Gå til innhold

kingpinX2

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kingpinX2

  1. Det blir nå garrantert ikke lov å ta inn i landet, og det kommer fra USA, og blir nok mest sannsynlig aldri tatt inn i et annet relatvit sivilisert land (tror jeg).

    Det ER lov å ta inn i landet og Red Bull kommer fra Østerrike. :)

     

    Skulle det være noe forvirring så er dette svaret jeg fikk fra tollvesenet:

     

    Red Bull blir klassifisert som legemiddel. Ved innførsel av legemidler i sendinger skilles det mellom sendinger fra land innenfor og utenfor EØS området.

     

    Det er ikke tillatt å innføre legemidler fra land utenfor EØS området. Sendinger fra disse land vil bli returnert eller destruert.

     

    Det er tillatt å innføre inntil 3 måneders forbruk av legemidler fra land innefor EØS området. Den som innfører legemiddel må dokumentere at det er kjøpt på lovlig måte i utlandet. Tollvesenet kan kreve at resept eller legeerklæring forevises før det tillates innført.

     

    Er varens verdi over NOK 200 må du betale også toll og avgifter ved innførsel til Norge. Grunnlaget for beregning av toll og avgifter er det du har betalt for varene inkludert fraktkostnader til Norge.

     

    Hoved forskjell fra å ta det inn selv, er vel at du kan kun ta inn 3 måneders forbruk (mot 12) og man må betale toll og avgifter når varen er verd mer enn 200 NOK (mot 5000 NOK).

  2. Etter å ha lest hva tollvesenet sier om Red Bull og fått et svar tilbake som sier (etter det jeg forstår) at samme reglene gjelder ved innførelse via posten, så lurer jeg på om noen vet noen plasser der man kan bestille Red Bull og få tilsendt i posten?

     

    Dette må være fra EØS land, ellers vil det ikke gå igjenom.

     

    Jeg har bare googlet litt, men de allerde fleste sidene jeg finner er fra USA, og da er jeg like langt. :(

  3. Trenger litt hjelp til å finne frem til det rette hovedkortet. Prøver å se på forskjellige webshoper, men er ikke lett, er så mange. :) (Både hovedkort og webshoper)

     

    Det jeg trenger er,

     

    Intel 775 socket

    5-6x (eller mer) SATAII koblinger

    1x IDE kobling

    2x GBit nettverk (trenger ikke være gbit, men får vel ikke annet nå om dagen)

     

    Kan gjerne ha innebygd gfx kort, men ingen nødvendighet.

     

    Helst ikke super dyrt, skal brukes som en fil/nettverks-server.

     

    Takker for alle svar.

  4. Sitter i Kvernevik og har akkuart samme problem.

     

    Ringte til Kundeservice og det var en driftsmelding på "mitt" område. Snakket med en person der, han sa det var et problem som påvirktet 4 sentraler. Og det var vist noe med routingen.

     

    Jeg ble helt hodegal igår når jeg prøvde og skulle finne ut av det selv.

     

    Fikk bedskjed at det skulle være iorden iløpet av dagen. (Han sa senest kl 16:00). Så anbefaler alle å nedringe dem hvis det ikke er i orden til da. :D

  5. Får ikke håpe dette er noe som kommer til å skje mer og mer. Jeg har faktisk hatt to grafikk-kort (et geforce og et 9700pro) som har klikket og gitt meg artifacts og slikt. Geforce-kortet tror jeg var produksjonsfeil på (Gainward).

     

    Disse var helt standard, ikke noe overklokking eller noe.

     

    Disse ble byttet uten problem (gikk da 2-3 uker) hos komplett.

     

    Håper bare ikke folk som driver med flashing og som får herpa kort, ikke ødelegger for andre folk som faktisk har fått defekte kort.

  6. Jeg ser to X800XT kort inn på komplett.

     

    Sapphire Radeon X800XT 256MB GDDR3 AGP,ATI X800XT, VIVO, Full-Retail

    til 4350

     

    Og det andre,

    Sapphire Radeon X800XT PE 256MB GDDR3 AGP,ATI X800XT PE, VIVO, Full-Retail

    til 4475

     

    Kan noen si meg hva PE vil si? Det er den eneste forskjellen jeg kan se på de to kortene.

  7. Ring til samsung og bytt den ut! Samsung har 3 års på stedet garanti, dvs at de kommer hjem til deg med ny monitor så tar de med seg din gamle. Hvis jeg forstått det rett. En av grunnen jeg kjøpte Samsun monitor selv. Men dette var før jeg fant ut at det er infocare som har samsung garantien her i landet.

  8. Hvorfor driver alle å poster masse traceroutes? Det ER likt for alle (som har Nextgentel). Jeg sende en mail til global crossing (glbx.net) og spurte hvorfor det var sånn. Fikk til svar at de peer'et med eurorings.net i New York. Og det var det. Ikke noe de kunne (ville) gjøre med det. Har lenge synes at global crossing er et dårlig valg av Nextgentel. Noen ip adresser i Sverige og Finland går igjenom hele Europa før de kommer frem, og du skal være kjempe heldig hvis du får ping under 100ms.

     

    Hvis folk vil ha forandring så bør vi (jo flere, jo bedre) sende en mail til NGT og si at de bør velge en annen løsning enn global crossing. Trusler om å gå over til Telenor får dere legge på som det passer.

  9. det er en kjent sak at NGT har dårlig repsonstid i online gaming verden. ALLE jeg kjenner som spiller online med NGT har alltid en go del høyere ping enn feks meg.

    Hva er en god del ? Jeg har akkuart samme ping ved ngt som jeg hadde med Telenor, altså rundt 30ms. Jeg ville ikke si det var så veldig høyt da? Spørs vel kanskje hva du er vant med.

     

    Og spørs vel om du spiller på noen cs servere i vietnam og slikt.

×
×
  • Opprett ny...