivt når man spiller fps, virker bare heilt feil.
 8. Jeg har også digital versjonen, og har problemer med fps loss. lagger litt når det skjer mye. andre som har samme problemet?
 9. ssd vil ikke ha noe å si når man instalerer dem på ps3, spillene kompeserer ikke for ssd. rett og slett ikke vits
 10. Man kan altså bare sette seg ned og nye filmen. Akkuratt som microsoft ønsker
 11. kommer plant's vs zombies garden warfare på playstation?
 12. so agree !! skuffanede at de går over til xbox one, som folk alerede har begynt å hate.
 13. lol, kor har du fått det fra? må jo instalere mye oftere på xbox 360. Dessuten de fleste ps3 spel kan du velge selv om du vil installere, er jo bare for å få kjappere loading. eneste spillet på ps3 jeg må instalere var Borderlands 2 tror jeg. Og hvor liten harddisk har du foresten, ps3 blir såå sykt mye bedre når man kjøper en billig harddisk på komplett eller no. Kjøpte 500gb rett etter kjøp og bruker ps3 til lagring av alt.
 14. Fortsatt uklart, om man må ha kinecten plugget i konsollen for å bruke xboxen. Viss ikke kan jo folk bare koble den ut og bruke den. Og viss man ikke kan så er det jo kjipt om den ble ødelagt eller noe.
×
×
 • Create New...