Gå til innhold

kjetil2002

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjetil2002

  1. Jeg ønsker å kjøpe et webkamera for stuebruk. Det vil si at det må ha litt optisk zoom slik at det kan få med seg hvem som sitter i en sofa om man vil. Det skal kobles til en mediacenter PC som igjen er koblet til et LCD-tv.

    Webkamera må være mulig å styre og det bør ha en grei framrate.

     

    Hvilke modeller kan dere anbefale?

     

    /Kjetil :cool:

  2.  

    Takk for hjelpa! fekk det til no..! godt... no er det berre til å få innstillingane på microfonen til å fungere slik at eg kan snakke i skype, alltid eit h****** å få til det.. hehe

    6692232[/snapback]

     

    Du kan også finne informasjon om design om det er noen jumperinnstillinger som du behøver å endre på.

    http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...x?keyword=ALC65

    Det som er "dritt" med Realtek, er at de ofte benytter delte utganger mellom mikrofon og line in og dette kan lage støy om man ikke passer på.

     

    /Kjetil :cool:

  3. Jeg har et snodig problem. Det oppstod etter at jeg installerte et trådløst nettverkskort fra SMC via USB. Slik jeg ser det, så påvirker det lydkortet. Når jeg avinstallerer lydkortet så fungerer det trådløse nettverkskortet fint. Det samme gjør lydkortet når jeg avinstallerer det trådløse nettverkskortet. Jeg tror det må være en eller annen konflikt. Operativsystemet er Windows XP Pro med SP2.

     

    Er det noen som har erfaringer med denne kombinasjonen?

     

    /Kjetil :cool:

  4. Den romstasjonen høres ut som et lovende prosjekt. Jeg lurer bare på når vi opplever at nye MMORPG spill med ekte økonomi vil dukke opp som paddehatter, inspirert av Second Life og Project Entropia.

    5141214[/snapback]

     

    Som en liten koriusitet, så kan det nevnes at det i Juli nå ble auksjonert landområder som bragte inn over 200.000 USD.

     

    http://www.marketwire.com/mw/release_html_...lease_id=151156

  5. Jobber på verksted og det er EKSTREMT sjeldent vi må bytte CPU-er. Og enda sjeldnere S478-prosessorer.

     

    Er det en P4-prescott? I så fall pleier disse bli ekstremt varme, noe som kan gi utslag i ustabilitet, men CPU-ene pleier ikke ryke for det. Ellers kan minnet og/eller HK gi slike problemer.

     

    Prøv Memtest86, Prime95, kjør med én og én minnebrikke (hvis du har flere).

    5679112[/snapback]

     

     

    Takk for tipset.

    Nå fant jeg til slutt ut hva som måtte til for å få systemet mitt i orden igjen. Med hovedkortet så fulgte det med et verktøy som kunne kobles til med 4 leds. Alle hang på grønt helt i starten så jeg antok at det var veldig tidlig det feilet. Mistanken ble da rettet mot hovedkort og jeg forsøkte å resete CMOS. Etter at også batteri var tatt ut og inn igjen, så bootet systemet opp igjen og jeg kunne gå inn i BIOS. Jeg var egentlig veldig engstelig for å resete CMOS siden jeg kjører en del disker på systemet og 2 av dem er satt opp med ren striping på raid kontroller på hovedkort. Etter å ha miklet litt i BIOS, så kom dette også opp igjen greit og RAID oppsettet så ut til å bli lest fint fra HD'ene.

     

    /Kjetil :mrgreen:

  6. Hei.

     

    Jeg har en misstanke om CPU som er gåen. PC har gått vrang en del ganger og gått i heng med en ylende lyd der jeg har hatt behov for å koble fra strøm til power supply. Den siste gangen jeg forsøkte å få PC'en på igjen, så vil den ikke starte. Viftene går jeg har mistanke om at det er antydning til diskaktivitet. Jeg kjente litt på kjøleribben til CPU og den var veldig varm. Dette er en socket 478 3.2GHz 800MHz CPU.

     

    Kan det være minnebrikker som skaper problemer eller er det mulig at CPU er svidd? Hvordan er det enklest å gå frem her?

    Om CPU er ødelagt, hva vil dere anbefale å skifte den ut med?

