Gå til innhold

K-E

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av K-E

  1. Dummeste jeg har lest. Støy fra ANDRE sine øretelefoner, er ikke i nærheten høyt nok til å skade noens hørsel. At det er annoying, er vel heller en sannhet...

    Hvor ofte er du ikke på trening eller sitter på bussen, og har opplevd at du faktisk kan høre musikk temmelig godt fra sidemannen som hører gjennom hodetelefoner eller øreplugger? Slik langvarig eksponering overfor veldig høyt volum som sidemannen utsettes for kan være skadelig for hørselen, og nå forsøker et amerikansk selskap å gjøre noe med saken.
  2. apple u just got own't again.Jeg forstår ikke hvorfor en skal gir ut mye penger for en nettbrett. Er mer spent på hva 2.4 gir og hva som komme etterpå til mobil.

    Eh, når har faktisk Apple en av de billigste nettbrettene på markedet. 4090,- for 16GB (uten 3G) er markedsledene. Eneste jeg kjenner til som er billigere og lansert i Norge må være Huawei S7. Men dette nettbrettet har ikke fått de beste skussmål. Hva gjelder Apple får du utrolig mye for pengene ved å kjøpe en iPad, selv om man kjøper den billigste.

    ViewSonic ViewPad 7

    3498 ,- på clas ohlson (av alle plasser), og den har 3G.

     

    http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=158753938

  3. En god natts søvn hjalp på oppfinnsomheten:

     

    Vi har nå slått funksjonen på igjen. Istedet har vi løst problemet ved at anonymisering bare er tilgjengelig når man er logget inn som skjult bruker. Etterhvert vil det antagelig komme en knapp som lar en velge å være skjult i ettertid, men det får vente. Takk til meg selv for ideen. :)

     

    Så nå får vi i både pose og sekk.

     

    Geir :)

    http://www.invisionmodding.com/files/file/1387-im-toggle-visibility-v102/

     

    :)

    • Liker 2
  4. Kontakter -> "Menu"-tast -> Klikk på "Vis" -> Velg hvilke kontakter som skal vises (F.eks kun "Telefon") -> Klikk "Ferdig"

     

    Om du vil koble telefonkontakten med en facebook konto gjør du følgende:

    Lokaliser og klikk deg inn på kontakten du vil smelte sammen med en facebook konto -> Klikk på de to prikkene helt oppe til høyre -> Under "Legg til kontakt" velger du "Facebook" -> Lokaliser facebook brukeren og velg den -> Klikk "Ferdig"

  5. Kanskje du vil trenge opplæring, men jeg tror ikke det blir aktuelt for en normalt oppegående forumbruker. Det er virkelig ikke vanskelig å trykke på morsom-knappen i stedet for nyttig-knappen

    Herregud... Jeg vet hvordan ferske brukere er, tror du ikke jeg som sysadmin får "dumme" spørsmål hele tiden? Tror jeg har litt mer erfaring enn deg når det gjelder akkurat det.

     

    Poenget er at om du fjerner oversikten over hvor mange plusser en bruker har, så forsvinner konkurranse-innstinktet blant brukerne og systemet blir ikke missbrukt lenger, men samtidig vil det være nyttig. Når du poster en topic, noen svarer, og det innlegget får mange pluss-poeng, så vet du at andre er enige og at det er stor sjanse for at det innlegget er saklig.

     

    Om du derimot er i en kategori med mye humor, kan du enkelt klikke på pluss-knappen i ett innlegg du syns var morsomt, isteden for å poste et nytt innlegg med "Haha" eller lignende.

     

    Plussknappen kan også brukes i diskusjoner, er du enig med noen så klikker du på pluss.

     

    Det enkle er ofte det beste, og jeg mener det er det i dette tilfellet også.

    • Liker 1
  6. Det enkle er ofte det beste.

    Det enkle er ofte det beste? Mener du at det også passer inn i denne sammenhengen? Forklar i så fall hvordan det er bedre at man i profilen sin kun har en oversikt over hvor mange intetsigende "plusser" man har, i motsetning til en litt utvidet oversikt som tar for seg to-tre-fire forskjellige kategorier, som f.eks "morsom" og "nyttig" - som nevnt av Gaarulf.

     

    Flimzes ønsker å beholde sine 400-og-noe plusser som han mener han har fått for å ha skrevet kvalitetsinnlegg. Ser du på profilen min kunne man tro at jeg hadde enda flere kvalitetsinnlegg enn Flimzes siden jeg har 500-og-noe plusser. I realiteten har jeg - som tidligere nevnt - hovedsaklig fått disse plussene for innlegg som heller faller inn under kategorien "morsom".

