Gå til innhold

Myxo

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Myxo

  1. Ryktene om at den vil få nyeste Snapdragon har versert lenge, men de ble jo faktisk avkreftet i den samme Twitter-tråden dere har bygget denne saken rundt. Den vil etter alt å dømme få samme som Samsung 10+. De som kjøper med Exynos-prosessor vil få en noe nyere prosessor enn i S10+, men den har praktisk talt samme specs så det er temmelig ubetydelig.

     

    Går det an å finne ut om Galaxy S10 5G kommer til salgs i Norge ganske snart? Den ser mer interessant ut enn Note 10, ikke minst fordi den har 3,5 mm jack-utgang. Vesentlig bedre dybdemåling på kamera gjør den også veldig mye mer interessant enn Galaxy S10+

  2. Pewdiepie = legende!

    Anbefaler alle å sjekke hans siste video, der han snakker om denne "krigen". I samme video mobiliserer han til en innsamlingsaksjon til støtte for undertrykte indiske kvinner og barn, ofre for barneekteskap, etc. Skal kjøre på med en tre timer lang livestream i ettermiddag der målet blir å samle inn mest mulig penger.

     

    Lurer på hvor mye de som kritiserer han her inne har gjort for fattige i den tredje verden den siste uka.

    • Liker 1
  3.  

    "I skrivende stund har PewDiePie 73,5 millioner abonnenter, mens T-Series har drøyt 72 millioner."

     

    Vet ikke helt hvor disse tallene kommer fra. I går på denne tiden hadde begge akkurat rundet 73 millioner, og det var bare 15 000 subscribers i forskjell - men ved hjelp av dette printerstuntet og andre tiltak av diverse youtubere har Pew økt forspranget igjen, og fått utsatt det uunngåelige. Pewdiepie har nå 73,5 mill, mens T-Series ligger på 73,2.

    Youtuberen Markiplier (en venn av PewDiePie) hadde en 50min lang livestream i går kalt "I literally won't shut up until you subscribe to PewDiePie". Denne livestreamen økte forskjellen fra 15 000 til 320 000.

    Jepp, og for noen dager siden satt Mr. Beast og sa Pewdiepie 100 000 ganger (15 timer), noe som også økte med flere hundre tusen. Beast har også tidligere kjøpt opp store billboards, radioreklamer og bussreklamer for å hindre at T-Series blir størst. Beast har også annonsert at han har søkt visum til India, og der har han planer om å kjøpe reklamer for store summer der han ber alle indere unsube T, og heller sube Pew. Spennende å se om han rekker det før inderne har fått forbi. Det er et felles mål på Youtube-plattformen at Pew skal lede ut året, iallefall. Det er rett og slett ganske underholdende å se hvor langt de trekker strikken.

    • Liker 2
  4. "I skrivende stund har PewDiePie 73,5 millioner abonnenter, mens T-Series har drøyt 72 millioner."

     

    Vet ikke helt hvor disse tallene kommer fra. I går på denne tiden hadde begge akkurat rundet 73 millioner, og det var bare 15 000 subscribers i forskjell - men ved hjelp av dette printerstuntet og andre tiltak av diverse youtubere har Pew økt forspranget igjen, og fått utsatt det uunngåelige. Pewdiepie har nå 73,5 mill, mens T-Series ligger på 73,2.

  5. Kan jeg virkelig se det? Uten å eie en smarttelefon og ved å passe nøye på å ikke være innlogget på en av Google's sporingsplattformer når jeg ser en video der?

     

    Overskriften sier at jeg kan det.

    Ja, du kan det. Det vil ikke si at du kan det hvis du gjør det du kan for å unngå det, men om du vil så kan du. Hvor vanskelig går det an å være?

     

    "Nå kan du kjøpe jordbær på Rema1000"

    "Åååå? Kan jeg det? Jeg boikotter Rema1000. Upresist!"

    • Liker 3
  6. Og du kan ikke feste kablene langs veggen (i kanal eller med ledningsklemmer) istedenfor å la dem ligge løst over gulvet?

