Gå til innhold

zoloo

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zoloo

  1. Har tenkt å kjøpe meg en helt ny stasjonær pc som jeg hovedsaklig skal bruke til gaming. Har i over 2 år spilt på en Alienware M17x R3 laptop, men lengter etter mer kraft.

    Letet rundt på komplett.no etter eventuelle pc'er, og kom til den beslutning at jeg skulle ta utgangspunkt i en av deres komplette pc'er. Ettersom jeg ikke har noe erfaring med pc selv så er det ikke noe alternativ å kjøpe delene separat og sette den sammen selv. Jeg har derfor til beste evne satt sammen denne pc'en av deler komplett foreslo, slik at jeg da kan få den bygget der.

     

    Legger ved et screenshot av opsettet jeg har så langt. Hadde satt veldig pris på om noen her inne kunne brukt sine ferdigheter til å hjelpe meg med å bekrefte at dette er en bra pc til gaming, og eventuelt komt med forslag til hvilke komponenter jeg kunne byttet ut? :D

     

    Her er en link til de tilgjengelige konfigurasjonene. Er selvølgelig også åpen for andre modeller, så lenge prisen ikke blir noe særlig mye høyere enn 15 000.
    http://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10796

     

    Her er et bilde av det jeg har satt sammen.
    post-185995-0-58972200-1383644365_thumb.jpg

  2. Hva skal du med en 8 core prosessor? Skal du redigere mye film?

    Skjermkortet kunne også vært bedre, samt SSD er ganske stor og dyr, er en del ting i listen jeg ville endret hvis det var meg.

    Jeg har et budsjett på maks 10 000,-. Har du/dere noen forslag til hvordan jeg kan optimalisere oppsettet med hensyn til dette?

    Trådløst nettverk er nødvendig, hadde også vert fint om komponentene er å finne på Komplett! :wee:

     

    EDIT: Etter noen svært nøyne kalkulasjoner så kom jeg fram til at budsjettet ligger på 9 000 til 9 500...

  3. Jeg er ganske fersk på alt som har med komponenter i pc'er å gjør, jeg fikk derfor broren min til å hjelpe meg med å sette sammen denne pc'en.

    Spørsmålet som nå gjenstår er om dette er nok kraft til mitt ønsket bruk. Hvor mye kraft trenger jeg for å kunne kjøre spill som Starcraft, Sim city, BF 3 og Far Cry 3 på ultra/high?

     

    Hadde forresten lagt ved screenshot av feil oppsett. Satte nemlig opp et annet før nåværende, men endret det raskt da vi så at det ble alt for dyrt.

    Lagt ved et nytt vedlegg av gjeldende oppsett!

    post-185995-0-96341900-1369066363_thumb.jpg

  4. Jeg er ikke akkurat særlig kjent med diskusjon.no, bare sånn at det er sagt. Alt jeg vet om denne siden er at ting blir spurt og svart på. Og jeg aner ærlig talt ikke under hvilken kategori dette spørsmålet skal under, så jeg setter stor pris på en hjelpende hånd som kan peke meg i rett retning :thumbup:

     

    Jeg hadde egenlig tenkt å ta meg en tur på The Gathering i påsken, men jeg lot være på grunn av for dårlig pc etc...men konfirmasjonen min er rett rundt hjørne, og jeg satser på nytt utstyr da. Men anyway, jeg såg nettopp gjennom bilder og videoer på VG TV om hvordan det var på The Gathering nå, da jeg la merke til at en stor mengde folk har med seg stor lange hyller med lys/spotter, kjølesap, stikkontakter til pc'ene, og hyller øverst til lagring av bagasje osv.

    Så det egentlige spørsmålet er som følger. Vet noen hvordan eller hvor jeg kan få tak i en slik hylle? Setter pris på alle svar! :thumbup:

  5. Jeg hvet ikke i hvilken underkategori dette spørsmålet hvar saklig så jeg bare slenger det ut her ;)

     

    Jeg holder på med en aktivitet som heter parkour, og det inebærer at det trengst ganske bra spenst. Så jeg lurte på, om noen av dere hvet om en øvelse som kan hjelpe meg med å få bedre spenst :)

  6. noen her som er kjent med KFM (Keysi Fighting Method)? Det er en rimelig ny kampsport som blir brukt i MMA kamper. Og samtidig som vi lærer den sports relaterte slåss metoden i keysi, lærer vi også hvordan og i vilke situasjoner du kan bruke disse teknikkene som selvforsvar, bla. å bruke miljøet som et våpen: barstoler, flasker, biljardkøer osv. Men dette selvforsvar opplegget er jeg ikke sikker på om hører sammen med keysi, det er bare det at vi trener det rett etterpå keysi. Tror det heter UrbanX. Men tenkte også at jeg skulle føye til at jeg fikk jævlig bruk for det jeg har lært på trening en dag på skolen. En fyr svart fyr i 2 på videregående kom ned til skolen vår i friminuttet (jeg går i 10 på ungdomskolen) og begynnte og skrike til meg og påstod at jeg hadde stirra på han på kjøpesenteret, og mente derfor at jeg var rasist...Så helt uten videre hoppa han på meg og planta et kne i trynet mitt :ph34r: Da klikka det for meg. Om jeg kom til og få en gjeng negre (no offense) etter meg, dreit jeg fint i. Jeg reiste meg fra bakken og såg en knyttneve komme mot meg jeg løfta hendene mine opp til hodet og møtte neven hans med albuen min, så tok jeg opp det første hånda mi fant på bakken: en stokk. Jeg delja løs på han av all min makt, effektivt? Ja! :thumbup: Jeg var tross alt på skolen, og jeg ville ikke bli kjent som den som slo in trynet på noen med en kjepp, så jeg sikta for beina :p Det ende jo da med at han datt i bakken etter en 3-4 slag, etterfulgt av en sikkert pinlig spasertur opp til videregående igjen. Har ikke blitt noen konsekvenser for det som skjedde for jeg tror at alle di 4 som var til stede (inkl. meg og han) har holdt rimelig kjeft om det som skjedde :w00t:

     

    Men anyways, her er en link til en video som demonstrerer keysi. ;)

  7. hadde naturfag om indre krefter i jorda, og en som heter jonas satt bakerst i klassen og sov. Så roper læreren ''Jonas !''

    han bråvåkner og skriker ut: ''Faen'a mamma !!'' alle brøt ut i latter :w00t:

     

    Så kom det et gullkorn fra den blonde i klassen for noen måneder siden når vi hadde naturfag og vi av en eller annen grunn kom in på temaet playstation 3 og hvor bra grafikk det er og at den godt kunne vert lettere (dette var før slimen kom ut). Da utbryter hun: '' Det er jo ikke rart at den veier så mye med all den goe grafikken i seg'' vi holdt på å le oss ihel etterpå :p

  8. hadde om sult, aids, osv. nedi afrika;

    Læreren: Hver gang jeg klapper dør et barn i afrika. 1 2 3 4...

    Meg: Så slutt å klapp da!!!

     

    hehe, skjedde faktisk for ca en uke.

     

    den har du tatt fra robin williams! :p

    ikke robin williams :nei: Bono (vokalisten i U2) gjorde det på scenen en gang, så var det en med skotsk aksent som ropte ''than stop clapping ya evil bastard'' :p

×
×
  • Opprett ny...