Gå til innhold

megadott

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av megadott

  1. Har hatt min i en uke nå, og kan ikke si ditt inntrykk stemmer med mitt. Det første jeg la merke til var at touchskjermen var mye bedre enn jeg hadde fått inntrykk at på forhånd. Liker det at du faktisk må trykke på skjermen, og ikke bare berøre den slik som på iphone.

    Web browsing funker og bedre en jeg hadde ventet.

     

    Jeg har ikke hatt noen problemer til nå ivertfall, og du får definetivt mye for pengene.

  2. Uhm javel? Jeg har truffet riktig postnummer mange ganger, sjansen er faktisk ganske stor hvis du gidder.

     

    Må være fake? Ellers største WIN i historien?

     

    Ser ofte folk som gjetter riktig postnummer, og som sagt har jeg gjort det selv mange ganger. Så det er nok langt ifra den største WIN i historien.

  3. Og så har vi akademikeren som ringer inn fordi datamaskinen ikke fungerer/slå seg på(og må selvfølgelig yttre dette med forskjellige skjellsord). Da vi begynner å feilsøke viser det seg at det er for mørkt til å se hvilke kabler som er koblet til hvor. Eg ber han om å slå på lyset(doh!) men det kunne han ikke fordi strømmen var gått i den delen av bygget...

     

    Lukter at du har denne her ifra http://www.humor911.no/item/for_dum_til_aa...de16225d059709/

  4. 2dtro89.png

     

    Etter 2 minutter med et lite flashspill i nettleseren. Tør ikke starte et skikkelig spill engang. Sommervarmen tar knekken på pcen.

     

    Åpnet pcen i går for å rense den for støv, fant ca ingenting og viften var helt ren. Skal prøve å skife kjølepasta å se hvor mye det hjelper.

  5. Den firfirslen planer vel ikke på vannet? Den tar jo steg bortover og har ikke noe som kontinuerlig er i vannet, og derfor kjører den ikke på overflaten av vannet. Men den sparker ifra hardt slik at den ikke synker ned i vannet.

    Hadde vi bare klart og sparket hard nokk ifra kunne vi og gått på vannet, men vi måtte gjort det veldig hardt.

  6. "spiralene har en fart med over lysets hastighet"

    Jasså? kunne du forklart deg litt bedre.

     

    Et sort hull tror jeg bare er en kjempemassiv stjerne som har kollapset under sin egen tyngekraft, og vi ser det ikke fordi alt lys den sender ut, blir trukket tilbake. Altså den har en escape velocity på over lysets hastighet.

×
×
  • Opprett ny...