    På sikt blir det ordnet, men altfor knotete til at det er noe jeg har orket å begynne med (må gjennom to vegger, opp langs tak og ned langs gulv). Inntil ungene har kommet seg ut av gulp og drit-stadiet, tror jeg vi forsøker oss på Wifi - om det i det hele tatt er mulig å få til da.

  7. PC'ene har alltid vært kablet opp på en krampeaktig stygg måte, der kabler gjerne har ligget på kryss og tvers mellom router på stua og inn på PC-rommet. Dette har jeg sluppet unna med fordi dama spiller WOW og vil gjerne spille uten lagg, men etter at den siste ungen kom her i sommer - har PC'ene vært avskrudd og jeg har omsider fått beskjed om å fjerne den stygge kabelen.

     

    Ja vel, vi har jo et relativt påkostet trådløs-oppsett her hjemme - så det burde jo gå greit.

     

    Men slik gikk det alldeles ikke. Voldsomt med pakketap, helt umulig å bruke til noe som er litt avhengig av lav pingtid, kan plutselig henge seg helt opp under normal surfing og være "offline" i et minutt - før den kommer igjen. Jeg skjønner at jeg har tenkt for lite gjennom trådløs-biten i de stasjonære PC'ene fordi jeg alltid har vært kablet opp, men nå må jeg altså tenke litt annerledes.

     

    Kan dere hjelpe meg å finne nettverksutstyr som er kompatibelt med det jeg har - evt noe helt nytt som kan gi et fungerende oppsett?

     

    Det jeg har i dag er, fra innerst til ytterst:

    Fiber 1 GBit -> Cisco Catalyst 2960C fiberswitch -> Ubiquiti AmpliFi HD Mesh-system

     

    På PC har jeg noe Linksys USB-wifi-drit som jeg kjøpte på Elkjøp til 250 kroner for tre år siden.

     

    Jeg skjønner jo hvor flaskehalsen er, men trådløse nettverkskort til PC gikk tydeligvis av moten for ti-femten år siden, så alle tester og diskusjonstråder jeg finner om temaet er så utdatert at det er jo helt meningsløst.

     

     

    Hva bør jeg kjøpe? Er det i det hele tatt realistisk å tro at man skal kunne game og har en generelt god opplevelse på WiFi?

     

     

  8. Det der er vel In Win H tower. Bare kassa koster mer en budsjettet ditt :)

     

    Det jeg tenker på er at det må være litt rå ytelse også, ikke bare "se kult ut". Da blir det litt som en Yaris 1 liter med 70 HK med full body kit. Det er ikke kult selv om det er mye plast, fordi det yter som en dass.

     

    Så IMO må man kombinere en viss ytelse med wow-faktoren.

    Regnet nesten med det. :)

     

    Ytelse må være på plass til å kjøre det meste som er aktuelt på et LAN, men samtidig sitter vi jo med en maskin i etterkant vi ikke har noe bruk for. Derfor vi ikke ønsker å peise på med det aller feteste, men man får da rimelig bra basis-hardware (CPU, RAM, GPU, PSU, hovedkort etc) for 10-12 000 kroner? Så kommer jo kostnadene forbundet med kabinett og modifisering i tillegg, da.

     

    Tipset med denne forretningen i Trondheim var ikke dum. Vi hører til i Trøndelag selv, så det hadde jo vært kult om de kunne gjøre noe her.

  9. Dette beistet hadde iallefall folk lagt merke til, men det er kanskje ikke å få tak i innen rimelig tid?

     

    Ellers har du rett, Kyrre. Dette blir nok hovedsaklig hyllevare, men vi kan selvfølgelig gjøre noen enkle modifikasjoner med lys og vifter og sånt. Det viktigste er i igrunnen ikke at den er verden kuleste, men at den har en wow-faktor som gjør at ungene får lyst til å se på.