     

    /Kjetil :cool:

  7. Med andre ord skal dansemoro kombineres med eksotisk og for en stor del utdødd dyreliv.

     

    :roll:

     

    Det er selvsagt en viss mulighet for at artikkelen ikke gir helt korrekt inntrykk av hvordan dette vil bli. Men danse i en virtuell verden... spar meg.

     

    Når jeg spiller er det for å oppleve noe annet enn man kan gjøre i hverdagen. For eksempel gå på eventyr og drepe monstre. Men å danse... for det første er det noe man absolutt kan gjøre. Men viktigere, i dans er det den fysiske opplevelsen som er viktig. Det kan aldri gjenskapes i en virtuell verden.

     

    Når man er inne på det, når skal man innføre sex og kjønnssykdommer. Det tror jeg hadde rocka en del mer. :evil:

    5138148[/snapback]

     

    Nå er vel denne dansingen kun en liten del av hva man har mulighet til å gjøre.

    Alt for enhver smak om du spør meg. Jon NEVERDIE Jacobs er både filmprodusent og DJ, og jeg regner med at han er også er interessert i alle slags kunder til romsenteret sitt. Derfor vil nok mulighetene være veldig varierte.

  8. Angående punkt 3, så er salgsprosessen også en stor utfordring i seg selv. Det kan gå både dager, uker og måneder før man får den prisen man vil ha for et produkt. Det kan også være lurt å bruke mellommenn for dette.
    Betyr dette at man må selge produktene til andre spillere og at det ikke finnes butikker som eies av spillselskapet hvor man kan selge det man ønsker?

     

    Personlig ser jeg ikke på denne koblingen mellom virtuelle og reelle penger som noe problem. Man har her større muligheter for å kontrollere pengebruken sin enn ved den tradisjonelle månedsavgiften. (Det ligger selvfølgelig også en mulighet for at man bruker langt mer penger enn det man personlig har råd til.)

     

    Hei.

    Man kan selge gjenstander i TT, men da får man bare TT-verdi (minstepris) for dem. Mye blir selvsagt solgt til TT. Det er de tingene som det er flere som vil kjøpe enn selge som har en markedspris over TT. Det er produkter som enten er meget effektive eller som man har mye større muligheter til å tjene penger med.

     

    Å kontrollere pengebruken er vel noe som man uansett bør ha.

    Jeg ser ikke den store forskjellen på å sette inn 100 USD i dette spillet i forhold til å bruke 100 USD på 4-5 drinker i en bar. Når varer 100 USD mye lenger i dette spillet og man har mulighet til å bygge seg videre opp.

    Selvsagt så både spiller jeg og går i bar da, men har man råd så har man råd. :D

  9. Har dere noen konkrete spørsmål, så svarer jeg gjerne på det.

    5135378[/snapback]

    1. Hvor lenge har du spilt?

    2. Hvor mye penger har du brukt / tjent på dette spillet?

    3. Hvor mye penger kunne du tjent på å spille f.eks. 8 timer og så solgt det du hadde fått tak i?

    5135436[/snapback]

     

    Jeg kan svare på alt annet enn personlig økonomi.

    1. Jeg har spilt i nesten 3 år.

    2. Jeg har brukt noen tusenlapper, men ikke så mange av dem. Mine totale verdier (markedsverdi) inkludert skills er mye høyere enn hva jeg har satt inn i spillet.

    3. Jeg er ikke godt nok skillet til å kunne spille 8 timer i strekk og få garantert profitt over så kort tidsspekter. Gjenomsnittsforbruket for spillere er vel på rundt 1 USD i timen. Dette er det som gjenomsnitts våpen blir slitt ned med og det vil si tap for den gjenomsnitlige spilleren. (Eller rettere sagt betaling for underholdningsverdien i spillet)

     

    Om jeg hadde gått inn for kun å tjene penger i 8 timer, så ville jeg benyttet meg av trading. Dvs. videresalg av produkter. Jeg regner med at jeg kunne tjent noen få hundre kroner i løpet av denne perioden om jeg hadde først hadde satt inn 5000 kroner.

