Gå til innhold

1993

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1993

  1. Ah, kjenner den. NHH er den eneste siv.øk skolen jeg ville valgt i Norge, nettopp derfor jeg skal dit neste år (dog førstegangskvota).

     

    Men var jeg deg ville jeg sterkt vurdert CBS, den er bedre internasjonalt og det går hele 600 nordmenn der, altså mulighet for nettverksbygging. Det kreves ca. 4,6 i snitt, men det er karaktersnitt, går ann å komme inn med diverse andre ting og tang.

     

    Ditt valg, skjønner at det frister med NHH, men da er du nødt til å sitte på ræva i 4-5 år for å få nok poeng.

     

    har også tenkt på CBS! Vet du noe om hvordan man søker seg inn på skole i utlandet, og hva man må ha av kurs og liknende?

  2. Hei. Lurer på noen ting, og hadde satt pris på om noen klarer å gi meg svar.

     

    Jeg går ut av vgs til våren, og regner med å ende opp på et snitt mellom 4,2 og 4,4. Såvidt jeg har forstått blir dette 42-44 studiepoeng?

     

    neste år skal jeg ha førstegangstjeneste, og deretter søke meg inn på en skole i skoleåret 2013/2014. Jeg må ha ca 55 studiepoeng for å komme inn her. (51 poeng på førstegangsvitnemål, men det klarer jeg ikke)

     

    Det jeg lurer på er om det er mulig å sanke sammen 12-13 studiepoeng i militæret? Jeg har hørt at jeg får 2 alderspoeng og 2 poeng for forsvaret, og trenger da ca 9 poeng til. Er det mulig å klare det på et år i forsvaret?

     

    Jeg skal også ta opp fag når jeg er der, så jeg forhåpentligvis forbedrer "snittet". Hvis noen vet om noen måter å få ekstra studiepoeng mens jeg er i forsvaret, så er det supert om du nevner det her!

     

    Hvis dette rett og slett ikke går, hvordan kan jeg sanke flest mulig studiepoeng året etter?

  3. kler meg som vanlig er i bærum,( noe som ikke er rosa bånd og bling i øret). Har losjakke også, men den er altfor lite varm til å holde ut om vinteren! Så det må bli en parkass eller typisk boblejakke, lurte litt på hva som er nytt i år! Btw ja, mor og far betaler. kall meg pappagutt, jeg gir faen :)

    Jeg håper ikke jeg var slik for 3 år siden....

     

    Jeg håper ikke jeg har en tankegang som deg om 3 år....

  4. kler meg som vanlig er i bærum,( noe som ikke er rosa bånd og bling i øret). Har losjakke også, men den er altfor lite varm til å holde ut om vinteren! Så det må bli en parkass eller typisk boblejakke, lurte litt på hva som er nytt i år! Btw ja, mor og far betaler. kall meg pappagutt, jeg gir faen :)

  5. Hei

     

    Jeg er på utkikk etter en vinterjakke, til maks 6000 kr. Hva blir moten i år? Bor i bærum, så helst en jakke fra butikker i oslo eller bærum.

     

    Trenger tips!

     

     

    Sorry for dårlig skrevet innlegg, men er altfor trøtt

  6. Jeg har en ps3, en tv og et lydanlegg. Tidligere koblet jeg en HDMI fra ps3 til tven for bilde, og en optisk kabel fra ps3 til anlegget for lyd. men ps3en var på reparasjon, og reparatørene klarte å ødelegge inngangen for optisk lyd, så jeg får ikke lenger inn kabelen.

    Derfor må jeg bruke HDMI til både lyd og bilde, men jeg klarer ikke å få det til! Hvordan skal jeg koble?

     

    Forsterkeren heter Onkyo HT-R370

  7. kan noen værsåsnill oversette dette??

     

    Min drømmeferie er en ferie med masse sol. Brasil ville vært et fint sted å dra. Jeg liker solfylte land godt, spesielt når det er vinter her i norge. Jeg ville dratt sammen med gode venner, og er sikker på at det ville blitt en bra tur. Jeg har også lyst til å dra til USA. Jeg har aldri vært der før, men synes det høres ut som et spennende land. Jeg har lyst til å bo der senere. Jeg er sikker på at begge disse stedene ville blitt bra ferier!

×
×
  • Opprett ny...