     

    Dette hadde jo vært helt ypperlig, men finner verken pris eller utsalgssted: http://www.pcworld.com/article/2929762/watch-this-insane-gaming-case-transform-from-pc-tower-to-mechanized-showpiece.html

     

    :)

  10. Hei,

     

    Firmaet jeg jobber i skal ha et lite opplegg for bygdas ungdommer på et LAN som blir arrangert her i høst. Planen er å sette opp en storskjerm (4x50") og ha en PC som ser meget kul ut. Oppsettet skal i praksis brukes til å streame LoL/CS:Go-konkurransene som arrangeres, og lignende opplegg, men vi har lyst til at det skal se såpass kult ut at folk blir litt interessert i selve maskina også.

     

    Er det i det hele tatt mulig å kjøpe deler som man kan sette sammen til noe tøft, eller krever det mye egenarbeid for å få til noe som ser bra ut - eller selges det utstyr som kan gjøre like mye nytte? Vi har ikke mulighet til å bruke så vanvittig mye tid på oppsett, så hvis det krever for mye så dropper vi hele idéen.

     

    La oss si at man har 15-20 000 - hvor kul kan en PC se ut? Budsjettet kan strekkes, men det er ikke om å gjøre å ha det aller feteste innen hardware (bør dog kunne kjøre alle dagens spill med god oppløsning). Det handler mest om at det skal være kult å se på.

     

    Målgruppen er kids fra 14-18 år, hovedsaklig.

     

    Jeg kunne selvfølgelig satt meg ned og brukt x antall timer på å finne ut av dette selv, men brukermassen her inne sitter med så vanvittig mye kunnskap om alt mulig rart, og jeg har bade gode erfaringer med å spørre om hjelp her - så jeg prøver igjen.

     

    På forhånd takk!

  11. Forsøker å hjelpe en kollega som har rotet ting til litt.

     

    Årsaken vet jeg ikke, men når hun startet PC i går kom hun til "Starter Windows for første gang"-skjermen, med påfølgende språkinnstillinger. Altså som om at den har kjørt recovery. Tok ut disken og koblet den til min egen PC for å se hvordan den så ut - og som fryktet har prosessen gått så langt at disken er formatert og clean versjon av Windows 7 er installert.

     

    Finnes det noen smart måte å kunne hente frem data som lå på disken for et par dager siden? Det er hovedsaklig snakk om bilder og dokumenter. Liker ikke å google etter file recovery-program, da dette er en jungel med mange feller og mye lureri. Er det noen her som har tips eller erfaringer å komme med?

     

    Dette forumet er også en jungel av forskjellige fora, så beklager om dette ble postet på feil sted.

  12. Oppdateringen var helt nødvendig. Bor på bygda der 4G er litt variabelt, og det kan se ut som at telefonen ikke har vært i stand til å hente seg inn igjen om den er inne i et område med dårlig dekning. Spesielt da jeg var på hytta var dette et mareritt. Var egentlig bare å skru av telefonen og glemme den, for den oppførte seg uansett 100% upålitelig. Egentlig helt krise for en så dyr telefon, men om de har klart å fikse det allerede - så er jeg fornøyd. Stressmoment deluxe å hele tiden måtte sjekke om telefonen står i "Kun nødanrop"-modus.

     

    Over til noe helt annet.

    Finnes det noe software som gjør at jeg kan bruke PC som "sentralbord" for telefonen. Vil gjerne kunne pare S7 med PC og ringe derfra, svare på SMS, osv. Gjerne redigere kontaktliste også, for den har gått fullstendig av hengslene etter et par litt uforsiktige synkroniseringer tidligere. Flere tusen oppslag der nå, og det hadde vært fint om det fantes software på PC som kunne gitt meg en ryddig oversikt og enkel tilgang til å endre slik jeg selv ønsker.

     

    Edit: Bruker altså headset som er paret både med telefon og PC, og spiller stort sett musikk som demper seg når jeg mottar anrop, men må da fram med mobilen for å ta den - og samme når jeg skal ringe ut. Vil kunne gjøre dette fra PC, slik jeg kunne da jeg hadde Jabra-headset. Bruker nå Plantronics Voyager Focus UCBT B825-M.

×
×
  • Opprett ny...