Jump to content

dfens

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg gikk for Deluxe-versjonen. Ikke mest for flymodellene, men de ekstra flyplassene. Interessant poeng vedrørende 3.-part, men det spørs om de vil gå tilstrekkelig i dybden i forhold til det grundige arbeidet gjort av utviklerne. Har fulgt med på de videoene de har lagt ut etterhvert, og det er virkelig imponerende hvor detaljert de har gått til verks vedrørende mekanikk, panel, lydbildet mm. VR-støtte skal vel også komme om det ikke allerede er på plass. Dette blir mitt andre spill for i år, tidligere var det Half-Life Alyx. Siste blir Cyberpunk 2077 som også er forhåndsbestilt. Har begynt å gå for kvalitet fremfor kvantitet. Det er fornuftig å avvente til spill er ferdig utviklet og testet av et større publikum, men det er ikke alltid fornuften seirer. Det er nå bare fjerde gang jeg forhåndsbestiller et spill i mitt ca. 40-årige liv, så det får stå til! Har ikke blitt skuffet enda.
 2. Jeg søkte på «jabra_Evolve_75_Techsheet_C.pdf», men dere kan jo vente på offisiell tilbakemelding.
 3. Liker denne typen spill veldig god, men venter heller på Heroes VII.
 4. Finn deg et corp som er orientert mot å hjelpe nye spillere, f.eks. EVE University. Det fins ingen lette tips for nybegynnere (tror jeg)
 5. Dette spillet skal jeg ha uansett, så det blir minst 15 $ gitt herfra. Vurderer nesten 1000 $ for å få ansiktet med på en fotgjenger! Nei, blir nok ikke det, men morsomt å lese om belønningene på de forskjellige grensene på summene som kan gis til prosjektet. Betaler du 15 $ eller mer har du betalt for spillet.
 6. Det er jo ikke slik at man tilfeldigvis kommer over en tittel man bare må ha, stort sett har man siklet allerede 2-3 år før tittelen kommer. Poenget er at man har muligheten til å installere spillet med en gang man kommer hjem. Om man har PC på 24t i døgnet eller bare akkurat den dagen det er release er da fullstendig irrelevant.
 7. Herlig, bare helt herlig. Min klare favoritt er eneren, toeren ble for polert og fysikken var sær. Hadde heller ikke samme rå musikken som satt stemningen perfekt (Fear Factory, Demanufacture uten tekster). Må dog testes først, er redd for at Carmageddon slik jeg liker det er for politisk ukorrekt i dag...
 8. EVE Online var neste på listen. CCP har tatt ned alle tjenster for øyeblikket.
 9. Jepp - helt enig i det. Tenkte ikke på det der og da, men kunne jeg ha brukt blitz? Bare på steinene foran - 2-3 ganger? Jeg ville heller cropet et litt tettere utsnitt. Steinene nederst er for min del uinteressante, men de fremste har en fin glød som markerer kantene. Hadde du brukt blitz eller annet for å lyse de opp hadde du mistet dette og gjort bildet for kunstig slik jeg ser det. Fjern litt av himmelen for å beholde forholdet over og under horisonten og klon ut det ene lyset til høyre. Bare for å gjøre et veldig godt bilde litt bedre i mine øyne. Si fra om du ønsker forslaget fjernet.
 10. Hjemmesiden til Manfrotto har et fint verktøy for å finne passende stativ i kombinasjon med hode. http://www.manfrotto.com
 11. Veldig feminim form. Jeg liker bildet veldig godt, hadde nok ikke blitt like bra i farger!
 12. Jeg fikk opp det samme, og hvis jeg husker rett, så er det fordi du ikke har skrevet inn aktiviseringskoden. Finn folderen der du installerte spillet og start opp GTAIV.exe, og da skal du få skrevet inn denne koden.
 13. (Min uthevelse) Katten ser ut til å ligge veldig i ro. AUTO-fokus kan være vanskelig når det er mørkt ja, men her har du mer enn nok tid til å stille fokus manuelt. Hvis ikke katten hadde det travelt da...
 14. Det er ikke nøye hvilket/hvilke språk du kan. Her er det kun linker å trykke for å få et visuelt intrykk av effekten til forskjellige filter.
 15. Godt initiativ. Mens vi venter på en slik guide, kan man finne mange gode eksempler hos produsentene. F.eks. Cokin som jeg selv bruker: http://www.cokin.com/ico3-p0.html
×
×
 • Create New...