Gå til innhold

dfens

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dfens

  1. Da ble det konsoll på familien. Jeg vant ikke, men min samboer fikk den hyggelige meldingen fra Elkjøp. Litt dårligere hørsel på høyre øre nå, men det er vel kortvarig. 🙂 Da var mange frustrerende måneder unnagjort. Vi blir ikke med på flere konkurranser for at andre venner eller kolleger skal få, det er en forbanna uting spør du meg. Lykke til alle andre. 

    • Liker 4
  2. OlaHaldor skrev (2 timer siden):

    Dere som kjøper får vise og fortelle hva dere synes. Jeg avventer til jeg ser hvordan Norge ser ut og oppleves. Spesielt VFR.

    OM jeg kjøper går jeg for standardversjon. Mellomlegget for standard vs. den dyreste som gir deg 10 fler og mer detaljerte fly, kan fort være bedre brukt på spesifikke fly fra tredjeparts-utviklere. 

    Jeg gikk for Deluxe-versjonen. Ikke mest for flymodellene, men de ekstra flyplassene. Interessant poeng vedrørende 3.-part, men det spørs om de vil gå tilstrekkelig i dybden i forhold til det grundige arbeidet gjort av utviklerne. Har fulgt med på de videoene de har lagt ut etterhvert, og det er virkelig imponerende hvor detaljert de har gått til verks vedrørende mekanikk, panel, lydbildet mm. VR-støtte skal vel også komme om det ikke allerede er på plass. 
     

    Dette blir mitt andre spill for i år, tidligere var det Half-Life Alyx. Siste blir Cyberpunk 2077 som også er forhåndsbestilt. Har begynt å gå for kvalitet fremfor kvantitet. Det er fornuftig å avvente til spill er ferdig utviklet og testet av et større publikum, men det er ikke alltid fornuften seirer. Det er nå bare fjerde gang jeg forhåndsbestiller et spill i mitt ca. 40-årige liv, så det får stå til! Har ikke blitt skuffet enda. 

  3. Dette spillet skal jeg ha uansett, så det blir minst 15 $ gitt herfra. Vurderer nesten 1000 $ for å få ansiktet med på en fotgjenger! Nei, blir nok ikke det, men morsomt å lese om belønningene på de forskjellige grensene på summene som kan gis til prosjektet.

     

    Betale for utviklingen av spillet så at vi på nytt kan betale for spillet når det eventuelt kommer?

     

    Betaler du 15 $ eller mer har du betalt for spillet.

  4. Likte det, men jeg synes det ble litt mye noise på steinen i for grunnen, særlig noen av de ytterste..

     

    Jepp - helt enig i det. Tenkte ikke på det der og da, men kunne jeg ha brukt blitz? Bare på steinene foran - 2-3 ganger?

     

    Jeg ville heller cropet et litt tettere utsnitt. Steinene nederst er for min del uinteressante, men de fremste har en fin glød som markerer kantene. Hadde du brukt blitz eller annet for å lyse de opp hadde du mistet dette og gjort bildet for kunstig slik jeg ser det. Fjern litt av himmelen for å beholde forholdet over og under horisonten og klon ut det ene lyset til høyre. Bare for å gjøre et veldig godt bilde litt bedre i mine øyne. Si fra om du ønsker forslaget fjernet.

     

    post-18372-1242162617_thumb.jpg

  5. Jeg må registrere meg på Sosial Club for å få det meste ut av spillet GTA5 på pc (slik jeg har forstått'). Har derfor laget bruker på hjemme siden, men når jeg starter spillet og skal logge på social club får jeg menlding om at "your account is not validated". Det er den for har brukt linken som bekrefter "validation done" . Jeg har også bedt om glemt passord og det får jeg ??, med andre ord er kontoen oppe å går men jeg får ikke logget inn pga et overliggendet validerings system tror jeg ikke har det?.

     

    Sent ticket til Rockstar men det tar tid som forventet.

     

    Jeg fikk opp det samme, og hvis jeg husker rett, så er det fordi du ikke har skrevet inn aktiviseringskoden. Finn folderen der du installerte spillet og start opp GTAIV.exe, og da skal du få skrevet inn denne koden.

  6. Det er litt vanskelig å få rettet på alt det, katter beveger seg kjempe fort og krever en rask lukkerhastighet, noe som gjør at jeg blir nødt til å velge en stor blender åpning.

    Fokusen er også veldig vanskelig å få riktig, pga at katten er såpass mørk.

    Skal nok ta av halsbåndet neste gang ja.

     

    Takk for tilbakemeldingen, skal ta det til betraktning når jeg tar bilder igjen ;)

     

    (Min uthevelse)

     

    Katten ser ut til å ligge veldig i ro. AUTO-fokus kan være vanskelig når det er mørkt ja, men her har du mer enn nok tid til å stille fokus manuelt. Hvis ikke katten hadde det travelt da...