     

    Jeg har alltid ment at det er unødvendig å ha denne oversikten i profilen, siden den jo faktisk er utrolig intetsigende. Skal vi først ha en oversikt så burde funksjonen utvides slik at man kan se hva en bruker "scorer" på.

    Åja, så du skal gå gjennom en hel spørreundersøkelse for å gi et plusspoeng på ett innlegg? Hvordan blir det for nye brukere, må de ha opplæring i "plussing" før de kan bruke forumet?

  7. Derfor bør vi få forskjellig plusser for morsomme og nyttige innlegg.

    Hvorfor gjøre en så enkel funksjon så komplisert?

     

    Se på Facebook, der er det bare en type "Liker" knapp. Der teller den bare hvor mange som liker statusen, bildet etc, viser hvem som likte det, og posteren får et varsel om hvem som liker det.

     

    Det enkle er ofte det beste.

  8. Problemet er jo poeng-kåte brukere.

     

    Fjern "rykte" fra profilen. Du skal ikke bedømme en bruker utifra ett tall i profilen uansett.

    "Hva er vitsen med poeng-systemet da?" Vell, tallet står jo fortsatt i innlegget, den viser altså bare hvor mange som "liker" akkurat det innlegget. Du trenger jo ikke å vite noe mer enn det egentlig.

    Et alternativ var at ryktet i profilen bare var tilgjengelig for brukeren selv. Slik kunne man enkelt se hvilke innlegg man hadde fått plusser for, uten at det kunne brukes til å skryte med.

     

    Geir :)

    :thumbup:

    • Liker 1
  9. Problemet er jo poeng-kåte brukere.

     

    Fjern "rykte" fra profilen. Du skal ikke bedømme en bruker utifra ett tall i profilen uansett.

    "Hva er vitsen med poeng-systemet da?" Vell, tallet står jo fortsatt i innlegget, den viser altså bare hvor mange som "liker" akkurat det innlegget. Du trenger jo ikke å vite noe mer enn det egentlig.

  10. K-E skrev: "Hvordan kan du kalle facetime for en revolusjon når andre mobilleverandører har solgt mobiler med mulighet for videosamtale over 3G nett helt siden 3G'nettets opprinnelse?"

     

    Fordi videosamtale over 3G i praksis fungerer så DÅRLIG at det ikke engang kan sammenlignes med Facetime og istedet må betegnes som en er en svindyr flau vits. Punktum.

    Gjennomsnittleig wifi hastighet ligger under 3G-nettets hastighet, i tillegg bruker facetime og 3G-videosamtale samme videoformat, VGA. Hvordan kan da en 3G-videosamtale være så mye dårligere? De videosamtalene jeg har sett har fungert knirkefritt og med samme kvalitetsnivå som på facetime.

     

    "Svindyr" Vell, wifi koster jo også penger. Mobilt nettverk er heller ikke så dyrt som folk vil ha det til. Hørt om dataplan?

    "Flau vits" Hva er så flaut med å kunne ha en videosamtale uten å måtte ha tilknytting til et wifi nettverk? Jeg vil heller si det er flaut at du må være tilknyttet et wifi nettverk for å kunne bruke en funksjon på en mobilenhet.

    • Liker 7
  11. Hvordan kan du kalle facetime for en revolusjon når andre mobilleverandører har solgt mobiler med mulighet for videosamtale over 3G nett helt siden 3G'nettets opprinnelse?

     

    Apple gjør noe som har blitt gjort før, men gjør det samtidig dårligere ved å begrense det til kun WIFI. Revolusjonerende!

    • Liker 3
  12. Igjen så spør jeg.. Hvilke telefoner på markedet er det som er så mye bedre da?

    Når du sier iPhone så nevner du de i fellestrekk som om det alltid har gjaldt samtlige modeller opp igjennom?

     

    Kan du argumentere med hvorfor iPhone (4?) er så dårlig, og hvilke andre telefoner som så utrolig mye bedre at du ser på iPhone som bortkastet penger og bare for blinde fanboys? Da glemmer vi hele iOS vs Android diskusjonen, jeg tenker nå på utelukkende hva som er så dårlig med selve telefonen ifølge deg?

    Hvorfor skal jeg glemme iOS? Er ikke iOS en del av pakken du får når du kjøper en iPhone?

    Hardwaren er god, men overpriset om du sammenligner den med andre mobiler. Sammenlign med andre telefoner så ser du det.

×
×
  • Opprett ny...