Gå til innhold

nso

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nso

  1. Jeg er ikke ute etter å debattere noe som helst, og ihvertfall ikke med deg slik du ter deg i denne tråden, men jeg foreslår at du for din egen del leser Gouldfans innlegg om igjen. Hen påstår aldri å ha vært medlem og/eller ha blitt utestengt.

    Tenker jeg putter strek for min innvolvering i denne tråden. De som er interessert kan ta å lese igjennom tråden i sin helhet for å trekke sine egne konklusjoner.

    • Liker 3
  2. Jeg gjør dere oppmerksom på skrivefeil i tittel og artikkel.

    XP er et egennavn, og ikke en forkortelse. Det er et derivat av og henspeiling til ordet "experience", men altså ikke en gyldig forkortelse.

     

    Per nytt regelverk for artikler på Hardware.no skal da altså "Windows XP SP3" skrives "Windows Xp SP3".

    Xp er egennavn for en spesifik versjon av Windows og brukes ofte alene uten Windows forran - man kan dermed bruke stor forbokstav.

    SP er en forkortelse og dermed gyldig skrivemåte.

  3. "Kundene har fortalt oss at de ikke ønsker begrensninger i volum og at de vil ha høyere fart, enklere installering og sikrere løsninger. Dette må vi svare på," sier Berit Kjøll, direktør i Telenor, Divisjon Privatmarked. "Derfor innfører vi fri bruk og øker hastigheten slik at våre produkter spenner i hastighet fra 704/128 kbps til 2048/256 kbps. Månedsprisen blir fra 349,- for basisproduktet til 549,- for 2 MB-produktet," sier Kjøll.

    Sakset fra Telenors pressemelding idag

  4. kan egentlig dele en liten er faring her jeg nå da

     

    hadde en god stund en cs-server kjørende på cs.stfu.no.

    dette var i begynnelsen en p3 700 (mener jeg å huske) med 768 mb sdram.

    når vi da kjørte 20 spillere, så opplevde vi at det ble litt lagg grunnet hardware, og at det avogtil kom en merkelig total nedfrysning som varte i ca. 2 sekunder

    (dette var før den første 1.5 hlds kom med sin freeze-bug)

     

     

    vi oppgraderte senere servern til en amd xp 1600+ med 1gb ddr ram og ymse andre godsaker, og opplevde da at vi ikke hadde noe lag som følge av hardwaren lenger, selv med 24 spillere..

    så hvis du har en server av det kaliber, så skal det gå smooth :smile:

     

    forøvrig stod den på en 100mbit, hvor relevant det nå er, siden det vi opplevde var hw-relatert

    vi opplevde videre lagg grunnet omstendigheter utenfor vår kontroll, som da var selve nettverket den stod på.. så ting som routing/firewalling er ting du gjerne må sette deg ned å fikse litt på hvis du skal få full fres på latency

  5. tror ikke det var den nei.. for den skal ikke ha noe særlig innvirkning..

     

    det du kan gjøre er:

     

    * gå til control panel -> system -> system restore; og velge å slå av system restore på alle harddiskene

     

    jeg kan ikke garantere 100% at det var dette som gjorde susen for meg, da det er sent på natten og jeg grunnet småsenilhet ikke er helt på nett

×
×
  • Opprett ny...