  7. hva har skjedd med den møne veggen på låven bak der a? hehe kul bil. digger den typen:)

     

    mangler bare "peace" merke

     

    Låveveggen er bare utbrent på samme måte som himmelen. Måtte se nærmere på bildet, trodde først det var en kloning som hadde misset fullstending. Anbefaler høyere ISO neste gang, så kan du ha kortere eksponering. Det takler 450D helt fint.

  8. Alder: 30 år

    Bosted: Tromsø

    Kamera: Canon 40D

    Hvor lenge har du holdt på: Siden 2006 da jeg ble sendt på fotokurs som spesielt skulle omhandle speilrefleks men og forklarte mye om foto generelt. Lånte da et 350D på jobben, som jeg holdt på litt vel lenge før jeg leverte det tilbake :)

    Hvilke andre kameraer har du: Sony kompaktkamera

    Hvordan kom du på denne interessen: Mange grunner; har hatt interesse av foto lenge, sikkert fordi min far tok mye bilder. Satt og leste lenge i fotobøkene hans. Han er ikke så interessert i foto lengre, men kanskje min aktivtet vil gi han en liten dytt så han tar det opp igjen. Kjøpte meg speilrefleks hovedsaklig for å ta bilder av sønnen min, og i lengden spare litt penger på å ta bilder selv i steden for å benytte profesjonell fotograf. Har brukt for mye penger på fotoutstyr nå til å noensinne tjene det inn igjen... Kjøpte óg kamera for å tvinge meg mer ut i naturen. På den måte får jeg samboeren og sønnen min med ut i fjellet som ligger rett bak huset.

  9. Siden det er bilde av en tanks, burde det ikke vært tatt bilde av mer typiske objekter på tanks? Luke, kanon, belte (noe kanskje det midterste bilde er), maskingevær etc. Bildene er gode, det er ikke det, men de kunne like gjerne vært tatt på en, tja.. båt. Det er selvsagt helt opp til fotografen å ta bilde av det man måtte ønske, men jeg ville bare si hva jeg hadde gjort :)

  10. Dette ble vel så bra som et planlagt bilde. Vil våge meg til å si perfekt! Lukketiden har gitt passe uskarphet ved vingene og andre kroppsdeler til måsen (som vi sier i nord) og hele vingespennet til måsen er med i bildet. Nå er det kanskje croppet uansett, men utsnittet var veldig bra. Helt greit at det er rom på høyre side av bildet siden det er i fartsretningen.

  11. Et kjempebra portrettbilde! Jeg liker kokken akkurat der han står, men ville bedt han om å ta av seg armbåndsuret. Tror ikke bildet er skjevt som noen har påpekt, personen står rett i forhold til bildet. Veggen skråner nok heller bakover i bildet. Fin bruk av farger. Ville forsøkt å redigere bort merkelappen i vinduet, men det nok vanskelig.

  12. Er glad i dyrebilder og spesielt bilder av katter. Flott fanget, og jeg lurer veldig på hvordan du klarer å få katten til å ligge i ro? :) Mine katter flytter hele tiden på seg når jeg kommer med kameraet, unntatt når de ligger krøllet sammen i en veldig lite fotogen posisjon.

     

    Når du først har vært inne og redigert litt i Photoshop, så ville jeg gjort noe med øyet på høyresiden. Det er tydelig der blitzlyset har truffet, og det gjør at det virker glassaktig. Fjern blitzen fra pupillen og gjør resten av øyet litt mørkere.

  13. Jeg liker ikke redigeringen i det hele tatt. Så er jeg ikke glad i overdreven redigering heller. Som Eirik_a nevnte, det er veldig David Hill, om det er utilsiktet eller ikke.

     

    Redigeringen din har gitt et lyst felt rundt ansiktet, det ser ut som om han har solt seg med Paris Hilten-solbriller eller noe. Svære briller altså. Jakken og skjorta ser glanset ut, silke eller sateng, i steden for det han egentlig har på seg. Passer ikke karakteren slik du beskriver det i det hele tatt. Blir en voldsom kontrast mellom ansikt, lue og grå T-skjorte, mot jakke og skjorte. Fargene i skjegget forsvinner og blir en grå suppe.

     

    At orginalbildet må redigeres er jeg enig i, men det er jeg ikke noen ekspert i. Jeg bare sier hva jeg mener om den utførte redigeringen. Jeg elsker gode portrettbilder, og det ser ut til at du har flere gode utgangspunkt. Det viktigste er den man tar portrett av, og det har du funnet gull! :)

×
×
  • Opprett ny...