     

    Angående punkt 3, så er salgsprosessen også en stor utfordring i seg selv. Det kan gå både dager, uker og måneder før man får den prisen man vil ha for et produkt. Det kan også være lurt å bruke mellommenn for dette.

  10. Det som får meg til å tvile er at det å sanke ting inne i eit spel ikkje representerar noko form for ekte verdiskaping. Omsetting av pengar minus verdiskaping er lik tvilsomme greier, i mange tilfelle. Som dravisher seier, pengane må komme frå ein plass. Det går neppe meir pengar ut av spelet enn det går inn. Har vanskeleg for å tru at selskapet bak Entropia har ein innteningsmodell som baserar seg på at nokre få idiotar skal kaste bort millionar på å kjøpe store område. Det kan i alle fall ikkje fungere særleg lenge.

     

    Kay

    5066111[/snapback]

     

    Jeg kan forklare litt siden jeg har en del erfaringer fra Project Entropia.

    Først av alt, så er det en fra Storbritania, nå bosatt i Florida, som slo til på buyout på dette romsenteret. Det er ganske sikkert at han vil tjene penger på det.

    Austraileren som kjøpte den virtuelle øyen til 165.000 norske kroner har faktisk nå begynt å tjene penger på dette. Dvs, at han har betalt ned utgiftene til kjøpet.

     

    Folk betaler for underholdning. De beste tjener litt. De fleste taper litt.

     

    Produsenten tjener på at våpen blir slitt. Det er penger som går ut av spillet.

    Våpen og annet utstyr kan repareres. Alt er i TT-verdier. Dvs "Trade-terminal" verdier. TT-verdi er den sikre verdien man får for en gjenstand.

     

    En del gjenstander har mye større markedsverdi enn "TT-verdi" Forskjellen mellom TT-verdi og markedsverdi er det en del spillere som spytter penger inn i.

    Det er ofte en del av disse pengene som folk ellers kan tjene på.

     

    Nå spør dere sikkert hvorfor enkelte vil betale mer enn TT-verdi for et våpen?

    Svaret er ganske enkelt. Noen våpen er mye mer effektiv enn andre. Med noen våpen er mulighetene for å tjene penger mye større enn andre. Derfor er markedsverdien veldig forskjellig fra våpen til våpen.

     

    De dyreste våpenene i spillet må man betale rundt 30.000 - 40.000 norske kroner for. Dyreste medic kit har en markedsverdi på mellom 50.000-60.000 norske kroner. Dyreste rustning har en markedsverdi på ca. 25.000 norske kroner.

     

    Det blir fort penger av dette.

    Markedsverdien har også økt ved at flere og flere spillere har kommet til.

    Da jeg startet var markedsverdien på den dyreste medic kit'en rundt 2.000 norske kroner. Dere kan vel kanskje angre på at dere ikke ble med tidligere da?

     

    Det er ikke nødvendig å kun benytte det dyreste utstyret i Project Entropia. Ofte er det nest beste eller det 3 beste et vel så godt alternativ fordi prisene er mye lavere og man får mye bra våpen.

     

    Man får også en god del våpen til rundt TT-pris. De billigste våpene for man for fra kun noen øre og oppover, så man trenger ikke ruinere seg for å ha det morro.

    Ammunisjon koster 1 PEC = 0.1 USD for stykke.

     

    Det finnes en teori om loot-pool. Dvs. at ammunisjonen som blir brukt i spillet blir brukt til å bygge opp loot i mobs. Det samme med mining-utstyr der bomber blir brukt til å bygge opp verdier i mineraler.

     

    Har dere noen konkrete spørsmål, så svarer jeg gjerne på det.

  11. Jeg kan nå bekrefte at dette virtuelle området nå er solgt for 100.000 USD. (Ca 650.000 kroner)

     

    Dette skjedde i dag, og kommer garantert til å få medieomtale de neste dagene.

     

    Den ble kjøpt av Jon NEVERDIE Jacobs

     

    Se mer her:

    http://www.project-entropia.com/news/Index.ajp

     

    Forøvrig er Jon Jacobs også kjent (IRL) for diverse filmer

     

    http://www.imdb.com/name/nm0414481/

     

    /Kjetil

  12. En eiendom i det svenske MMORPG-spillet Project Enthropia har nylig blitt solgt for 165 095 norske kroner.

     

    <a href="http://gamer.no/art.php?artikkelid=12335">Les artikkelen her</a>

    3298725[/snapback]

     

    Jeg minner nå om denne saken og at det kan komme mer medieomtale angående salg av virtuelle eiendommer. Nå er det noe som antagelgivis vil selges for rundt 650.000 norske kroner.

