Gå til innhold

Lars-Erik Rein

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lars-Erik Rein

  1. Jeg har ikke noe faglig grunnlag til å mene noe om dette, men etter å ha blitt rundlurt av diverse politikere og flere globale firmaer i rundt 30 år så er jeg blitt generelt skeptisk til det meste. Med den enorme sløsingen, løgnene og korrupsjonen vi foreløpig har sett rundt det meste som kalles grønt skifte forventer jeg at en ekte journalist i TU ikke ukritisk bare gjengir hva en stor aktør planlegger å gjøre. De som setter i gang globale prosjekter som påvirker massene må også regne med å forsvare sine løsninger. Stiller ikke journalistene i TU kritiske spørsmål om tekniske løsninger, planlagte mål og nasjonale prosjekters økonomi kan de like gjerne melde seg inn i Nasjonalforeningen for Rosabloggere og overlate jobben til bedre skikkede.
  2. En kritisk journalist hadde vel fulgt opp dette videre for å finne ut hvor mange CO2 ekvivalenter utskilling, komprimering, transport og pumping ned i havbunnen som kommer av dette prosjektet. Hva blir den egentlige effekten. Skal man kalle seg journalist kan man vel Ikke bare ukritisk gjengi Yara sin pressemelding.
  3. Er du rundlurt? Ved å juble for tiltakene aksepterer du også at vi skal ha denne varianten i fremtiden. Naiv aksept av en idiotisk ordning i utgangspunktet. Vi burde kritisere og forbanne hele løsningen så høyt vi kan, med et lite håp om at noen ryddet opp i problemet i stedet for å behandle symptomene. Vi burde kollektivt jobbe for å få denne åpne markedsløsningen på strøm bort, død og begraver for evig tid.
  4. Vi skulle vel egentlig ikke trengt å vite noe om begrepet strømstøtte i det hele tatt, og når tragedien først er et faktum så synes vi det er greit å få noen slanter igjen av de samme som robbet oss. Merkelig at noen finner noe å glede seg over i tragedien.
  5. Så når noen tullinger stjeler ditt kakestykke så synes du det er tipp topp bare de gir tilbake noen tørre smuler senere… Er det ikke grenser for selvpining og naivitet i dette landet?
×
×
  • Opprett ny...