     

    http://www.project-entropia.com/StdContent.ajp?Id=2035

     

    /Kjetil :cool:

  13. Det hadde jeg ikke tenkt på, takk for tipset!!

    Dette er også et problem hos meg.

     

    Problemet oppstår ikke kun i spill men også ved kjøring av andre programmer.

    Exempel, nettleseren Internet Explorer.

     

    Benytter nå Sapphire 9800 Pro og har en NEC MultiSync 1760 NX.

    Problemet oppstod ikke før jeg lastet ned nyeste ATI-drivere. Har forøkt Omega drivere og får samme resultat. Det ser ut som jeg må lete etter diverse innstillinger for å fikse dette. Egentlig ganske irriterende.

     

    /Kjetil :green:

  14. En eiendom i det svenske MMORPG-spillet Project Enthropia har nylig blitt solgt for 165 095 norske kroner.

     

    <a href="http://gamer.no/art.php?artikkelid=12335">Les artikkelen her</a>

    I dag blir det lagt ut leiligheter for salg til litt over 100 000 USD.

    De selger som varmt hvetebrød.

     

    Omsetningen i dette spillet passerer snart en god del statsbudsjett for land i den 3. verden.

     

    /Kjetil

  15. trygt å sende personopplysninger med tanke på dette spillets registreringsprosess?

    Hei.

     

    Det er helt trygt å gå igjennom registreringsprosessen.

    Dessuten er det helt nødvendig å fylle inn alle opplysninger. Dette vil du også få bruk for når du skal ta ut penger fra spillet.

     

    Selv så har jeg saker og ting med en markedsverdi på rundt 50-60 000 norske kroner der nå.

     

    /Kjetil :green:

  16. Er alle resultater som ikke sier success feil?

    Nei, ikke nødvendigvis.

     

    Veldig mange resultater kan se ut som "feil" fordi f.ex path inneholder mange variabler. Dvs. den kan først forsøke å kjøre en fil der du står, deretter i system katalog, etc.

    Filemon er et veldig bra verktøy men man bør filtrere litt.

     

    /Kjetil :mrgreen:

  17. Som tittel sier, er det noen her som spiller Project Entropia? I så fall, er det no bra? Syns ikke det ser så ille ut, men tanken på å kunne bruke "ekte" penger er litt skremmende. Kunne vært artig å prøvd kanskje.. Virker som det er gratis, etter hva jeg kan finne på nettsidene deres. Project Entropia

    Jeg kan anbefale spillet.

    Det er en ganske artig opplevelse og anderledes enn andre online spill.

     

    Man bør spille det i over 100-200 timer før man kan gjøre opp en egen mening fordi det er ganske komplekst.

     

    Mvh,

    Kjetil :mrgreen:

  18. Naa er ikke penger det viktigste motivet for spillet.

    Uansett saa har mitt utstyr steget noen tusenlapper i markedsverdi siden jeg investerte.

     

    Jeg har ikke det beste av utstyr men godt nok for mitt bruk.

    Det "dyreste" vaapenet jeg har er en rifle til rundt 1000 kroner.

    Tilleggsutstyr til riflen er en "forsterker" til rundt 1000 kroner, kikkertsikte til rundt 200 kroner og laser til rundt 200 kroner.

    Har en del andre vaapen til bruk i naerkamp etc og full "armor" til rundt 1000 kroner markedsverdi. Beste medic-kit jeg har ligger paa rundt 400 kroner i markedsverdi.

     

    Har ogsaa en scanner til rundt 1200 kroner markedsverdi.

     

    Mye av investeringen er gjort i skills for aa kunne utnytte utstyr best mulig.

     

    Naa er min spesialitet i spillet "crafting" men jeg jakter jo ogsaa en del.

     

    /Kjetil :mrgreen:

×
×
  • Opprett ny...